Chtěl bych si nechat přestříkat rám a při té příležitost bych ho chtěl nechat doplnit o navářku na zadní kotouč, popřípadě ješte odbrousit čepy na véčka. Zkoušel to už někdo z vás. Jde to vůbec udělat.
Chtěl bych si nechat přestříkat rám a při té příležitost bych ho chtěl nechat doplnit o navářku na zadní kotouč, popřípadě ješte odbrousit čepy na véčka. Zkoušel to už někdo z vás. Jde to vůbec udělat.
Urcite to jde.Zalezi co je to za ram,osobne jsem to delal na Cr-Mo ramu.Musel jsem udelat pripravek ktery drzel mezi patkami a jistil polohu navarky.Na Al ramu je to slozitejsi ale taky proveditelne.pokud vsak nejsi kutil domaci tak nevim kdo si s tim pohraje.Leda nakej vyrobce ramu.
Já mám taky ocel, ale kutil nejsem, takže bych to chtěl nechat udělat. U nás ve městě se rámy svařují, ale pokud vím tak jenom silnice.
Na Cr-Mo ramu to udela napr. Sfinx.Kazdopadne se zkus zeptat u vas.Vlastni navarku jsem vypiloval z plechu podle specifikace na strankach Magura.
neni skoda prevarovat toho autora? Nebylo by uz rovnou lepsi dat si novej ram? (pocitam ze to je na autora co je v bikes…treba se pletu :)
Jo je to přesně to kolo. Já mám k věcem většinou dost citový vztah a u kola to platí dvojnásob. Navíc životnost ocelového rámu bude určitě víc než deset let. Morálně s tím nemám problém, navíc když mi ten rám sedí a je taky hodně pohodlný a taky to není žádné velké závaží. S geometrií už určitě taky nikdo nic nového nevymyslí. Kdybych měnil tak bych chtěl zase ocel a tu dneska sehnat je problém. Navíc pracovní proces mě zatím minul a tak je i nedostatek financí a i kdyby byly tak půjdou do silničky.