Ake mate skusenosti s sigma mirage popripade ake svetlo pouzivate???
Ake mate skusenosti s sigma mirage popripade ake svetlo pouzivate???
no jel sem s tou silnější svítilnou, baterka 10 Ah – výdrž cca 3 hodiny, ale 2 kila v rámu, jako na noční jezdění je to fakt dobrý perfektní viditelnost tak 60m možná víc, nevim jak je těžká orig baterka ale ta hmotnost je jedina nevyhoda
s coho si tam mal baterku
no ja nevim, to je kamošovo, jinak rozěry baterky byly odhadem tak všd 10050200 a hmotnost kolem 2 kg
opitaj sa ho s kade ma tu baterku a napis mi na adm@zoznam.sk
Mám sigmu elipsoid, sviti dobře, výdrž tak hodiny, ale nejde nandat na OS řidítka.
Super svetlo, vrelo odporucujem.
to dekel: skus http://www.abasys.sk/…ky/palma.htm
na helmu dva halogeny 10W a 20W (7 a 3.5hod), akec 12V 7–9Ah hodím do Camela, vypínače mám místo hadičky na pití. Akec váží 2.5kg vejde se akorát do Camela (blbý bude, pokud spadneš na záda), montáž do rámu jsem zkoušel, ten kamel ovšem vede. Na helmu to upevňuju pomocí takovýho polystirenovýho T-čka, který vsunu do jednoho větracího otvoru a stáhnu páskou (montáž tak cca 1 minuta). Svítí do dobře, akecy jsou nyní v akci za cca 240kč+DPH, halogeny 60–120kč, vypínače, fastony a kus drátu…cca 500–600kč. Co to hlavně chce, je sehnat halogeny s úhlem svícení 17–26stupňů!
Kde su prosim Ta k dostaniu tie akumulatory za taku dumpingovu cenu?
GES elektro (electro) Brno, www.ges.cz, sám jsem kupoval cca 10ks (12V, 7Ah, 2.5kg :( relativně noname) ale v UPSkách jedou :)