Nemate nekdo v pc naky fakt velky logo FOX racing? ale aby tam bylo napsany cely FOX, a misto O tam byla normalni liska, ne ten ohon, proste hlava… Nebo jestli nekdo znate naky link na todle diky vsem…
Nemate nekdo v pc naky fakt velky logo FOX racing? ale aby tam bylo napsany cely FOX, a misto O tam byla normalni liska, ne ten ohon, proste hlava… Nebo jestli nekdo znate naky link na todle diky vsem…
pochybuju ze neco takovyho na netu najdes v dostatecny kvalite. budes si to muset prekreslit (nechat prekreslit) od nekoho, kdo ovlada illustrator nebo corel.
to ja ovladama a pri nejhorsim to udelam, sice jeste nevim jak ale pude to, jen sem myslel ze bych se s tim nemusel delat tak dlouho, pac to je prace tak na 2 hodiny aby to bylo fakt kvalita…
si myslim tak max 40 minut. sezenes si jakykoliv obrazek dle tvych predstav (v jakekoliv kvalite), das ho do spodni vrstvy a prkreslis ho v nove vrstve. spodni odmazes. jednoduchy a rychly.
na co to potrebujes? ze by se ti zachtelo porusovat autorsky zakon? :-)
To prekreslis rychleji… Taky uz jsem to chtel davat na dres, ale pak jsem tam dal jen loga klubu – nemusi bejt liska vsude;-)
Za 5 minut, si to vytiskni, a pak to přemaluj na okně:)
ty brdo, tady je takovejch grafiku a neznaj zakladni logobanku, kterou povinne kazdej musi mit v bookmarkach? :-)
je tak presne to sem potreboval, tak dik:) Samozrejme nechci porusovat authorsky prava ale nikde to proste nemaj , tak musim:)) Uz to mam v oblibenych, asi budu hojne vyuzivat…
Hele, nejsem zrovna grafik, v jakym programu můžu otevřít stáhnutý logo?? Dík moc.
z tech klasickych illustrator, freehand, indesign, quark, corel, photoshop (ovsem ten to prerastruje na bitmapu)… a jiste se najsou i jiny programy, co umi oterit EPS, otazka je, co se s nim v nich bude dat udelat
AHa, tak to budu muset něco takovýho nainstalovat, myslel jsem, že si stačim s acdsee nebo tak. Jsou ty obrázky kvalitní- co se rozlišení týče?? jinak archiv je to skvělej.
jsou to vektory… pokud vis, co to znamena a co z toho vypliva
z vektorů sice za par měsíců maturuju:(, ale v grafice nevim. ale předpokládám, že to s klasickejma rastrama nemá nic společnýho a program si to na základě těch vektorů nejdřív spočítá, pak teprve kreslí…?
zhruba tak nejak… vektory jsou cary, ktery muzes libovolne zvetsovat a zmensovat bez ztraty kvality, na rozdil od rastrovyho obrazku
Tak super. Dík moc za radu.d.
V Corelu to teda neotevřu. Jde o formát firmy Macromedia, takže to podporujou jenom její produkty, ne?
V Corelu to neotevres ale naipmortujes to tam bez problemu. Aspon me to slo hladce.
ja to otviram v illustratoru bez problemu…
jak si prisel na ty macromedia? eps stejne jako postscript vymysleli u adobe a je to obecnej postscriptovej format celkem nezavislej na platforme a programu, kterej sice ma ruzny uskali, ale rozhodne to neni format macromedie… tipnul bych si, ze problem bude nekde jinde
tak jsem strávil několik hodin u photoshopu, vyrobil si nálepky na vidli, dneska je jdu nechat vytlačit. Ty vektory jsou strašně chytrá věc- nevfíš, proč se v běžný praxi nepoužívaj víc- teda alespoŇ mi to tak připadá. Ještě jednou dík za link a rady.David
No, ´v bezny praxi se samozrejme pouzivaj, ale BFU maj misto toho wordart;-) Docela by me zajimalo, co jsi delal s „vektorama“ v Photoshopu :D
Hele, ten ironickej tón slyšim až tady!:) ne, jen jsem stáhnul ty loga a otevřel v paintshopu, na víc zatim nebyl čas, ale představa, že s 33kB souborem můžu mít jakýkoli rozlyšení..docela mě to zaujalo, tak proto to řikám.