Potřebuji vyřezat samolepky Colnago 2010, ale nemůžu nikde najít loga ke stažení například ve formátu gif nebo jpg. Poradíte mi, kde se dají stáhnout? Díky
Potřebuji vyřezat samolepky Colnago 2010, ale nemůžu nikde najít loga ke stažení například ve formátu gif nebo jpg. Poradíte mi, kde se dají stáhnout? Díky
http://www.brandsoftheworld.com/…/130486.html tady je to přímo ve formátu EPS-což je pro grafiky kvalitnější podklad než JPG.
kdyz jsme u tech log, nekdo tu daval uz vicekrat odkaz na nejakou databazi s logama (nebyla to brandsoftheworld ale jina) …kdyby si nekdo vzpomnel, budu vdecny :-)
Díky, už jsem zkoušel přes Google. Logo 2010 je podobné,ale písmo je trochu nakloněné a na začátku je kousek trojlístku. Pokud někdo dohledáte vložte prosím do tohoto vlákna.
Jinak rám je aktuálně na přelaku a už se těším. Měl jsem obrovskou radost, že jsem ho sehnal. V ČR je ten výběr rámů pořád dost omezený. Design bude neviditelný až komorní :-)
Potřeboval bych toto logo v nějaké čistější podobě. Od starších se liší tím že trochu nakloněné. Díky
A co treba toto, neni to ono ?
Díky moc, to je ono! No uvidím co mi řeknou v reprostudiu. Snad to půjde vytisknout. To nové logo se mi líbí víc než to co používalo Colnago dosud.