Nevite jestli je zadni stavba u LRS 04 uz sirsi v miste pruchodu plaste nez u LRS 03? :)…Ja to ted nemam kde zmerit…
Nevite jestli je zadni stavba u LRS 04 uz sirsi v miste pruchodu plaste nez u LRS 03? :)…Ja to ted nemam kde zmerit…
Nechceš to rozvést :o) ; ve slevě jsem viděl LRS za docela pěkné ceny…tak teď nevím.
Panove, tak uz to teda zverejnim :o))
Prdla mi zadni stavba na LRS…no…reklamace primo u dovozce (nevim jak najit prodejce, protoze zmizel…)…poslano v pondeli, dnes dosla NOVA!!!…
Akorat co je blby, ze to je zas 03 :o)…ale to nevadi, protoze i ta mi vydrzela 2500km…no pak jeste jedna a prodam to…nemate nekdo predbezne zajem? :o)…
PS: reklamace 3 dny vcetne posty – to je rekord.
Joo holt už maj docela praxi :)
:o)))
Nemusis predavat, staci ked ju prasknes 3× a mas narok na vratenie penazi. Aspon podla slovenskych zakonov. Akurat dnes si idem pre prachy!!!
Jasny, ale vono to vyjde skoro na stejno chtit vratit penize…navic nemam od koho :o)))
čorka? to bych u tebe nečekal :-)
No to fakt ne, ale bylo to ze slevy z jednoho obchodu, ktery uz jaksi neexistuje… :)…
nevím, ale 2,3 pláš? (MAxxis Ignitor) mi tam sice vlezl (stavba LRS 04) – z každé strany pár mm mezera, ale na nerovnostech škrkaly boční špunty o vzpěry nahoře. TAkže 2,3 je na tu stavbu 04 také moc.
se pak nedivte když vám to křupe a ohýbá se to, si dokážu představit proč a na jaký brutály tam dáváte tak široký pláště :-)
sirokej plast nema s brutalama nic spolecnyho… si ho zkus nekdy dat napevnaka, jestli se ti vejde do zadni stavby a uvidis ten rozdil :-)
já mám už od srpna vzadu 2,25 :-) a zodpovědně můžu říct že se mi s nim jezdí z kopce rychlejc…
Kvuli rychlosti z kopce dolu by jsi jej mel mit na prednim, ne ?
spíš na obou, ale vzadu je to lepší že ji nesnejkneš a méně driftuje…
Schvable?
Schwalbe??? :-))
racing ralph:-)
a kde ti to prasklo? ja mam lrs 04 asi mesic, a uz mam pridrenou zadni stavbu(nahore od boku plaste), asi do hloubky 2mm steny trubky, tak to tam je celkem zeslabene, doufam ze to nemas praskle nekde pobliz plast Mofo DH 2,35´´ p.s. jak dlouho myslis, ze budou reklamovat tlumic?(asi vis, o jaky problem jde..)
COZE ?????? 2 mm to snad nee
Tak to bych chtel videt…2mm jsou asi sila steny trubky, takze bud to mas probrouseny durch nebo nevim…
Prasklo mi to tam, kde ti to plast neprebrousi…
Mofo v Meride…hmmm…DH…hmmm…
Tlumic – zalezi na prodejci… :)
ta hloubka toho dulku jde dost blbe odhadnout,ale myslim, ze dovnitr trubky uz to fakt asi nebude uz moc daleko :( nejezdim zadne DH, ten plast proste super zabiral,dobre brzdil, bocni zuby tam taky nebyly na skodu(az do tedka) a byl sem na neho zvykly ze stareho kola, necekal jsem, ze bude sirsi nez ten Dynomite co tam davaji original…
jeste bok plase ti to prodrel… nechapu
mas asi docela silny nohy – si musel brzdit i do kopce jak svina
no, blbe sem se vyjadril, ne bok plaste, ale bocni zuby vzorku plaste, uz jsem je ostrihal…
Tak panove…co je todle za zadni stavbu – ja to vydedukoval na 03… :o))
http://tink.wz.cz/…7/index.html
Muzete mi to potvrdit ci vyvratit? :)…fotky jsou nic moc, ale pomalu jsem tu usnul, tak jsem rad, ze jsem to zvladl aspon takhle :)
ze by 2003SE??? (second edition) ta dira u ktery to praska je o neco mensi… (bez zaruky… okoukano z Otakova kola)
Hmm…uvidi se … dam tam pevnostni srouby a melo by to teoreticky vydrzet aspon 3500km…teoreticky :)
2003. Prdne znova.
vycerpavajici ((((-:
To neni tak jisty…mame teorii, ze kdyz tam dam pevnostni srouby do ty zadni stavby misto tech shitu co tam jsou normalne, tak by to melo udrzet…minimalne o chvili dyl…no…uvidi se :)
no pockej a tam jako nejsou?:-)) i na blbym skejtu jsem mel od vyroby pevnostni srouby:-)
No samozrejme ze nejsou..nikde tam nejsou…ty u hlavniho cepu jsou standartni M5×30…akorat nerez…coz je to hlavni – ja to vymenim v pondeli nebo v utery…dneska se mi to nechtelo jet kupovat :)
No a jeste bych mel vymenit jedno lozisko…to nebylo soucasti zadni stavby, tak jsem jim ho ani neposilal…ale zas tak drahy to imho nebude…(snad…musim najit kde tu prodavaj ZKL…SKF bude asi fakt drazsi :-D)
asi fakt bude:-) ja mam zrovna jednu takovou prodejnu na dohled:-)
Hmm…asi si zalozim novej thread…pac fakt nevim kde u Zlina je prodejna ZKL…o nejblizsi vim v Brne…a to uz si muzu rovnou koupit SKF :-D
V Prstném u sýpky(naproti Sparu) je prodejna ložisek, měli by tam mít snad vše.Aspoň když něco tam sháním, nabízí mi ZKL i SKF
Hmm…nekdy tam musim skocit…potrebuju lozisko do ty zadni stavby…
2003
Ječňák je borec!