Aku mate skusenost so systemom upevnenia prilieb co pouziva Specialized pod nazvom „Specialized Braintrust 2 retention system“? Mne sa zda, ze to na hlave vobec nedrzi ale zase je to pohodlne.
Je to bezpecne?
Aku mate skusenost so systemom upevnenia prilieb co pouziva Specialized pod nazvom „Specialized Braintrust 2 retention system“? Mne sa zda, ze to na hlave vobec nedrzi ale zase je to pohodlne.
Je to bezpecne?
ak je to ten system co je napr. na S1 /2004/, tak ta helma ti musi dokonale sadnut na hlavu, lebo s tym mechanizmom si to moc nedopasujes, je taky nejaky moc poddajny. Ale potom zase o helme ani nevies, ze ju mas na hlave. Nic netlaci.
mne sa ten mechanizmus tiez zda nejaky moc poddajny. A pokial viem existuju len tri rozmery tej prilby, takze by ten mechanizmus mal dokazat vyregulovat asi 6 centimetrov obvodu hlavy. Dostal som taku prilbu „Specialized Chamonix“ a napriek tomu, ze mi celkom dobre sedi, rozhodne na hlave nedrzi tak pevne ako tie co maju nastavitelny kruh-popruh okolo celeho obvodu hlavy.
hej, ja by som mal mat podla obvodu hlavy M,ale to mi nesedelo a kupil som si S. Najviac sa da asi nastavit ta cast na zatylok. Trochu ma to donutilo ju mat viac dotiahnutu pod bradou, co je ale prospesne..takze mi uz sedi perfektne a hlavne nemam na cele otlacene vycpavky…+vaha+vetranie+dizajn-zatial som spokojny.