Mam takovy problem mam Hayes HFX 9 XC a menil jsem originalni desticky za nove Koolstopy zatlacil jsem prasatka ale neni zadna vule mezi kotoucem a deskama takze to drhne co s tim ? Pockat az se to trosku sjede ?
Mam takovy problem mam Hayes HFX 9 XC a menil jsem originalni desticky za nove Koolstopy zatlacil jsem prasatka ale neni zadna vule mezi kotoucem a deskama takze to drhne co s tim ? Pockat az se to trosku sjede ?
Neboj se a zatlac je poradne.
kamos taky daval ted do hayesu novy desticky (znacku nevim) a i kdyz pistek maximalne zatlacil, tak mezera mezi koutoucem prakticky nebyla, ta desticka byla nejaka silnejsi a uz se z druhy strany opirala o telo trmenu, takze to ani vic zatlacit neslo… pri jizde mu to nevadilo, sice to obcas skrtlo, ale sedlo si to… pokud ti to vylozene neblokuje kolo, tak to nech bejt, za chvilku si to taky sedne
kdyz tak na brusku !
Je mozny, ze to budes muset odvzdusnit. Jestli si ty posledni desky mel uplne sjety, tak asi jo.
Koolstopy jsou o nejakou desetinku silnejsi nez original Hayes. Bud to nechat at se to sjede nebo upravit objem kapaliny.