Vyhledávání mi nic nenašlo: Praskla/zlomila se Vám již karbonová řídítka? Jak vypadá lom? prasknou rychle, nebo je vidět nejdřív trhlina? Jak je to podle Vás s jejich bezpečností? Dík Jocky
Vyhledávání mi nic nenašlo: Praskla/zlomila se Vám již karbonová řídítka? Jak vypadá lom? prasknou rychle, nebo je vidět nejdřív trhlina? Jak je to podle Vás s jejich bezpečností? Dík Jocky
trhlinu je vidiet…
Osobní zkušenost nemám, ale známej co vozil karbonovou sedlovku říkal, že je dost citlivá na utažení sedlovou objímkou. Pak se to může „ustříhnout“.
ja viem iba to,ze ked to poriadne oskres (napr ked padnes) tak dost pravdepodobne sa zlomia,lebo karbon je zlozeny z pozdlznych pasikov,zjednodusene povedane
Dik za info, asi si je poridim. Jsou krasne lehocky.
este ked som robil vodny slalom tak som mal karbonove padla… vlastne karbonkevlarove… no a podarilo sa mi ich zlomit… len lom bol taky akoby „strapaty“ bolo vidiet jednotlive vlakna… ked si videl sklolaminatove platno tak je to nieco podobne akurat to nieje „tkane“ z toho laminatu ale z uhlika… no asi tak moj lamersky nazor hehehe :)