Tak nadhoďte co znáte.. bych chtěl Gobi.. ale myslím, že se dělá jen v černé.. :( Zjistil jsem, že v bílé by bylo nějaké Flite s gelem, to by mohlo jít, a Selle San Marco Era Pro (oboje má foto na koloshop.cz)
Tak nadhoďte co znáte.. bych chtěl Gobi.. ale myslím, že se dělá jen v černé.. :( Zjistil jsem, že v bílé by bylo nějaké Flite s gelem, to by mohlo jít, a Selle San Marco Era Pro (oboje má foto na koloshop.cz)
A co toto, Tioga NICO VOUILLOZ? Neni sice cele bile, ale je nadherne…
Este od Selle Italia bud Fluid nebo SLR, ale sehnat to da asi dost prace… Neco ma myslim i Fizik, ale urcite neni cely bily.
Kámoš měl nisena celýho bílýho a nejlepší je, že ho koupil kdesi v nějakým zapadlým krámku za 750,–Kč a ten majitel byl š?astnej jak blecha, že se ho zbavil.
www.koloshop.cz/item_detail.pp?…
Selle Italia FLUID
Už jsi zkoušel Savo?
Na to Gobi? Ne, ale asi do toho nakonec půjdu ;)
Podívej, pivo s pepřem jsi taky zkusil, tak Gobi do Sava asi už nebude problem:)
Ne-e.. já pivo nikdy ani neochutnal.. jsem vybíravý a odkojený na skotské ;) Když mě se to Gobi moc líbí.. po té stránce tvaru co pod prdel.. ale kdyby bylo bílé..
Jo, to bude tim, že už mám ve vás mamutech zmatek, ale už jsem se chytl.:)
Jsme tady snad „jen“ dva? S jedním t ze slovenska a pak moje maličkost ;)
Na stránkách Fi'zi:ku si můžeš barevnou kombinaci sedla nakonfigurovat, sestaví Ti to na přání … http://www.fizik.com/…stomize.aspx Nejde to ale u všech typů, Gobi mezi ty vyvolené nepatří …
Ale stejně je to zajímavé, toho jsem si nevšiml.
http://www.koloshop.cz/item_detail.pp?…
San Marco Era Pro
Ano, to je právě to, co jsem psal výše.. zatím docela favorit.. (kvůli váze).
K tomu Fi´zi:ku – Nisene CP3 by bílé bylo, úžasně pohodlné zřejmě také, ale 340g mi neudělá radost.. :(
jo, jo :-) přečetl jsem jen půlku věty
A co obyč Nisene (250 g) ?
No to je super sedlo. Shodou okolnosti jsem na uplne novym jel hned asi 180 km, absolutne bez problemu. Ted ho mam asi 6 kkm, porad perfektni. Mam zluty, barva drzi dobre (jedina vyjimka jsou boky pri spici sedla, tam uz jsem barvu trochu olestil).
Myslím že Thidney si nedávno stežoval že vyhrál bíle Selle italia fluid v anketě tady na B-F… nevím jestli ho jezdí, if ne třeba by ho prodal, škoda že včera nedorazil na sraz, mohli jste to probrat…
Jo…ten bilej Fluid byl krasnej… :)…mam tu jeho foto ve velkym rozliseni, kdyby nekdo chtel :)
Mohl bys mi to prosím poslat do mailu? Origoš firemní fotky většinou vypadají poněkud „přikrášleně“
Nejsou přikrášlené, je ještě hezčí ;) Moc pěkný kousek.. Ale ta váha! Fuj..!
ještě ho mám, přenechám, na sraz jsem nedorazil, jelikož po kombinaci redakční kalbičky do 16hod a hlavně následné akce na slamníku jsem /jak předpovídal martin/ opravdu nenalezl místo srazu.
Jen jedno doporučení. Pokud má sedlo bílou, žlutou a nebo jinou světlou barvu, po pár kilometrech se začne ošoupávat – hlavně na dolnim okraji jak se šoupou nohy. Nebo stačí jeden závod v dešti, kde máš prdel od písku a šoupeš to po sedle. Na obrázku to vypadá hezky, ale ve skutečnosti bys nakonec mohl být sklamán tou barvou. Moje zkušenost – Era Pro. Perfektní sedlo na sezení, špatně drží světlá barva na povrchu.
Hmm.. Selle Italia (Flite, Fluid) by snad měly být z probarvené kůže, tedy ne jen povrchová úprava a mělo by to držet.. nakonec se asi na ladění barev stejně vykašlu a pořídím Gobi kvůli pohodlí..
Tak ne.. teď jsem se zakoukal do černého Brookse.. pánové já v tom mám booordeeel…
to nevadí toho fluida jsem předchvílí směnil za jacka
Máš moje sympatie … po 26 příspěvcích v threadu nazvaném „Sedlo, ale BÍLÉ!!!“ dojít k závěru, že se Ti vlastně nejvíc líbí černé … to je docela stylovka :-) …
Hele…a co takhle BILE SLR – Ti liziny – 135 – ruzove kyticky na nem? :o)))
;) kyytiiickyyyy… chciiiiii… Ne,ne, bude Brooks ;) Beru Swift (4500,–). Moc se mi libi New Swallow, je štíhlejší, elegantnější.. ale nevyrobili ani 1000 kusů. Ne že by ho u Yarroline neměli.. ale počet kusů se podepsal na exkluzivivitě, a hlavně ceně – 8300,–!!!!!
se ale modli, aby jsi se někde nerozsekal a nezničil ho… 4500 není málo.
Viz prispevek sedla Brooks – jezdi jich dost a furt. Ale bát se trošku budu, to víš že jo ;)
BTW jak už jsem psal, dosavadní favorit = Gobi = bratru 3000,–..
hlavne nepujcuj boka jecnakovi… ja to tuhle udelal a hned mi skoro novy sedlo natrhnul.. ://
to muselo byt skody:-)
Mas fotku??? To zni velmi zajimave! :-))
Bohuzel fakt nemam…ono to je naky OEM sedlo na silnicky z italie…ale myslim ze by se sehnat melo dat :))
Splašit, vyfotit.. No co bys pro kamarády z fóra neudělal, ne?! ;)
Aha, ja myslel, ze se ho chces zbavit! :-( To bych bral!
Jen počkej, Zající!