nevíte kde se dá sehnat?
nevíte kde se dá sehnat?
Sezenes kdekoli, kde je napsano „lakovna“ asi tak :-D imho tedy bilej elox neexistuje, takze homemade naklid – stribrna se ti nelibi?? :-o
stribrnou nee:) jinak diky za odkaz, akorat to postovny..
Bílej elox existuje…
Když už tady je něco o objímkách, mam na bajku (RB) sedlovku 30.0mm … a chtel bych nějakou jinou objímku, jakou velikost potřebuji ? Podle sedlovky by to mělo byt asi 30, ale jestli to nahodou neni třeba nějaky vnější průměr nebo tak… dik
RB tuším používá 34.9mm objímky, na sedlovky s průměrem 30mm se do rámu dávala redukce
Sedlovku mam 30.0 mm to vim jiste, tudiž žadna redukce
redukce je v rámu, nejde vyndat. Taky proto si můžeš zvolit jestli 27.2, 30 nebo 31.8mm sedlovku
a smyk mají taky 34.9mm, i když to není až tak jednoznačné
Jen pro ujisteni: kdyz mam sedlovku 31.6 tak se koukam po 31.8mm objimkach?
pokud budeš tu objímku montovat na sedlovku tak jo.
:-D dneska jsou lidi zlí:-D budu hádat obpověď – ale prdy
no co co co co třeba ji chce montovat na sedlovku, co já vím?
:D
nene:-D s největší pravděpodobností bude chtít 34,9mm (musíš brát vnější průměr sedlové trubky rámu u jejího vrchu… tam kde se objímka bude instalovat
a jde ta 34,9mm objimka pouzit na 27,2mm sedlovku?
Záleží na průměru sedlové trubky a ne sedlovky. 34,9 objímka je podle mě na 27,2 sedlovku velká.
Jak pises prumer objimky urcuje prumer ramu a ne prumer sedlovky. 34,9 bude vetsinou na 27,2 velka, ale jsou i vyjimky :-)
ale ve specifikacich kola mas prumer sedlovky a ne ramu tak nevim cim jinym se ridit pri koupi objimky nez prave podle prumeru sedlovky..
Šuplerou :)
ale ja tu objimku chci koupit na kolo, ktery tu nemam fyzicky, mam k dispozici jenom specifikace z netu ;-)
To mas blbe ;-)
No ale to je prumer sedlovky a nema s prumerem objimky nic spolecneho.
Jedine reseni je zmerit si ram. Rozmer objimky vyrobce neuvadi protoze neni duvod, k ramu se dodava objimka.
to ti bude k hovnu…
jo to uz jsem pochopil ;-)
škola hrou :D