Jaký pláště Maxxis by jste poradili z vlastní zkušenosti na zimní období. Aby měl trochu vzorek a ještě se slušně kutálel takže se s ním dá i na silnici i do lesa.
Jaký pláště Maxxis by jste poradili z vlastní zkušenosti na zimní období. Aby měl trochu vzorek a ještě se slušně kutálel takže se s ním dá i na silnici i do lesa.
jezdit se dá na všem, na ledu to je jedno, kromě hřebíkovejch nokianů a podobnejch libůstek, ale pláště sou to kapánek dražší a jednoúčelový. Na bahno asi swampthing a medusu
Jazdím Maxxis Mofo XC, spokojnos? aj na asfalte. Vydržali 6500 km v roznom teréne.
a co mofo rikaj na prasnou cestu ci sotolinu ?
Mluvíš o zadním nebo předním. Můj zadní má najeto asi 1000 km a dávám mu tak maximálně 500, pak už tam nebude skoro nic…
jezdil/te nekdo „wet scream“? jsou sice spis na FR, ale na zimu ci bahno se me zdaj docela fair..
Nemá ho Kovář?
to kazdopadne:)
Má ho a nebo měl-celkem si ho pochvaloval
takže na tvrdším povrchu ustřeluje. Velmi rád nabírá kameny a třílí je směrem dopředu poněkud více, než je obvyklé,od jednoho šutru mám už dolík ve vnitřní noze vidle. TAkže asi je určen opravdu pouze a jen do bahna.
Medusu po celej rok (pokud teda nejezdis moc po asfaltu, to pak docela rychle zadni plast mizi)
Maxxis nedělá nic určený na zimu! Dělaj věci do bahna ,ale to na silnici plave.
Pokud chceč zimní pneu tak Nokian
Víš na rozdíl od Nokianu je mi Maxxis sympatickej a hlavně drátěný verze stojej kolem 360,– Kč. Jinak ty Nokiany jsem měl jednou na autě a na horších gumách jsem nikdy nejezdil. Moje představa je třeba Kraken dozadu a Calibros dopředu.
ja si teda myslim, ze tvoje predstava je na zimu na nic… (jezdim uz treti par, takze je trochu znam…) ja je teda v zime budu jezdit taky, ale trosku otuningovany o 384 sroubu.. :)))
jinak do zimnich sracek docela ujdou velociraptory, mozna by nemusely bejt spatny black jacky… ty sem vozil na krosu a dalo se..
Nokiany jsem měl jednou na autě a na horších gumách jsem nikdy nejezdil. … …No na autě nestřídám tolik pneu abych to posoudit. Jinak pokud seženeš Maxxis za 360,– seš dobrej :o) Ta cena je od xxx,– , Takže za 1,95 v drátu , 70a tvrdost. Pokud chceš 2,1 seš už na 5×x,– no a pokud chceš 2,1 měkkou směs ochranu proti proražení seš už na xxxx,–.
Tyhle Kraken a Calibros by do bahna nebyly. Mají otevřený vzorek takže samočisticí vlastnosti dobré, ale nejsou schopný se do terénu zakousnout a tvrdou směsí by nedrželi ani na silnici.
Přední + zadní Swampthing + Medusa (fakt do marastu) Mobster + High Roller(hnusnej podzim) Mobster + Hard Drive+ (zima „sucho“) High Roller + High Roller (hezkej podzim i zima ale to je sci-fi)
Podzim a zima je blbý na výběr pláš?ů .Do bahna je potřeba tvrdou směs, ale na mokry kořeny a kameny měkkou. Do lesa špunty ,ale na silnici zase semislick. Hold to bude vždycky kompromis přikloněnej k jedný nebo druhý straně.
Maxxis Ignitor 2,1" drát asi 390,–
V zimě vozím Mobster,jenom vzadu a sem spokojen.Ale na asfalt???Nevím,moc se kutálet nebude…
pro tohle obdobi sem koupil Maxxisy o sirce 1 palec :), nazev tam neni. ale uz sem je nasadil na bika spolu s pevnou vidli a uz se tesim na hltani silnicnich kilometru:)) doufam ze to pojede lip nez to zatim vypada:). je to takovy.. no prinejmensim zvlastni..
A co specialized roller 2.3? Stuple dost daleko odseba, je to asi skor na blato ale viem si predstavit ze by to znieslo aj snech…