Nevíte o nějakých teda levnějších do cca 500kč, ale originálních, nenášlapných, klasických pedálech na pohodové , bezpečné MTB ježdění?Prosím o odkazy popř.kontakt v Brně.Díky
Nevíte o nějakých teda levnějších do cca 500kč, ale originálních, nenášlapných, klasických pedálech na pohodové , bezpečné MTB ježdění?Prosím o odkazy popř.kontakt v Brně.Díky
APD-F53-Alu Crn.Co třeba tyhle? I když moc cool Author teda není:)Zatím hledám.
Zdar,mam objednano,no vlastne uz jsou na poste pedály APD-F59-Alu,chtel jsem si je dat na starej bajk na zimu,ale koupil jsem si novej bajk a na nem jsou taky platformy (Haro). Tak jestli chces,tak ti tyhle Authory prodam. Rekneme za cca 350,–.Kdyztak pis na mejl.jsem taky z Brna
Přečti si mail.
mrkni na telefon…:)))
Ty taky:))
Já chci taky:)
Dej sem na sebe cislo od oskara a napisu ti sms,kolik budes chtit:)
Né že bych oskara neměl, ale dávat sem všem číslo mi nepřijde zrovna vhodné…:)
co taky? Pedaly nebo nejakou peknou erotickou SMSku? :)))
Obojí:)
Nech ho,ten je můj. A pedály taky taky taky taky.:)
Sakraaaaaaaaa,o me se tady rvou dva chlapi,to se mi jeste nestalo teda…:)))
Jak o tebe? O nějaké hezké zprávy a pedáli, jediné slovo o tobě nepadlo:)
echhhh…tak ted silne utrpelo moje ego…:)) njn…uz i chlapi jdou po prachach…:)) clovek ma jednou pekny slapatka a takhle to dopada…:))
Jsi chtěl napsat měl,ne?:)
zatim maaaaaaam…uvidim,jak budou vypadat ty platformy Haro…
Fakt, ještě je máš? Já to tak nemyslel, fakt ne, opravdu jsme se prali o Tebe, nic proti Tobě nemám. Jen tak mimochodem, kolik za ně chceš?A kdy mi je pošleš?:)
:)) ty bys je fakt chtel?
O nějakých jsem přemýšlel, ale jednak authory nechci, a za druhý, nejsem z Brna, a poslat mi to by bylo dražší, než si koupit rovnou nový…
presne taaaaaak…ale ta cena je celkem v pohode…a stejne ten napis by nikdo nevidel…holt bude muset mit clovek furt nohy na pedalech…:)
A proč mu je nedat do pronájmu?
Ted zas ty…:))
Pěkné pedály míval i Scott. Zkus se po krámech poptat po nabídce dílů těch „lepších“ značek.
Bych, ze s timhle cenovym omezenim jsou na trhu jen ty levnejsi Authory.
http://www.koloshop.cz/item_detail.pp?… Tyto se taky daji.Jezdim je a pohoda.predtim jsem mel DaBomb ty levnejsi a staly uplne za hovno(prohnuly se).Otazkou je jestli je koloshop bude mit,sam jsem na ne cekal snad mesic:(
Nic proti klasickým pedálům. Jen tě možná přejde pocit bezpečí ve chvíli, kdy se ti na nich poprvé smekne noha a tvůj rozkrok bude kontaktován horní rámovou trubkou.
Já bych je nechtěl,ale chci je pro ta?ku na to RB, než se ho naučí ovládat,tak zatím nějaký low end,ale pěkný.
Jo, jenže když chceš na sníh, nebo na rybník v zimě, tak musí SPD pryč, a nastupujou pedály:) Aspoň u mě…
Nic proti SPD, na jednom kole je mam taky,ale bohuzel pro nektere discipliny jsou nepouzitelne.Delat pedal kick nebo manual s SPD bych si netroufl:(Musis na nich umet stat a udrzet nohy,pak je to no problem.Nez jsem se to naucil,hodne to bolelo,pral bych ti videt moje holene:)