• PT

Nevíte o nějakých teda levnějších do cca 500kč, ale originálních, nenášlapných, klasických pedálech na pohodové , bezpečné MTB ježdění?Prosím o odkazy popř.kontakt v Brně.Díky

0 0
    • PT  

APD-F53-Alu Crn.Co třeba tyhle? I když moc cool Author teda není:)Zatím hledám.

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Komponenty)
      • JohnLee  

Zdar,mam objednano,no vlastne uz jsou na poste pedály APD-F59-Alu,chtel jsem si je dat na starej bajk na zimu,ale koupil jsem si novej bajk a na nem jsou taky platformy (Haro). Tak jestli chces,tak ti tyhle Authory prodam. Rekneme za cca 350,–.Kdyztak pis na mejl.jsem taky z Brna

0 0
        • PT  

Přečti si mail.

0 0
          • JohnLee  

mrkni na telefon…:)))

0 0
            • PT  

Ty taky:))

0 0
              • Jogador  

Já chci taky:)

0 0
                • PT  

Dej sem na sebe cislo od oskara a napisu ti sms,kolik budes chtit:)

0 0
                  • Jogador  

Né že bych oskara neměl, ale dávat sem všem číslo mi nepřijde zrovna vhodné…:)

0 0
                • JohnLee  

co taky? Pedaly nebo nejakou peknou erotickou SMSku? :)))

0 0
                  • Jogador  

Obojí:)

0 0
                    • PT  

Nech ho,ten je můj. A pedály taky taky taky taky.:)

0 0
                      • JohnLee  

Sakraaaaaaaaa,o me se tady rvou dva chlapi,to se mi jeste nestalo teda…:)))

0 0
                        • Jogador  

Jak o tebe? O nějaké hezké zprávy a pedáli, jediné slovo o tobě nepadlo:)

0 0
                          • JohnLee  

echhhh…tak ted silne utrpelo moje ego…:)) njn…uz i chlapi jdou po prachach…:)) clovek ma jednou pekny slapatka a takhle to dopada…:))

0 0
                            • Jogador  

Jsi chtěl napsat měl,ne?:)

0 0
                              • JohnLee  

zatim maaaaaaam…uvi­dim,jak budou vypadat ty platformy Haro…

0 0
                                • Jogador  

Fakt, ještě je máš? Já to tak nemyslel, fakt ne, opravdu jsme se prali o Tebe, nic proti Tobě nemám. Jen tak mimochodem, kolik za ně chceš?A kdy mi je pošleš?:)

0 0
                                  • JohnLee  

:)) ty bys je fakt chtel?

0 0
                                    • Jogador  

O nějakých jsem přemýšlel, ale jednak authory nechci, a za druhý, nejsem z Brna, a poslat mi to by bylo dražší, než si koupit rovnou nový…

0 0
                                      • JohnLee  

presne taaaaaak…ale ta cena je celkem v pohode…a stejne ten napis by nikdo nevidel…holt bude muset mit clovek furt nohy na pedalech…:)

0 0
              • JohnLee  

Ted zas ty…:))

0 0
    • Mamutt  

Pěkné pedály míval i Scott. Zkus se po krámech poptat po nabídce dílů těch „lepších“ značek.

0 0
    • Pá-dlista1  

Bych, ze s timhle cenovym omezenim jsou na trhu jen ty levnejsi Authory.

0 0
    • Vilém  

http://www.koloshop.cz/item_detail.pp?… Tyto se taky daji.Jezdim je a pohoda.predtim jsem mel DaBomb ty levnejsi a staly uplne za hovno(prohnuly se).Otazkou je jestli je koloshop bude mit,sam jsem na ne cekal snad mesic:(

0 0
    • Volf  

Nic proti klasickým pedálům. Jen tě možná přejde pocit bezpečí ve chvíli, kdy se ti na nich poprvé smekne noha a tvůj rozkrok bude kontaktován horní rámovou trubkou.

0 0
      • PT  

Já bych je nechtěl,ale chci je pro ta?ku na to RB, než se ho naučí ovládat,tak zatím nějaký low end,ale pěkný.

0 0
      • Jogador  

Jo, jenže když chceš na sníh, nebo na rybník v zimě, tak musí SPD pryč, a nastupujou pedály:) Aspoň u mě…

0 0
      • Vilém  

Nic proti SPD, na jednom kole je mam taky,ale bohuzel pro nektere discipliny jsou nepouzitelne.Delat pedal kick nebo manual s SPD bych si netroufl:(Musis na nich umet stat a udrzet nohy,pak je to no problem.Nez jsem se to naucil,hodne to bolelo,pral bych ti videt moje holene:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.