myslite, že by se dal tenhle rám použít i na xc, fakt se mi líbí ale nevim, jestli je na normální ježdění schopnej, na druhou stranu chci s kolem taky vyvádět nějaký ty skoky a chci aby ten rám něco vydržel
myslite, že by se dal tenhle rám použít i na xc, fakt se mi líbí ale nevim, jestli je na normální ježdění schopnej, na druhou stranu chci s kolem taky vyvádět nějaký ty skoky a chci aby ten rám něco vydržel
na velky chrteni to neni, ale kdyz budes mit nejakou vidli s menitelnym zdvihem tak 100 – 130 tak si zablbnes a v poho nekam dojedes. jinak ten ram moooc peknej.
no já bych to rád používal i na normlní jízdu, dál si chci nějakýho bombera takže by to možná mohlo jít, ten rám můžu sehnat za 2500 to je docela dobrý
Za ty prachy bych ho bral. Akorat XC bomber tam bude jako paratko a ja osobne uz se na 30mm vidlicich bojim.
co 37,5 mm jako je na GT Chuckerovi? :-))) videl sem to na kramu a vypadalo to docela dobre s tim mohutnym ramem :-)))
co to je??:-))
kolo :-)
Aspon tak. Jen trochu zdvihu a je to :) Nevim co je tohle, ale Mozo R500 je ma taky. Nicmene na Torrenta bych ji nedoporucil.
nejakej Zoom… ale na takovy skakaci kolo zas tolik zdvihu neni treba, ne? :-)
Na takovy ne, ale Torrent je freeride. 130 idealne.
jde o to ze XC a skakani sou uplne odlisny discipliny a je na ne potreba uplne odlisny kolo (velikost, geometrie), takze neexistuje kolo ktery bude super na oboje. ty si musis rict k cemu mas bliz. jestli k XC tak si torrenta nekupuj. jestli ke skakani s tim ze na tom kole budes taky jezdit, si myslim ze torrenta jo. ono je to taky hodne o komponentech, takze je lepsi mit aspon 2 kola :-)
Me ted chybi jeden sjezdak a jsem celej nesvuj. Bojim se, ze me nekdo vytahne do lesa a ja si nepojezdim jak bych chtel :(
me ted chybi funkcni kolo :-((( takze si nepojezdim i kdybych chtel. a ja chci.
Urcite se s nim da nekam dojet, ale je to tank. Na radeni v lese supr, ale jestli provozujes XC, tak pravdepodobne nevyuzijes vsechno co umi a prezije tebe i tvoje vnoucata :)
zase tak dlouhý tratě nikdy nejezdim a do lesa chodim fakt rád takže si myslim, že bych ho využil, jaká vydle by se na něj hodila s úvahou, že sem chudej student, dal bych do toho tak 4000, klidně byzarovou pokud byde funkční
kubo mas to cislo na karla?
este ne rikal sem ti , že mu zavolam navecer
Kočička! Haf!