Vážení přátelé. Venku je nádherně, takže za 10 minut uteču z práce, pojedu domů a cca okolo třetí hodiny už bych mohl být převlečený a vyjíždět ven …
Vážení přátelé. Venku je nádherně, takže za 10 minut uteču z práce, pojedu domů a cca okolo třetí hodiny už bych mohl být převlečený a vyjíždět ven …
jsem myslel, ze to je naprosto normalni… ani kuli tomu z prace utikat nemusim.. ;)
Nechci provokovat ještě víc, ale já už jsem oblečený vypínám komp a jedu. Tak se mějte, teď jsem tři hodiny mimo.
tak to me nemuze nastvat, ja si totiz pekne pockam v praci az se setmi, doma pozdravim bika visiciho na zdi a o vikendu na nem krasne zmoknu za bileho dne :-((
Vy parchanti!:) Ja mam do ctyr brigadu a pak se musim ucit a na kolo zase nesdnu…Aspon budou z brigady penizky na novou vidlu…:)
Si dám večer tour de knajp cca 15km přes les.
ve 3 uteču taky a jedu na kolo, heč.
V 18hod jdem behat se Savou:-) B.
běhat??!? jsem myslel, že jste slušně vychovaný…a teď tohle. Jít dobrovolně běhat.
Ted sem dobeh: 19km, TTL 1h:26min, AVG TF 146t/min ;) a je mi krasne. Kolo prijde na radu zejtra.
to musíš kombinovat. Já dneska 45km kolo (nic moc, ale včera to bylo 95km) a skoro hodinka běh. Zítra opět kolo :-)
já budu tak do sedmi v práci… to je taky dobrý, ne;-)?
nechci se vytahovat, ale ja byl na biku od 11h a pred chvili jsem se vratil…no parada
tak za září a říjen to vypadá, že jsem čistě sváteční jezdec /naposled jsem byl na kole na sv. Václava a pokud mi dnes neschválí workflow tak se na kolo dostanu až 28. října. Ale od listopadu budu zase v režimu dva dny v práci tři dny volna a pak to naženu /možná/
Ja vyrazim v 16.30. mensi sprint v Jizerkach. Pohoda pojezd na konci dne:).
Právě jsem se vrátil. Nejdřív jsem myslel, že dám nějakou odpočinkovku po včerejším pojezdu, ale nakonec mě to počasí vybičovalo a nohy taky celkem jeli, tak jsem to protáhl přes 3 hoďky. Jeden z nejlepších švihů za poslední dobu. Sice jsem si jednou lehl, ale bylo to do měkého takže pohoda. Jen jsem litoval, že jsem nevzal fo?ák.
Koukám, že jsem tímto threadem pár lidí důkladně vytočil – takže to splnilo účel ! Jinak hlásím, že jsem byl venku skoro tři hodiny a požitek se podezřele blížil k hranici dokonalosti …
Já ti něco řeknu, jako student vejšky mám hodinovou vyjíždku ráno, pak dvě hoďky do školy, a večer, no hádej, no, no co čekáš, no zase kolo:)
jo dneska bylo super pocasi,az na to ze jsem byl bez pul litru krve a bolela me loketni jamka od vpichu,takze jsem moc nemohl tahat za riditka…tak jsem se jen kochal lesem…:))
ups…nejak jsem se netrefil na root…:)