neviete, kde by som zohnal komponenty easton(predstavec, rajdy, sedlovka) na slovensku? najlepsie BA, BB, alebo ZV. popripade nejake weby? na easton stranke som nasiel len dovozcu do CR… ;-(( a koli tomu sa mi nechce ist do ciech…
Vdaka.
neviete, kde by som zohnal komponenty easton(predstavec, rajdy, sedlovka) na slovensku? najlepsie BA, BB, alebo ZV. popripade nejake weby? na easton stranke som nasiel len dovozcu do CR… ;-(( a koli tomu sa mi nechce ist do ciech…
Vdaka.
Nieco som videl v KARPATY BIKE na Peknej ceste v Bratislave.
co nejake ceske i-shopy ?
nic proti super cenam na webe, ale ak nemas niekoho v cesku, ku komu si to nechas poslat a kto ti o prinesie, je to asi na figu. Nie vsetci totiz posielaju na SK a ked aj, tak to vychadza dost draho.
Vubec me nenapadlo, ze by mel byt nejaky problem to z CR shopu poslat do SR.
No, skoro vs. ceny na netshopoch su urcite lacnejsie, nez v Kaktuse v BA. A k tomu by ti to objednavali a cakas celu vecnost. Prave na komponenty typu predstavec, rajdy atd je najlepsi netshop, lebo je toho vela rozmerov.
Ahoj, myslim, ze v Kaktuse v BA by to nemal byt problem, videl som tam onehda riaditka aj sedlovku. Apropo, ak chces usetrit na vahe, preco prave EASTON?
mas nejaky lepsi typ za rovnake ceny? co amm ram, tak ten je robeny z trubiek eastonu a su celkoom dobre… cital som na kvalitu ich komponentov celkom dobre ohlasy…
Neviem, je vela moznosti, ja som chvilu poskuloval po carbonovom Ritchey. Samozrejme, vsetko je to otazka penazi…
Ritchey sa mi nejako velmi nepaci… neviem preco, ale ta znacka mi nesedi… :-(((