SIGMA SPORT BC1200 co hovorite na tento tachac chcem si kupit niaky do 100sk? poradte
SIGMA SPORT BC1200 co hovorite na tento tachac chcem si kupit niaky do 100sk? poradte
Mam ten bezdratovej a jsem s nim spokojenej. Jedine co bych snad vytknul je ze ty ovladaci tlacitka jsou pogumovane a me se to bogumovani zacina loupat.
mohol by si mi napisat ake su jeho vsetky funkcie
Mohl ale vsechno je na http://www.sigmasport.de
v tej 100sk chyba jedna 0 takze 1000sk
Kdysi jsem ho měl (tak před 3lety?) a líbilo se mi, že každá funkce se mazala zvláš? (spec. u maximálky to bylo dobrý). Je to stále zachováno i u nových modelů (koukám že se design trošku změnil)? No, nakonec jsem vysklil krycí sklíčko a vlhkost ho pak dodělala. Ale nemám dělat s kolem hvězdy že…
to je super to bola vec ktora mi na mojom starom dost vadila!!!
To byla spíš otázka do fóra – neraduj se předčasně :-)
Tahle funkce je tam taky, ale kdyz to tlacitko pridrzis jeste o kouse dyl tak se smazou vsechny denni udaje.
Mam BC 1600, maximalni spokojenost i s predchozi sigmou. Jenom sem jednou utrh kabelaz, ale sla spravit
mne sa odtrhol pri drziaku tam som to spravil potom sa roztrhol 3× v strede to som tiez spravil a potom sa odtrhol pris snimaci a to sa uz spravit nedalo prezoze mi odpletela kritka.
Ja ho utrhnul taky u drzaku, slo to ale rozebrat a napajet. Vzal sem ve sjezdu o nakou vetev
Tak mam ho teprve jednu sezonu, vybiral jsem ho dost dlouho a musim rict, ze splnil vsechno co jsem od nej ocekaval. Akorat jsem si musel koupit navic jednu gumku k prichyceni cidla na vidlu, pac tu nejvetsi co k tomu dodavali jsem dal na uchyceni vlastniho tachace na predstavec, protoze na vecka to jaksi neslo :) To je dalsi vec co se mi libi, jde hodit i na predstavec. Mohu doporucit.
.