Chcem si kupit pedale Author(f-59) – vymenitelne piny a rukavice Author Space. Mate niekto tieto vecicky? Mam to zobrat, alebo kupit nejaku inu znacku? Poradte. Diki
Chcem si kupit pedale Author(f-59) – vymenitelne piny a rukavice Author Space. Mate niekto tieto vecicky? Mam to zobrat, alebo kupit nejaku inu znacku? Poradte. Diki
myslim ze ty pedaly jsou v pohode,i kdyz mi doma lezi jeste nerozbaleny,dostal jsem lepsi nabidku a k jinym pedalum jsem dostal cele kolo zdarma…:)) myslim ze v teto cenove hladine jsou ty platformy OK…
jezdim ty pedaly 3 mesice, a jsou v pohode… akorat by chtelo asi dotahnout nejdrive piny, pac pri prvni jizde sem hned jeden vytrhl. pak sem vshechny piny dotahnul a od te doby v kildu… ty rukavice byly testovany tedka v dirtbikeru a dopadly velmi dobre (prvni), takze asi zas tak nejhorshi nebudou, ale osobne sem je nejezdil…
Teraz ked si tie piny dotiahol ake su asi vysoke (kolko mm). To recenziu na rukavice som cital aj ja. Ale preco by si ich nejazdil?? cau
Kamos ma aganga am 2003 (myslim) a tusim ze tam sou tydle pedaly.. me teda totalne nevyhovujou, ty piny sou strasne kratky a celkem to klouze. a zanasej se bahnem. ja mam dabomb bomb za cca 590,– a sem maximalne spokojenej. ale chce to chranice holeni, mam z nich mensi jizvu na noze :)
ty pedaly mam asi dva mesice, zadnej pin se mi zatim nepovolil a nevypadnul, ani mi na nich boty neklouzou, za ty penize dobrej pedal
Asi takhle, za tu cenu dobry, ale nizky piny. Vezmes si jiny botky a stane se ze klouzou, vyska cca. 3–4 mm. Lepsi jsou pedaly od Wellga, vyssi piny a sroubujou se skrz. Jek totiz utrhnes pin z Authora tak ho musis bud odvrtat nebo jezdit bez.