Prosim o radu, chcem vymenit loziska v prednom aj zadnom kolese Mavic KsyriusLS. Poradi mi niekto, aky typ lozisk je najvhodnejsi a kde sa daju zohnat?
Prosim o radu, chcem vymenit loziska v prednom aj zadnom kolese Mavic KsyriusLS. Poradi mi niekto, aky typ lozisk je najvhodnejsi a kde sa daju zohnat?
Ahoj, ak teda nechces vyuzit autorizovany servis MAVIC, tak postup je nasledovny: Vyberies jedno lozisko z kolesa (predne, zadne), jedna sa o priemyslene loziska, standardisovane podla ISO. Zajdes do predajne s priemyselnymi (valivymi) loziskami a kupis (kedze je to standard, nemal by byt problem). V BA je takato predajna, ale nespomeniem si, kde :) Ak vsak si ochotny investovat do 100% roboty, odporucam aut. servis v Suranoch (p.Nagy), ja si tam davam servisovat Crossmaxy a som nad mieru spokojny…
Zda sa mi ze mylsis ten obchod oproti kinu YMCA, ale nie som si na 100% isty..
Dakujem za radu a mam este otazku: na kolko ta vyjde ten servis u p. Nagya? (vymena lozisk a servis oboch kolies Crossmax). Nemam o tom predstavu, doteraz som si kompletnu udrzbu bicykla robil sam, ale loziska som este nemenil.