Nazdar zauimalo by ma aky ma priemer tato „guma“…? presne v cm… ako to niekto mate na svojom bicykli mohli by ste to zmerat „šuplerov“ a napisat mi ??? zauima ma ci to vopcham do ramu… vdaka
Nazdar zauimalo by ma aky ma priemer tato „guma“…? presne v cm… ako to niekto mate na svojom bicykli mohli by ste to zmerat „šuplerov“ a napisat mi ??? zauima ma ci to vopcham do ramu… vdaka
nikto nic ???? :-)
ja taky nic, ale je velkej jak cip :) kamos ho mel strcenyho do monstera 02 a byl vzdalanej od podkovy asi tak 5mm.
Jestli ti to pomuze, tak ti muzu zmerit bigfuta 2.6", mam ho na bajku.
to by ma potesilo…tak hor sa dotoho :-) zmeraj to cez dezen.. niezeby som ta podcenoval :-) inac na akom rafe to mas ? ja to planujem napchat na Alexrims DM24… pojde to ?????
Sem to nacpal na intense mag 30DH. a rval sem to asi trema sroubovakama, takze buh s tebou :) ale nemam supleru, takze to vemu co nejpresnejc pravitkem :) ale odmenou ti bude brutalni dezen a snad neprorazitelnej plast. Zmerim to pozdejc, tedka se mi totalne nechce lizt do sklepa.
vporiadku…ani mne sa nechce ist do „sklepa“ odmerat sirku zadnej stavby :-)
takze vyska 50mm presne i se vzorem a sirka v nejsirsim miste 55mm na rafku intense mag 30
dikes… tak ta 2,6" by dozadu aj sla a dopredu 3,00" je tam moc velky rozdiel ???
rozdil to je jak prase. ta 3" je fakt velka jak krava, to narves snad jenom do monstera
Brácha ho měl doma. Do Mazocchi DJ3 8mm na každž straně prostoru. Takže to neni 3" ale slíš od 2,6" do 2,7" Šířka gumy se mění podle zvolenýho ráfku! Takovej Nokian Gazzalogi se do DJ3 se nevejde skoro vůbec 2mm volnýho místa.
K tomu Pointu, hodně rychle se sjíždí, ale měkkost materiálu se bohužel neprojevuje na tom že by to nějak víc drželo.
Podla mna je zbytočne mat 3" plaste,uplne stacia 2,7"
No sou borci co vrděj, že na DH stačí 2,3 Tioga (Maxxis 2,5). A zase sem zažil terén, že by bodnul motorkosovej vejplet (3,5 pneu :o). Je potřeba se Gazze projet v některých ohledech opravndu nejde nahradit žádnou jinou pneu
Jasne, ze na zavodni DH staci 2,3", ale ten pocit co s 3" pneu nezazijes.
abych nemusel zakládat nowej thread tak obnowim tedle snad mi poradíte jak je široká 3palcowá gazza w 26kole? a narwu ji do 888???
udávali,že 75mm…ale nejsem dost povolaná osoba na takovouhle motorku a navíc se to liší podle ráfku