www.miora.sk mate niekto skusenosti s tymto oblecenim? uvazujem hlavne o kupe duo a trio rolakov. Vlastnici, ste spokojni?
www.miora.sk mate niekto skusenosti s tymto oblecenim? uvazujem hlavne o kupe duo a trio rolakov. Vlastnici, ste spokojni?
ano ano. sorry. teraz som si uz vsimol ze forum o tom tu uz bolo a neda sa to zmazat. tak nic. ale ak mate niekto nejake skusenosti co ste este nepisali, tak se s nimi:)
jejich obleceni neni az tak moc uzasne na tele prijemny,ale zase nerikam ze nejsem spokojeny.a ze je z myho duo trika za rok docela hadr,tak s tim tak nejak pocitam.takze jdu zase do moiry:-),je mi nejak simpaticka.
Co se odvodu potu a tepla týče, směle může DUO konkurovat „značkovým“ dresům, přičemž cena je poloviční.
Mám DUO jeden měsíc a teď hodlám koupit nějaký fleece, nebo něco silnějšího přes něj.
s tim potem souhlasim, ale odvod tepla? Tak to ani nahodou, mne je v tom nekdy nesnesitelne vedro.
to je ovšem na tkanině duo právě to proč ji vyrábějí, na léto mám mono a ultralight a to se dá i třeba v +35…
Zkoušel jsem taky na léto mono, ale pak jsem zjistil, že v samotném coolmaxovém dresu je mi líp … takže ji používám, jen když si beru jeden z levnějších (hůř fungujících) dresů …
souhlas s tebou i s Mc Blackyho upresnenim a jen dodam, ze funkcni pradlo kupuju zasadne upnute na telo, aby to skutecne „fungovalo“ a dres muzu mit volnejsi.
pokud jde o funkčnost tak je na hodně vysoké úrovni a u mě bez výhrad. Jinak je to s komfortem nošení. Dají se sehnat i jiné značky které jsou na těle příjemnější, ale je pravda, že si to taky nechají zaplatit. Pokud bych srovnával ve stejné cenové relaci tak je to jedna z nejlepších voleb.
Od Moiry mam nejake tenke tricka mo,ul. jak uz tady bylo napsano:funkcni,na komfort spis prumer a z toho mona teda hadra je. ted jsem presel na Sensor. Funkcne srovnatelne, na tele prijemnejsi a vypada to lip. Je to za stejne prachy
jaks prisel na to, ze sensor stoji stejne jak moira ?
Moira Mono krátký rukáv: 480 Kč Moira Ultralight krátký rukáv: 359 Kč Sensor Active nobo Coolmax: 495 Kč Sensor Double Face (oboustranný): 485 Kč
uplne stejne to asi nebude.ale je to nekde jinde nez craft, odlo (cenove urrcite, funkcne nejspis taky)
obecne stoji stejne nebo trochu min, nez moira. Na Moiru ale byvaji casteji vyprodeje, takze ja jsem si nakoupil jejich hadry pres web s velkyma slevama. Kdybych kupoval za klasicke MOC, tak bych totiz urcite sel do Sensora (kvuli komfortu noseni, lepsimu vzhledu i zivotnosti). Za MOC opravdu radsi Sensor. Jo jeste me napada, ze to nebude tak smrdet jako polypropylenova Moira. Sensor totiz dela z polyesteru a ten tak nesmrdi po zapoceni. A navic nedela, podle meho nazoru zbytecnou, sanitized upravu (diky ktere to smrdi 2× tolik).
jo ty ponožky se sanitized, zvláště v botech s pochybnou membránou jsou dost hustý. Ale zase v kožených nebo gore ten problém nenastává, je ale pravda, že ted už je preventivně dvakrát nechám vyprat než si je vezmu poprvé :-)
no u ponozek bych to pochopil (kvuli plisnim a tak…) prece jen jsou nozky v trosku jinem prostredi… (myslim hlavne v trekovych botech), ale u tricek mi to prijde zbytecne a spis na skodu nez k uzitku.
jo jinak sensor jeste taky lepe drzi tvar
Mam par vyhrad k teto firme,napr trika moc nedrzi tvar a nejsou nikal extra prijemne,ALE zase v zime na snb pri –20°C mam jen monovrstvu,duo vrstvu a bundu a je to v pohode…zadnej tlustej svetr nebo rolak…
ty jezdis jezdit do zahranici ? casto? pac nevim, ze by tady u nas byl v zime snih a takovidle mrazy…!