Máte někdo zkušenost z náboji Coda Expert? Jsou na prům. ložiscích a na webu stojí cca 1500,–Kč P+Z.
Máte někdo zkušenost z náboji Coda Expert? Jsou na prům. ložiscích a na webu stojí cca 1500,–Kč P+Z.
chci je dnes kupovat, mate nekdo s temito naboji zkusenost? neco malo jsem si precetl v historii, presto se ptam, diky za odpoved. Jo, chtel jsem puvodne Author nebo DT Onyx, ale v Bikezone mne rekli, ze dobry jsou Coda Expert, tak jeste zjistuji co se da.
Já je mám, taky na doporučení z Bikezone, je pravda, že údržba je jednoduchá, ale rozhodně se netočí tak jak Shimano…Možná až tam někdy dám jiný ložiska…Kdo ví.. Po Drásalovi bylo vevnitř bláto až na ložisko pod ořechem, tam je takový dlouhý těsnění, co těsní :-)
myslel jsem, ze kdyz je to na prumyslovych loziskach, ze se to nijak neudrzuje, ze je to neco jako zapouzdrene stredove slozeni.
Jojo to si mysli skoro kazdy. Ja kdybych necistil loziska na Crossmaxech, tak je muzu menit kazdej rok…
to sis jenom myslel. realita je jinde. zlatej konus:-)
no tak aspon odpada serizovani, pro me je to nekdy nekonecne, bud je vule nebo to drhne a trefit se nemuzu nikdy
ale trefit se to dá. Jsem chtě nechtě musel na předek dát náboj s „průmysly“ a tak nějak dost zklamání, točí se to tak nějak no nevím, hladce se říct v žádném případě nedá, možná se to časem zajede a bude se točit více.
vec nazoru. radsi to za par minut seridim nez abych musel neco menit hned jak se zacne vaklat. podle me sou lepsi konusy od shitmana nez levny prumysly, jak chodem tak vydrzi.
Uz sem to tu nekde psal. Mam je z bikezonu, cena kolem 1360,–, hmotnost stejna jako XT, tocivost jsem zkousel porovnavat s puvodnimi konusy od shimana a nepoznam rozdil. Chod lozisek se mi naopak zda hladsi nez u povodnich konusu (ktere uprimne receno staly za prd) Jedina nevyhoda je neprijemne hlasity orech. Ten cvrkot me nekdy dost vadi. Na druhou stranu me to nuti porad slapat :o))) No a design je myslim taky vic nez povedeny. Co se tyce vymeny loziska, to de zvladnout velice rychle, pokud clovek vi jak.
Jo? Čím je vytahuješ ven?