Nahradil jsem IE Mozillou (Mozilla/5.0 rv:1.7.3) a nejde mi do B-F přidat příspěvek. Píše to „formulář neobsahuje data“. Nevíte někdo čím to je? Díky všem.
Nahradil jsem IE Mozillou (Mozilla/5.0 rv:1.7.3) a nejde mi do B-F přidat příspěvek. Píše to „formulář neobsahuje data“. Nevíte někdo čím to je? Díky všem.
no já sem používal jak mozillu, tak teď firefox a no problemo, akorat mi browser občas padá tady na BF
pouzivam:
firefox, mozillu, NN6, IE 5, IE 6 a zadny problem sem nemel.
ted sem presel z mozilly RC10 na final release 1, tak uvidime
Muze byt zpusobene flashem (blby kod flash), vypni flash , muze to pomoct. Nebo novejsi verze pluginu ?
Doma pouzivam Firefox a nepamatuji si ze bych mel nejakej problem.
používám mozilla firefox..a jezdí to normálně..o))
Mozilla 1.7, Firefox 1.0pre, Konqueror 3.2 – 3.3.1, Opera 7.54, IE 6 (Wine) vse pod Linux Gentoo a bez problemu.
tak isto firefox bez problemu
Používám Operu 7.54. Na B-F neni problém. Nerozbaluje se mi ale popis u zboží na Bikestore.
Já používam Mozilla Firefox bez problémů.
Moc „pomalí“(přetížený) spojení. Projdou jen některý data (statický), dynamická část se ještě nestihne nahrát a chybová hláška je na světě. Jinak IE6 SP2, Mozilla 1.7.3 a Firefox 1.0 bez problémů.
bude to mozno tym ze firefox ma nastaveny default kratsi timeout ako IE, napriklad ked sa odpojis od netu a das nejaku stranku, IE ti vypise ze nenasiel server o dost neskor
Jo tak nějak to bude
Mam pouze problem kdy kliknu na info o userovi v prispevich, okno se otevre ale behem chvilky se to presmeruje zpatky na prispevky.
aky mas prehliadac? mne to vo firefoxe 1.0 PR ide dobre, nic take ako spominas
Mozilla 1.7.3
nemas blokovany popup windows?
Mam, BF neni v povolenejch, otevre se novej tab a zustane otevreny. Asi to dela tabextensions, ale vidim to poprvy.
Mám poslední FireFox 1,0 a vše jede jak má.