V kterým BIKE časáku se toho nejvíc dočtete??? Co vás zajímá???? Já mám rád DirtBiker a Cykloservis. Nebráním se ani Velu.
V kterým BIKE časáku se toho nejvíc dočtete??? Co vás zajímá???? Já mám rád DirtBiker a Cykloservis. Nebráním se ani Velu.
Jo ja ctu (myslim) britsky casak Mountain Bike Action… Je celkem obsahly s dobrym obsahem.
MBA je americkej… aspon teda ten, co ctu ja ;-)
kde se k nemu dostanes ? Ja ho obcas koupil v Jungmance, ale v posledni dobe uz ho tam nemaj. Dik za radu, vyrazil jsi na ty Fortezze bike tour ?
predplatil sem si ho primo u nich na webu a na dva roky jedno cislo vcetne postovnyho prijde asi na 60 korun, oproti 200 na stanku… navic predplatitelum posilaj cisla s mesicnim predstihem oproti stankum… jinak se da s uspechem koupit treba v carrefouru
na fortezze jsme nevyrazili, letos se bikova dovolena nejak nepodarila vubec usporadat
Nasel jsem ji, nasel. Hura! Konecne zajimava informace :)
MOhl jsi sem pro extreme lenive jedince hodit rovnou link;-) Kazdopadni diky Blue za dobrej tip!
A kdyz uz to budes objednavat, tak vem i nejaky dalsi dva casaky. Se o to podelime a bude to levnejsi :)
Tak snad pro me jedine BMX plus, ale ani ten me nejak moc nezajima. Budem muset zlanarit nejakyho motokrosare nebo Wintela predelat na auticka :)
Hmmm, skoda, ze tam neni v nabidce neco jako „Flugzeugbastler“ „RC ground-ground balistic missilles Revue“ nebo „Black Hawk Down Magazine“ To by se dal Wintel zlakat a dosahli bychom uspor z rozsahu;-)
Pro jeste lenivejsi: http://www.hi-torque.com/subscribe.asp?… :)
po novym roce si pravdepodobne budu jeste objednavat britskej Dirt Magazine, prej uplne nejlepsi, co se tyka fotek a i jinak kvalitni casak, akorat s cenou uz na tom neni tak dobre, jako MBA
To je zaměřený na freeride, nebo xc???
Loni jsem kupoval Peloton, letos je to Velo. Malokdy se tam dovim neco noveho, nebo neco co si nemuzu zjistit nekde jinde. Kazdopadne se na kazde nove cislo docela tesim aspon mam na zachode co cist :)
Já tohle dilema vyřešil, kupuji Peloton i Velo … a zbytek najdu na netu …
Ja to taky vyresil. Nekupuju ani jedno a na zachod toaletni papir. Prijde mi to takovy efektivnejsi. Oni to vsichni delaj z lesklyho papiru… :)
:-)))
Peleton i Velo, ale s tím čtením na záchodě je to stejný… Jinak každej rok doufám, že jako předplatitel vyhraju ve Velu nějakou tu cenu…
:-) A takovejch nás je…
Ctu DB, driv jsem prolistovaval Velo (uz jsem ho nemel v ruce pekne dlouho) obcas CS. Priznam se, ze pred lety jsem si od kamose pujcoval i Peloton, ale to uz je fakt davno;-)
Ctu DB a Velo sem tam jak se mi ho podari koupit Mountain Bike Action je taky hodne dobry :)
Já čtu Cykloturistiku a doufám, že tady nejsem jedinej. Chybí mi zde ale testy a technika, to co je třeba ve Velu. Spousta těhlech informací se dá posbírat na netu nebo na veletrzích, takže jsem celkem spokojenej. Co se týče výher ve Velu, tak jako předplatitel Cykloturistiky dostanu dárek, takže mám svoje jistý. Pro rok 2005 je to neoprenový návlek na spodní trubku zadní stavby.
Ne, nejsi jediný, taky čtu pravidelně Cykloturistiku. Velo si kupuju velmi příležitostně, spíše z rozežranosti a eminentního zájmu vlastnit určité konkrétní číslo. Pelotonem zpravidla listuju v trafice a Cykloservis čtu jen na webu. Testy a technika jsou v Cykloturistice zmiňovány v docela rozumném minimálním množství, což vcelku odpovídá cílové skupině čtenářů. Když podrobněji zkoumáš bicykly některých cestovatelů na fotkách, zjistíš, že jejich stroje často nepatří ke špičce a nezřídka jsou několik let staré, na oc. rámech bez odpružených vidlic. Zdá se, že mnoho cykloturistů si jednou za dlouhý čas po zralé úvaze koupí kolo, které jim v danou chvíli připadá optimální (i vzhledem k fin. možnostem) a pak na něm jezdí dokud jezdí. Ostatně není se co divit – kolo není pro cykloturistu cílem, nýbrž prostředkem k dosažení cíle, tj. poznání.
prave som dolistoval velo… tu stovku som mohol investovat aj lepsie… novinky najdem na bikefore…
nemecky BIKE
Čtu Velo i CS,ale on v obouch je to stejný,jeden to má jednou tam dřív než druhý a naopak.Budu se muset přeorientovat na MTB
Čtu Velo i když z posledních 3 čísel si 2 čísla čte někdo jinej :( bud poš?ák nebo nějaká svině co ruky má nenechavé a ze schránky vytáhne. Jinak cykloservis, ale to musí býti nouze o čtivo. Tj v současnosti vše.