A State of Trance 400 (16/18-04-2009)

34 nepřečtených
  • TheIF

Taková lavina super hudby to je jak druhé vánoce :-) Já mám zase důvod se „trápit“ na kole, než tohle vše poslechnu (72hodin) INFO Nejhorší jsou ty chytlavé tracky kdy se začne šlapat do rytmu, tepák letí k maximálce a s pohodé projížďky se stává časovka :-)

Můj top je zatím Arnej a samozřejmě, že Armin :-)

LIVE sety s Clubu Butan Wuppertal, Nemecko ZDE:

aktualní stream vysílaní v 256kbps tady:

0 0
    • Martin  

to je peklo. zrovna mám rozestahovaný včerejší setíky a už zas valej další. absolutně netuším, kdy to doposlechnu

jsem hodně zvědav jak zaválí Roger Shah – na ASOT 350 se vytáhl a odehrál nejlepší setík. doufám, že zopakoval svůj úspěch.

0 0
    • TheIF  

Armin Van Buuren – A State Of Trance 400 Club Air, Birmingham UK (17–04–09)  

Artist.......­........: Armin Van Buuren Album........­........: A State Of Trance 400 Genre....­............: Trance Source.......­........: Radio Year.........­........: 2009 Version.­.............: MPEG 1 Layer III Quality......­........: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps) Channels.....­........: Stereo / 44100 hz Tags.........­........: ID3 v1.1, ID3 v2.3 Informati­on..........: 

Included.....­........: NFO

Tracklisting

01. Blake Jarrell – Concentrate (Intro) 02. Arnej feat. Josie – Strangers We've Become (Blake Jarrell Remix) 03. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (Nic Chagall Remix) 04. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Not Enough Time (Club Mix – Armin van Buuren Edit) 05. Nitrous Oxide – Magenta 06. DJ Eco – Lost Angeles (Breakfast Remix) 07. Alex M.O.R.P.H. feat. Roberta Harrison – Photograph (Jonas Hornblad Remix) 08. Mark Eteson & Zirenz – The Hymn 09. ID – ID 10. Ferry Corsten feat. Maria Nayler – We Belong (Tritonal's Air Up There Remix) 11. Sundriver – Feel (Nitrous Oxide Remix) w/ OceanLab – Satellite (Acapella) 12. ID – ID 13. Andy Blueman – Everlasting 14. Neptune Project – Aztec 15. Vast Vision feat. Fisher – Everything (Aly & Fila Remix) 16. Mike Koglin feat. Tania Laila – Find Me (Khaomena Dub) 17. Savannah – Body Lotion (Jorn van Deynhoven Remix) 18. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Free Fallin' (Vocal Mix) 19. Dennis Sheperd – Black Sun (Ronski Speed Remix) 20. 3rd Moon – Monsun 21. ID w/ Armin van Buuren feat. Justine Suissa – Burned With Desire (Acapella)

Playing Time.........: 02:01:36 Total Size...........: 167,00 MB

DOWNLOAD

0 0
      • Martin  

pomoooooc, vraždááááá :-) ted jsem dososal čtvrteční muziku.

díky

0 0
    • TheIF  

First State – A State of Trance

Artist.......­........: First State Album........­........: A State of Trance Year.........­........: 2009 Ripper..­.............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 &  Codec........­........: FhG Version......­........: MPEG 1 Layer III Quality......­........: CBR 256, (avg. bitrate: 256kbps) Channels.....­........: Stereo / 44100 hz Tags.........­........: ID3 v1.1, ID3 v2.3 Ripped by............: on 4/17/2009

Posted by............: on 4/17/2009

Tracklisting

1. (01:01:12) First State – A State of Trance 400

Playing Time.........: 01:01:12 Total Size...........: 112.08 MB

01. ID 02. Three Drives – Greece 2000 (Remix) 03. Sander van Dien – Aurora 04. Jonas Steur feat. Julie Thompson – Cold Winds (First State Remix) 05. Markus Schulz feat. Departure – Cause You Know (Nic Chagall Remix) w/ First State feat. Elliot Jones – Your Own Way (Acapella) 06. Art Of Trance – Madagascar (Richard Durand Remix) 07. Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Remix) 08. Mat Zo – Lucky Strike 09. Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made Of Love (Original Extended) 10. Ton TB – Dream Machine (First State Remix)

DOWNLOAD

Na živo 22.05.2009 PRAHA Roxy na ENTRANCE meets Black Hole /label night/ !!!! 

0 0
    • TheIF  

Armin van Buuren – LIVE from Rotterdam, The Netherlands

ARTiST ...........: Armin van Buuren
      TiTLE ............: Rotterdam Live ASOT 400
      GENRE ............: Trance
      SOURCE ...........: Slam.fm
      ENCODER ......... : Lame 
      QUALiTY ..........: 192kbps / 44.1kHz / Full Stereo
      SiZE .............: 170 MB
      RELEASE DATE .....: 19/04/2009
      ENC ..............: Snegovic

Tracklisting

01. Intro 02. Bobina – Invisible Touch (Ferry Corsten's Touch) 03. Elevation – Biscayne (Original Mix) 04. Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All (Original Mix) 05. tyDi feat. Audrey Gallagher – You Walk Away (Original Mix) 06. John O'Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) 07. Armin van Buuren feat. Cathy Burton vs. Cosmic Gate – F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup) 08. Nitrous Oxide – Magenta + Cerf, Mitiska & Jaren – Saved Again (Acapella) 09. Adam White feat Stacey Kitson – Piece of Mind (Rozza Remix) 10. Genix – Copius Cain (Genix Re-Redub) 11. Dennis Sheperd – Black Sun (Ronski Speed Remix) 12. Moogwai – Viola (Armin van Buuren Remix) 13. Neptune Project – Aztec 14. ID 15. John O'Callaghan feat. Lo-Fi Sugar – Never Fade Away (Dub Mix) 16. Armin van Buuren – Face To Face (Martin Roth Remix) 17. Sean Tyas – Melbourne (Original Mix) 18. Carlo Resoort – Lifetime (4 Strings Mix) 19. Steve Bengaln & John Vanger – Poizone (Sky Motion Remix) 20. Ummet Ozcan – Time Wave Zero (Original Mix) 21. 8 Wonders – The Return 22. Push – Strange World (2000 Remake) 23. Solarstone – Seven Cities (Armin Van Buuren Remix) 

"DOWNLOAD ":http://sendbigfile.net/download.php?…

0 0
    • TheIF  

Všechny SETy

DAY 1

DAY 2

DAY 3

DAY 4

0 0
    • TheIF  

2622 minut no tak to je fakt na chvíli co poslouchat :-)

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • TheIF  

Tak ať se můžeme tešit 22.5 do Roxy tak, trochu té „české“ hudby :-)))

Michael_C_-_Sunshine043_(Pu­resound.FM)-SBD-04–19–2009-TALiON_INT 

ARTIST…: Michael C TITLE.....: Sunshine 043 (Puresound.FM)-SBD-04–19 GENRE.....: Trance SUBGENRE..: – SOURCE…: Live Session RELDATE…: Apr-20–2009 AiRDATE…: 000–00–0000

TRACKS…: 01 LENGTH…: 63:45 min SIZE......: 116,7 MB QUALITY…: 256kbps

NR. NAME. TiME: .............­.............­.............­.............­......

01. Sunshine 043 (Puresound.FM)-SBD-04–19–2009 63:45

TOTAL: 63:45 min

RELNOTES..:

GREETiNGS.:

To all the people who respect us and like what we produce, no names needed here, you know who you are :)

DOWNLOAD

0 0
      • versusio  

TheIF : ty snad jezdíš i do Roxy na kole ne ? :-) Jinak ASOT 400 co sem tak sledoval vůbec ne špatné , zvláště Arnej ale osobně Arminovy sety už příliš nemusím.  Jsou příliš mainstreamové což sice na jednu stranu přínaší nové posluchače a fanoušky ale těm stálým poněkud ubíra ze zajímavosti . Začínal jsem poslouchat ASOT kolem 150 dílu a oproti dnešnímu stavu to bylo něco oopravdu nadpozemského , bohužel je to pryč . A o Michaelu C se dá říct skoro to samé , dříve to byl pro mě best of Czechtrance dj ale nyní již jen slabý odvar . Jeho sety mi připadají nudné a nezáživné bez jakéhokoliv pokusu o nějaký vývoj a děj .

Ale je jasné ,že tisíc lidí tisíc chutí …

0 0
        • TheIF  

:-) Tak v Praze jsem ještě na kole nebyl takovej šílenec jako Rychlej turista nejsem… 350km je na mě už moc. Teda hlavně pak ještě jít večer pařit :-)

Já jsem Trancový začátečník, k té hudbě mě přivedla až mp3jka na kole… Uplně ulítám na „vocal“ a „melodic“ trancu kdy si pěkně prozpěvuji – bez zvuku (he, he vypadám asik jak kapr na suchu) No co aspoň nemusím ani koukat na tepák jestli nejedu velký tepy :-)) a dupu si do rytmu a kilometry pěkně ubíhají.

Koukal jsem na ty video LIVEaky s UK asi ze streamu ?  A mají tam nějaký malé FPS ? Neb se jim to nějak zadrhavááá :-(

(StoryBoardy) Armin van Buuren Arnej Daniel Kandi Gareth Emery Markus Suchulz Sied van Riel

0 0
    • Martin  

ASOT400 vč. guest mixů pěkně pohromadě

"http://www.ur­trancezone.com/fto­pict-19541.html ":http://www.urtrancezone.com/…t-19541.html

0 0
    • Misiak  

velke DIKY, urcite vypocujem.

slint

0 0
    • weekend warrior  

No tak jsem se rozhodl stahnout nejake veci, co tu probirate a musim konstatovat, ze to je hruza bes, pomale, tahnouci, knikajici nic:-) A to, ze trance miluju, ale jsem toho nazoru, ze kdyz trance tak jedine psytrance a ne tyto polodiskohity s divnejma, malo motorovejma:-))) samplama. Tot muj nazor, kazdeho vec.

0 0
      • TheIF  

A to jsi doteď nevěděl co hraje Armin a ti ostatní DJ za styl ? Prostě mainstream trance, poslouchatelenej pro všechny což se určitě o psytrance říct nedá :-)

0 0
        • weekend warrior  

vím, je to smutný, ale ne:) ale asi jsem něco tušil, protože teď koukám, že se mi na disku válí nějakej armin už 3 roky a nejak si nevybavuju, že bych to kdy slyšel. Fakt je, ze psytrance urco nezkousne kazdy, ackoli ja tomu rikam rychle disko:) Dokonce i muj otec zkousne man with no name, medicine drum i neco od astralu, ale treba infected mushrooms uz jsou na něj moc:)

0 0
          • natureman42  

souhlas, psytrance je disko pro stariky, trance disko pro deti :) Psytrance posloucham uz more let a bavi me porad, trance me prestal bavit na konci puberty..

Ale nic proti nicemu, at si kazdej posloucha co chce..

0 0
          • Martin  

když už psy/goa, tak jedině „starý“ klasiky…

Shpongle Hallucinogen Raja Ram The Infinity Project Mystery of Yeti Yonger Brother a samozřejmě Vibrasphere (ale ti už jdou dost do psybientu)

psy je skvělá věc, kterou si beru, když mizím sám do lesa na delší dobu.

0 0
    • TheIF  

Tak 401 je rychlým přehledem 400té oslavy

Armin Van Buuren – A State Of Trance 401 (DI.FM) 04–23–2009 

Tracklisting

Ronski Speed – recorded LIVE from Maassilo, Rotterdam – „Future Favorite Area“ (18–04–09

01. Carlo Resoort – Lifetime (4 Strings Mix 02. Mat Zo – Lucky Strike 03. Stoneface & Terminal – ID 04. Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Remix 05. OceanLab – On A Good Day (Above & Beyond Club Mix 06. Ronski Speed – Aural Slave (Thomas Datt Remix 07. Ralphie B. vs. David Forbes – Massive Foldback (Ronski Speed Mashup

Armin van Buuren – recorded LIVE from Maassilo, Rotterdam – „A State Of Trance Area“ (18–04–09

01. The Dark Knight OST – Why So Serious? (Intro 02. Bobina – Invisible Touch (Ferry Corsten's Touch 03. Elevation – Biscayne 04. Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All 05. TyDi feat. Audrey Gallagher – You Walk Away 06. John O'Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix

Nitrous Oxide – recorded LIVE from Maassilo, Rotterdam – „Future Favorite Area“ (18–04–09

01. Nitrous Oxide – Magenta 02. Sunny Lax – Reborn (Nitrous Oxide Remix 03. OceanLab – Beautiful Together (Nitrous Oxide Remix 04. Dave Horne meets Econu – Moments (Danny Powers Remix 05. Lange feat. Sarah Howells – Out Of The Sky (Nitrous Oxide Bootleg 06. Adam Kancerski – Liquid 07. ID 08. Nitrous Oxide – Aurora 09. 3rd Moon – Monsun

DOWN::::::: archiv.to djmixes.me uploaded.to depositfiles.com rapidshare part 01,  rapidshare part 02,

0 0
    • TheIF  

Kdo má rád Armina tak zkuste toto ;-) Parádní tracky…

Menno_De_Jong_-_Clubbin_(SlamFM)-CABLE-04–25–2009-TALiON

ARTiST…: Menno de Jong TiTLE.....: Clubbin (SlamFM)-CABLE-04–25 GENRE.....: Trance SOURCE…: Radio RELDATE…: Apr-25–2009 AiRDATE…: 000–00–0000

TRACKS…: 01 LENGTH…: 53:35 min SiZE......: 64,8 MB QUALiTY…: VBRkbps

NR. NAME. TiME: .............­.............­.............­.............­......

01. Clubbin (SlamFM)-CABLE-04–25–2009 53:35

TOTAL: 53:35 min

RELNOTES..:

GREETiNGS.:

To all the people who respect us and like what we produce, no names needed here, you know who you are :)

"DOWNLOAD ":http://sendbigfile.net/download.php?…

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • versusio  

Řekl bych ,že současný problém trancu je v naprosté přehršli nově vycházející hudby . Denně vyjde na několika labelech hodně releasů , člověk se přestává orientovat co si má vlastně vybrat . Momentálně vítězí pop-trance hudba založená na jednoduché chytlavé melodii pěkném vokálku a masivních beatech . Díky podpoře známých jmen (Armin , Tiesto , Ferry ) se mu daří zaujmout široké publikum posluchačů které neočekává složité propracované kousky ale jednoduchou ůčelnost , bohužel pro ty kteří lpí na kvalitě . Někdo tu zmínil PSY-Trance , to je již několik neděl styl který neprochází žádným (pozitvním/ne­gativním) vývojem , prostě tu je a buď se líbí nebo ne , většinou teda spíš ne . Za současného top psy-trancu považuju Johna 00 Fleminga , ten je schopen vyhledat a ve své show Global Trance Grooves občas reprodukovat poměrně zajímavé věci , přiznám se ,že se mu to ale povede jen párkrát do roka . Poměrně zajímavou produkci pácha i Human Blue .

Každý by si měl prostě najít to svoje , co mu sedí . Sám se snažím postihnout a najít to nejlepší co jde , pořád lze vyhledat kvalitní kousky . Co se týče radioshow volím spíš ty méně známe např.  Fast Distance , Veselin Tasev , Manuel Le Saux , Solarstone , Nitrous Oxide , Mike-Saint Jules , Jon O Bir a další …

0 0
      • Martin  

mě osobně mainstream trance vyhovuje v tom, že na něm můžu jednoduše ulítnout a moc tomu nevěnovat pozornost. to se u třebas goa nebo psy říct nedá, to už je muzika pro náročnější posluchače. na psy se dá taky skvěle frčet, ale už je to o něčem hodně jiným. trance/progressive je jednoduchá muzika bez velkých ambicí nebo nedejbože nějakýho poselství :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.