Kdo se těší? Závod začíná pro některé už za méně než 24 hodin. Kdo se bude dívat? Máte tipy, kde sledovat online zadarmo? Platit Sport 5 nebo Nova Sport se mi nechce. Kdo myslíte, že vyhraje a kdo by si to z vás chtěl někdy střihnout stejně jako já?
Kdo se těší? Závod začíná pro některé už za méně než 24 hodin. Kdo se bude dívat? Máte tipy, kde sledovat online zadarmo? Platit Sport 5 nebo Nova Sport se mi nechce. Kdo myslíte, že vyhraje a kdo by si to z vás chtěl někdy střihnout stejně jako já?
ja se priznavam ze na sledovani to pro me atraktivni moc neni, ani tech top lidi tam neni zase tolik…ale zajet bych si ho chtel, jen to chce sponzora
já vždycky jak vidím záběry, hned bych bral kolo a jel. sponzora nebo hodně šestřit, ale co se sponzora týče, tak to bude spíše více sponzorů než jeden velký a hlavně, co bys sponzorům nabídl?
Mimo svetovou spicku je to spis o tom mit hodne penez, ktere vydelas jinde.
Opravdu to nikoho nezajímá?
Sport5 bude vysílat sestřihy a poslední etapu online.
na oficialnich strankach je stream
Já se těšim. Na tv kašlu, ale baví mě vždy takovej ten 15minutovej sestřih z etapy s reakcema sportovců…
Nemáte někdo odkaz na nějaké pěkné fotky? Díky.
facebook, twitter
Hezky to má Kristus rozjetý, Ferry těch 9 minut bude těžko stahovat, ale člověk nikdy neví.
krásně se na to kouká, první a druhé míto pro týmy s českým jezdcem ;-) teď ať jim vydrží technika a zdraví
No řekl bych že 9 minut ještě nic není, Cape Epic je nepředvídatelný, jeden den se daří, druhý den můžou skončit. Každopádně přeju jim to.
Moc pěknej závod, taky bych si to projel, ale jedině v těžce nezávodním tempu.
http://www.youtube.com/…ed411/videos
moc pěkný videa z každý etapy, Sausie a Fery v hlavní roli:)
Peknej pohled na cesky vlajecky na prvnich dvou mistech po 4. etape… http://www.cape-epic.com/…fame/results
Nejak mi neni jasny proc jede v dresu mistra sveta Schurter a ne Sauser.
Je to prece maratonsky etapak ne xc … ?
je to etapak, ani maraton ani xc, takze muze jet v cem chce co ja vim
J abych rek ze obecne se tyhle veci dost hlidaj … tak me to docela prekvapuje
:-D A ty krávo! :-D
Gratulace!
Kristian Hynek
Frantisek Rabon
je to paráda, večer si projedu všechny highlights :D