ALPS DIVIDE (1 000 km, +32 000 m)

30 nepřečtených
  • Aleš Berany Duc

Ahoj lidi,

dneska startuji spolu s Mohym a Štěpánem Stránským na novém extrémním závodě bez supportu Alps Divide. 1 000 km off-road přes Alpy s 32 000m celkového převýšení. Startujeme dnes 7. září v 16:00 z francouzského Mentonu a cíl je na druhé straně Alp u Ženevského jezera.

Sledovat nás, jak se nám daří můžete zde: https://www.followmychallenge.com/…divide-2024/

Já jedu na gravelu 3T Exploro. Jak moje kolo v plné polní a výbava vypadá se můžete kouknout na videu zde:

https://youtu.be/a_W0gDXtYMQ

U příležitosti této závodní výzvy se snažím podpořit také charitativní sbírku na podporu paliativní péče v ČR. Mým cílem je vybrat 100 000 Kč tedy 100 Kč za každý kilometr. Pokud mi chcete s dobročinnou sbírkou pomoct a přispět, tady je odkaz:

https://www.darujme.cz/2408891

Díky za jakoukoli podporu či sdílení sbirky! Držte nám všem palce

Aleš Beran Zavoral

21 0
    • adam320  

Pekny, budu sledovat a drzim palce!

1 0
    • MTBIKER doporučuje
      Naučné stezky - střed a jih - kniha Skladem > 2 ks

Výprodej -25% Naučné stezky - střed a jih - kniha

191 Kč -25% MOC 255 Kč

Bergans Ulstein Wool mikina, černá Skladem > 2 ks

Black Friday -41% Bergans Ulstein Wool mikina, černá

od 2 349 Kč -41% MOC 4 399 Kč

• Kouba_2005  

Ať vás síla provází!

0 0
    • Enron  

Ať se vám s Mohym a Štěpánem daří!

0 0
    • Aduldinho  

Borci, držte se! ;-)

0 0
    • adam320  

Hezky pekne kluci, krasne Vam to dupe. Jsem zvedavej jak to bude vypadat od Moutiers dal. Pocasi je ted nic moc, nahore bude kosa. Ale treba se to jeste vycisti. Allez allez !!!

0 0
    • Mohy  

Pár fotek a dobrou…

9 0
    • adam320  

Tak to vypada, ze Stepan Stransky by to mohl vyhrat. Jinak vsichni tri kluci klobouk dolu!

3 0
      • Aduldinho  

Aktuálně –1,5 st. a sníh, mazec! ;-)

0 0
        • adam320  

Jo pekny pocasi moc. Musel byt uplne tuhej, kdyz se rozhodl spat na tom miste, kde ted je. Navic odtama je asi 500m za rohem chata. Tezko rict, zda to vedel. Kazdopadne ten krpal znam a je to brutal, hlavne ten povrch.

0 0
        • Qeex  

doporučuji prokliknout se z trackování na streetview :-D je takové povzbudivé.

Ale už se Štěpán 6 hodin nepohnul, tak snad mu to neuteče, když jsem na FB azubu viděl jeho ráfek, nevypadal uplně zdravě.

0 0
    • Enron  

V cíli je už i Mohy na 5. místě. Aleš se blíží.

5 0
      • adam320  

Ukrutne prsi, to musi byt ocistec

2 0
        • Mohy  

Asi sem tam zažil nejhorší bikepackingovou noc života. Bylo to těžký, ale jak říká Aleš: jednoduchý věci nejsou zajímavý:) pod to bych se z pohledu sportu / kola podepsal…

18 0
    • Cabasekxxx  

Tak tady to je naprosto mimo veškerý moje chápání. Pánové obrovská gratulace a máte můj obrovský respekt. Tohle musel bejt morál jako prase.

0 0
      • Mohy  

Aleš teď posílal fotky a video…ten si to vybírá:) trošku jim nasnezilo…

1 0
    • adam320  

Jo, uz pred dvouma hodinama tenhle vyhled z Morzine smer Avoriaz:))

Edit:spatne zarazeno, ale myslim, ze bude pochopeno. Ales je prave ted tam nahore

0 0
      • Melvin  

Před hoďkou postoval storýčko a docela masakr. Jako jestli má letní tretry, jako že asi jo, tak v tom sněhu to bude záhul.

0 0
        • Mohy  

Už mění trasu…volal že to je krásný ale že to není prdel a že v noci by to bylo vyloženě nebezpečný

1 0
    • Mohy  

Este sem se vyfotil po dojezdu:) byl sem krásně prastenej…

2 0
    • Mohy  

Zkusím zas něco sepsat…příští tejden sem hodím článek z minulyho roku z Kyrgyzstánu! A když budem intenzivně myslet na Aleše tak konečně dostříhá i film.

2 0
    • Enron  

Typický září

5 0
    • Mohy  

Aleš v cíli! Krásně zmordovanej…

11 0
      • Raf  

Hodil by se spíš čaj s rumem, ale i tak dobrý :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.