American Classic RACE Tubeless 2016 29 nebo DT Swiss XR 1501 SPLINE ONE 29 ??
Kdo poradí která kola jsou lepší a proč – při stejné ceně, vážím 75kg. Díky za Vaše případné zkušenosti
American Classic RACE Tubeless 2016 29 nebo DT Swiss XR 1501 SPLINE ONE 29 ??
Kdo poradí která kola jsou lepší a proč – při stejné ceně, vážím 75kg. Díky za Vaše případné zkušenosti
tezko rict, vem ty ktery se ti vic libej :)
AC Race sem měl dokonce v 26 a jsou to děsný žvejkačky, nemluvě o tom, že náboje od DT jsou na světelné roky kvalitou jinde – lepší. DT mám teď na 29 a dva roky bez problému.
Díky za tip asi zvolím ty DT ještě jsem uvažoval o Crossmaxech, ale ty DT vycházejí trochu líp cenově.
Ja mam ty DTcka asi rok 8000km a jedina znamka opotrebeni sou silene oprejskany draty od sutru, parkrat sem sel na rafek a nic. Vakl zatim nehazej, draty nepraskaj, jenom krasne jedou a delaj radost. Nicmene hnoj rikal ze za ty prachy umi lepsi. Sirsi rafky, plochy draty, lepsi naby, zkratka tuzsi a lehci.
Díky za příspěvek, mám dosud zkušenost jen s 26 a tam jsem měl xt s mavicama za celý roky žádnej problém ale 29 budu mít teď úplně 1 tak jsem rád za každou radu jak jsem před chvilkou napsal ještě jsem zvažoval Crossmaxy ale zatím mám víc kladných reakcí na ty DT . Tak uvidím asi do nich půjdu. :-)
To nych chtel teda videt :-) hlavne ty lepsi naby a tuzsi a lehci
Pozor na pusu, nebo tě tu ukamenujou, ruční záplety jsou přeci top. S nějakejma továrníma shitama od DT se to nemůže rovnat.
DT jsou takova sazka na jistotu. Myslim, ze naboje od AC nejsou vubec spatne, alespon co jsem cetl testy..se 75kg by si s AC mohl byt v pohode. Maji hodne lehky rafek, ale taky nachylnejsi na ruzne promackliny apod., da se s tim ale dal fungovat..
Rekl bych tedy podle terenu, stylu jizdy, vzhledu. DT jsou pracant, AC zas lehci, ale ne tak bytelne.
AC náby jsou prostě obyčejná klasika jako jsou novatec, jen zadní má lepší ořech.