Presvedcil me tenhle test
Mame to tyden doma, 3× projete. Malej je uplne nadseny , ale neda mi to nechat to v seriovem stavu, navic nekolik komponent me tam prudi.
Vymenim predstavec, riditka, sedlovku a par drbek ale co me zajima, jestli mate nekdo tip/zkusenost s timhle…
1/ ty brzdy TEKTRO Aries, jsou ok, maji fakt silu, jdou dobre nastavit, ale sila na stlaceni paky je proti hydraulice jinde, takze premyslim nad Deore, nebo necem podobnym. Vykon asi netreba resit ale hlavne aby sla nastavit blizko k riditkam a paka mela dobrej tvar a rozmer na detskou ruku.
2/ razeni a pohon. Zadni kazeta vypada jak vystrihana z plechovky, coz bych asi prezil ale hlavne ten gripshift je strasne tlustej a prcek tam posledni kvalt dostane fakt ztezi. Takze asi vsechno jinak. Ale ukazatel zarazene rychlosti mu vzit nemuzu, to by mi neodpustil :D Nejvic se mi tvarove libi asi řazeni Sram MRX Comp grip na 8 prevodu + k tomu asi nejakou silnicni ? Dala by to ? Nebo Zeecko s kratkym voditkem. Desitku kazetu tam asi nedostanu co ?
kliky – Mate nekdo tip kde nechat zkratit kliky na 140–150mm ? mam nevyuzite SLX FC-M660 ale tam bude i jiny domek ne ?