Dobrý den chtěl bych poradit jakou vidlici dát na authora versus 2008 že bych doplatil cca 2500,–?dík za odpovědi
Dobrý den chtěl bych poradit jakou vidlici dát na authora versus 2008 že bych doplatil cca 2500,–?dík za odpovědi
Já myslím že ta ošklivý kolo už nic nezachrání 0:-)
Jde o to, jestli by šlo o vidlici za 2500,– nebo by to šlo naproti tomu rstéčku a šlo by o vidli okolo 5ti litrů.
Nevím jak je to možný, ale při ceně 5tis za funkční vidlici bez dalších úprav se mi vybaví Tora:-)
A a a e e e Epicon? :-)
Asi jsi přehlídnul : „bez dalších úprav“ Nicméně ani u upravného epiconu jsem nenabyl jediného dojmu, že se jedná o vidlici :-/
Nejezdil jsem, nemůžu soudit, ale reference jsou dobré. A upravenou XC-Pro jsem pod sebou chvíli měl a to bylo luxusí.
Čím to, že tě epicon neuchvátíl?
protože je to chrt a ti nemají rádi pohodlně vidlice, které chodí pěkně do zdvihu :-)
To je dost odvážné tvrzení !
Ja nemyslím vidlu za 2500–3000 ale rozdíl který bych doplatil a sundaly by mě tu co je na tom versusu
No dyt jo, Toru nebo Epicona :)
No dyt jo, Tour nebo Epicona :)
hmmmm no nic no…
Toru nebo Epicona
:-D
Petře, ti výše nade mnou se Ti snaží naznačit, že záleží na vidlici, která na kole je teď. Pokud tam je jedna z nejlevnějších, nevylepší to moc ani tři tisíce připlacení za jinou vidlici.
RS Tora