Hodlám koupit hardtail na traily a našel jsem tady toto kolo Author Versus 2018, chtěl bych se zeptat jestli s ním nemá někdo zkušenosti, nebo poradit nějaké jiné kolo v této kategorii s podobnou cenou. Děkuji
Hodlám koupit hardtail na traily a našel jsem tady toto kolo Author Versus 2018, chtěl bych se zeptat jestli s ním nemá někdo zkušenosti, nebo poradit nějaké jiné kolo v této kategorii s podobnou cenou. Děkuji
Ber ho nic lepšího za tu cenu není. Vidlici si nech překopat na olej mám 160mm zdvih. A na bezduších ušetří hodně přes 500g já konkrétně 525g. Mám poslední XL rám co v ČR byl. Je to limitovka pro rok 2019 se Versus neplánuje.
Mohl bys rozepsat, jak jsi usetril 520g bez dusi? Tmel, pasku a ventylky jsi daval?
V Pluskach jsou vetsi duse a vazi tunu, takze teoreticky se 500g srazit da, realne to bude spis 300–400. Kazdopadne na bezdusich to hodne ozije.
Zatím mi nepřijde ikdyž je pravda že teď jezdím no name tlaky :D tak ještě nebudu hodnotit.
Ano všechno tam je. :D tmelu se dávalo 100ml. Před a Po
Slusny. Na te prvni fotce je plast? :-D
Trocha fólie. V morávkovém trailu mi jedna hodná babička pochválila kolo ;-)
Brzdy-vidlice-15kg-sedlovka..
Ještě bych koukl po ctm zephyr 2017. Viděl jsem ho za dobrou cenu
To není +ko a hlavovka 68° nebrat.
Ještě jsem se díval na tady tohle ve stejné cenové kategorii, ale author u mě asi zatím vede
Není to špatně osazení je na 95% stejně jen to nemá 4 pístky. Za to zase chválím 28T pilu váha je taky good, zdvih 130 půl bídy, barva nic moc.
Vidlice je o dost lepší , brzdy o maličko horší, Teleskop musí být lepší protože to RST je k ho…, dle mě lepší řazení, pila 30z beru jako mínus, ale kliky jsou podle mě lepší, váha o kilo menší. Bohužel cena vyšší. Určitě je to vhodnější k budoucí tuning než versus.
Trošku mimo ne? Vidlice je stejná jako u versusu jen nižší zdvih a pila má jen 28T. Brzdy horší. Jen ta váha je lepší.
kolik jsi toho vyzkoušel? Máš první kolo a víš leda prd. Vidlic jsem víc servisoval , než ty jsi za život zahlédl. Pila je 30z na RACE FACE AFFECT 30Z S MRP 1X TR VODÍTKEM ŘETĚZU. Ty 4 písti nebrzdí lépe než obyč SLX. Tak si prosím strč své rady za klobouk a šoupej nohama, když víš kulové…
Já mluvím o té Méridě 600
Já také, merida je lépe osazená.
Tak to se omlouvám. Ale přikláním se k tomu, že Merida 600 2018 je pořád lepší kup než Versus
V pohodě já mu ho nenutím ať si koupí co chce ;-)
Děkuju moc za všechny rady budou se hodit
Mrkni na Ghost Roket, Rock Machine Blizz, případně Trek Roscoe, ale ten je samozřejmě hůř osazený, drahá značka.