Ahojte
Chcel by som radu pri kupe biku okolo ceny 800eur
budem vdacny za kazdy tip lebo som uz maximalne zmateny…
diky moc
(pozdava sa mi cube acid,merida…)
Ahojte
Chcel by som radu pri kupe biku okolo ceny 800eur
budem vdacny za kazdy tip lebo som uz maximalne zmateny…
diky moc
(pozdava sa mi cube acid,merida…)
Tak to vyzera byt fakt super…asi zoberiem Haibike Edition RX 2010 – čierny…vyzera fakt dobre…
co tie brzdy?nemam to vymenit aspon za comp namiesto toho pro co tam je?
Tektro Auriga Pro by měli být lepší a jsou i dobře hodnocené takže neměn. Ale jestli chceš něco vyměnit tak řazení vyměnit za XT by bylo určitě větší pohodlí popřípadě náboje.
no jo, vymenim to radenie a presmyk za slx…je tam iba 15 eur priplatok
No z deore na SLX di moc nepomůžeš. Přesmyk nech deore, rozdíl tam nepoznáš naopak pokud žazení vyměníš za XT místo SLX ten rozdíl bude hodně značný. Ještě zkus popřemýšlet o těch nábojích.
No ako som tak googloval tak ze vraj slx od shimana je velmi podarene…neviem aky by bol doplatok keby som chcel tie xt…a tie naboje dalsich 30 e…a kebyze vymenim naboje za xt aky tam bude rozdiel??stoji to za tie prachy?
No tak rám, vidlice a kola jsou nejdůležitější součásti a náboje jsou součást kol takže já bych do toho šel jelikož to kolo nemáš na rok ale je to dlouhodobá investice, která se vyplatí, SLX od shimana je možná podařené, neříkám že řadí špatně ale XT je na tom lépe, chod je hladší a můžeš řadit i o více převodů najednou. Jinak na ten přesmykač se vyser ;-)
akurat som pisal mail do obchodu tak som zvedavy aky tam bude cenovy rozdiel
Bacha na to, jejich eshop nereflektuje skladové zásoby ;-).
Já vzal RX s nabízenou SLX výbavou (+45€ s klikama). Náboje jsem ale ponechal 525tky. A jsem spokojený.
Imho pokud uvažuješ o XT výbavě , tak vem rovnou model Edition XT (ale ten už není do 800€)
asi vymenim iba kluky a radenie…uz aj tak to bude nad limit a to mi bude bohate stacit si myslim…dufam ze to vsetko budu mat