Zdravím,
shánim full, ideálně asi 125 mm zdvih, zatím mi nejlépe vychází následujicí:
Který byste upřednostnili, poradíte další alternativy?
Zdravím,
shánim full, ideálně asi 125 mm zdvih, zatím mi nejlépe vychází následujicí:
Který byste upřednostnili, poradíte další alternativy?
Pokud S nebo Mko tak ve slevach ZDE Giant Trance X2. Tedy pokud ti nevadi lehky pedal kick samozrejmne :)
Už si něco z bikestore.cc bral ? posílají na dobírku ?
jj Sandrushe Moje pritelkyne s tama ma kolo do cech se totiz cypher XS nevozi. Jsou ve skrze dve moznosti dojet si pro to do vidne a oni to to nachystaj. A nebo poslat penize a oni ti to zadarmo poslou balik k nam cestoval neuveritelnych 12 hodin. Platba sla pres paypall tzn ihned. Takze ve 14:00 jeden den jsme to obednali druhej den mezi druhou a treti borec v dodavce s kolem v krabici s plnym prislusenstvim… pumpickou, zvonkem, odraskama, ponozkou na zadni stavbu. To je neco o cem se muze nekomu kdo nakupuje v CR asi jen zdat. Ale nakup byl jen jeden tak nemuzu potvrdit jestli je to takove furt nebo jen vyjimka.
Mám 189 cm, takže M a S asi nehrozí. Ten Giant se mi ani moc nelíbí, je o 100 euro dražší a má podle mě horší osazení, ale i tak díky za tip.
hele co tohle kolo.ja do neho na 80 pr. jdu
To bude ale StumpJumperu :-) Taky mám jednoho objednaného, ale Experta Carbonového :-)
Jojo, ten vypadá dobře. Ještě se chci podívat na nějaké zahraniční e-shopy, asi hlavně USA, ale nakonec to vidím stejně na německý e-shop kvůli případným reklamacím.
no ja bych fulla podle osazeni nevybiral pro me je stezejni system zadniho pruzeni a geometrie pak teprve osazeni… i kdyz si nemyslim ze je nejak zle osazen. :)
Tak teď koukám, že za stejnou cenu je i Cube AMS 125 XT to asi zlevnili, předtím stála určitě víc, protože jsem jí vyřadil z výběru. Myslíte, že Cube je lepší, než Radon?
Minimálně cube tu má dovozce (ochotnýho), což myslím radon ne.
Bral bych Cube :o)) Taky do něj půjdu, jen nevím který …
Co myslíš lepší?Rámy dělá jedna firma!
moji favoriti v tejto triede su giant trance, felt virtue a marin mount vision
Nebyly by odkazy kde se daji sehnat za 1600 euro?
trance skus na ebay.de
virtue na mojekolo.cz alebo profirad.de
marin u ceskeho dovozcu, alebo pohladaj na nete, tam mozno cena bude trochu nad limit.
Tento model Haibike měli ješte nedávno v jednom kramu v Praze za cca 40000,–Kč, myslím že to byla velikost L
Jojo, v prvním příspěvku jsem dával odkaz na vyšší model Haibike za 1610 euro, ale stejně díky za tip.
Tak jsem objednal Radon Stage 7.0 Team z prvního příspěvku.
Tak nech sluzi, pozeram aj to je pekne kolo. Pripadne poreferuj :o)
za ty prachy to je super kup, když se odhlídne od designu.