• vojta

Nema nejaka hodna duse k dispozici posledni cislo Bike Magazinu ? ( www.bike-magazin.de/bko//show.php3?… ) Na strankach Canyonu jsem narazil na info, ze tlumice RP23, ktere montuji na sve biky, jsou jiz z nove verze, jenz netrpi problemy, o kterych se pise v Bike-Magazinu. Vzhledem k tomu, ze se chystam tento tlumic koupit, docela by mne zajimalo, o co slo.

0 0
    • jankohrasko  

tu to je…

0 0
      • vojta  

Diky moc … Neni tam prosim jeste jeden clanek v sekci „Technik“ ?

0 0
        • jankohrasko  

0 0
          • kudlanka32  

skoda ze tomu vubec nerozumim:( nemuze to nekdo v kostce popsat.....to je to nestatstny tesneni co tu tolik lidi tak vydatne potrapilo?

0 0
            • jankohrasko  

oznacene tesnenia za urcitych podmienok pri stlaceni tlmica pustili vzduch z pozit. do negativ. komory a tlmic uz ostal stlaceny forever…

0 0
            • RADO77  

Na webu Canyonu mají prohlášení, že všechny v současnosti dodávané modely mají už nový tlumič, kde se ten problém nevyskytuje. Chci jim věřit, neb mi právě můj XC4 dorazil domů........

0 0
              • McBlacky  

to se ovšem netýká biků pro „východní“ sektor :)

držím palce at je v pohodě

0 0
              • kudlanka32  

hele to neres…v nejhorsim ti to mistni svec rad za 1/9 ceny novyho tlumice opravi.....

0 0
            • vojta  

Neb nemcinou nevladnu, snazil jsem se to prelozit jen s pomoci slovniku a tudiz jsem neco mohl pochopit zcela mylne – ale nektere veci mi nejak nesedi

• o vadnem tesneni se tady objevilo info od BB uz 5.1.06, takze Foxaci vedome vyrabeli vadne tlumice az do kvetna-cervna, kdy bylo nahrazeno …
              • Canyoni tvrdi, ze dodavaji jen tlumice z nove verze. Kde se tedy vzal ten na testovacim kole …
              • a to seriove cislo uvnitr tlumice je taky dobry for …

No, myslim, ze to bude s Foxem pekna loterie … :-(

0 0
          • vojta  

jeste jednou dik …

0 0
            • suki  

pise se tam , ze seriove cislo je uvnitr tlumice.Da se nekde sehnat info od jakeho vyrovniho cisla je tlumic jiz OK?

0 0
    • vratan  

nemal by som z toho taky strach. slovensky dovozca foxu predava nahradne tesnenia za 250 Sk. Ich vymena je zalezitostou chvile…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.