Že by Maňas opět zaspal?
Že by Maňas opět zaspal?
tvl. nez se probudim z bezvědomí, abych napsal Maňas a Paja zaspali, tak soudruh už je vzhůru. :-)
Diky :)
Pozdrav z vyletu ;-)
:-)
…
…
A na zaver pozdrav nehrajicimu kapitanovi…
Kuci, myslim na Vas, jste hrdinove SNP ;-)
Pocasi mate p*cou ke zdi, ale za to ja nemuzu :-) Toz alespon bude vedet, do ceho se mnou pujdete priste.
Až ty pojedeš na Klak, tak ja u toho nebudu. ;-)
Ale nevsadis se, ze ne ;-)
Mozu vsadit ty novejsi tretry, odervaly se prezky. Doporucuju teplaky, snerovaci dobre proslaply nejsprostsi kopacky, vasila a jako kolo si vystacis se skladackou. Pocitej s prumerem kdyz hodne tak 2 km/h. Navijak by nebyl na skodu. Spani na Klaku za jeden den je tezke Sci-fi. Vymrdy na Dukle a zmrdy si jeste naklop a dvakrat az trikrat prodluz a je jich tam fakt moc moc uplne hodne. Seznam skod od Paxe, vcetne psychicke ujmy budou urcite nasledovat. ;-)
Něco takového jsem měl jako kluk v kotníkové variantě, což by bylo vhodný, ale už se to asi kotníkové nedělá.
Pocasi mame super, dest jsme (zatim) vzdycky vyresili takticky na 1*
Ted Cicmany, penzion Katka ;)
To je dobre. Jak ja Vam zavidim…
Btw, jak se mi Depka smal, kdyz jsem to planoval ze Ziliny do Trencina na cca 3 dny. V euforii dat jeste Lopenik
Dobre rano! :)
Konec dobry, vsechno dobre ;-)
Remizu neuhrajes :D
To mi je jasne, bo to stalo za to ;-)
Gora Polska, Vysoky Grun, nebo ted Klak, vzdyt je to prast jak uhod.
chachachaaaa. prase jako uhor… ty dva prvne jmenovane kopce byly uplna sranda oproti klaksonu ze strany, kterou jsme to sli nahoru my. ;-)
ale o to nejde. za sebe muzu rict, ze vyletu jsem si uzil. nikam jsme se nehnali (asi by to ani neslo), vyhledy byly, mezi bourkama jsme az neuveritelne proklickovavali, nikomu se nic fatalniho nestalo ani na tele, ani na vybave. pro me to bylo jezdivejsi nez dukla.
To jsem rad. Kdyz jsem videl ten radar, fakt mi Vas bylo lito. Je dobre, ze jste meli stesti.
Nasli se i useky velmi podobne Dukle. Mne prisla Dukla o neco jetelnejsi, plus pro Fatru je to, ze je aspon neco videt. Stale me vsak nenapada duvod proc se tam vracet s kolem. Gora Polska i Grun byly proti tomu detska hra. Zaverem … na hrebenovku pres Rohace se mnou nepocitat.
Blahopřeji k absolvování Romanova tripu bez ztráty na zdraví a na kolech. Jste tvrdé jádro brněnské kliky BF
Mozna by se dalo rict i natvrdle jadro ;) kdyz vime jak nas bude srat vlacet nebo primo nest kola nahoru, ale stejne do toho jdeme znovu :)
Tak Tobě s tím materiálem co máš je hej, nemyslím to nějak posměšně.
To, co jsem psal, nema s materialem nic spolecnyho.
Hlavně se nerozčiluj.
Neboj, ja jsem v klidu, ale tvuj material jsme tam (obrazne) rozebrali ;)
Nejel jsem ani jedno, ale taky mi odhadem přijde Fatra jezdivější.
Chápu to dobře, že to Roman vymyslel, uvrtal vás do toho a sám pak tiše vycouval?
Přidávám se k Romanovi – jak já vám závidím…
Tak tohle jsem nezaregistroval :( Zrovna tenhle víkend bych mohl :( Srdcová záležitost, pěšky jsem to šel několikrát.
Ahoj bikeři, jsem z Vyškova a rád bych se připojil k nějaké grupě na společný bikovaní v okoli, klidně aj Brno,káru mám tak nemám problém někam dojet,budu rád za případný info a návrhy,jezdím spíš lesy a terény,včetně trailu..díky, Luboš
Taky mi někdo mohl prozradit, že nahoře pršelo. Halda z Níhova byla v pohodě, ale dole za Říkonínem na Libochovce byly brody hlubší, než jsem čekal, a ještě zakalené :) A soudruh R. má ve svém revíru stezky se zanedbanou údržbou ;)
Vubec mi zde nejezdete, nic tu neni
:D
Tyhle lokální srážky jsou peklo. Dneska jsem čučel na srážkovej radar, čekal jsem až malá bouřka přejde přes Brno a teprve poté jsem vyjel.
Tak to si nemáš co stěžovat. Já jsem stál pod stromem 2×30 minut, bouřka se točila furt dokola. Pak už mě začala být zima tak jsem vyrazil do lijáku. Postupně jsem jel po potoku, kalužích, mokré cestě, vlhké cestě, suché cestě, ale furt na mně pršelo. Prostě jsem si ten déšť dovezl až k autu. A v Brně sucho. Za dvacet let jsem tak nezmokl, jak teď za dva týdny.
Vidis, to by se ti na Fatre, kde, narozdil od Brna, ted prsi kazdej den nekolikrat, nestalo :)
Úplně tě chápu. Já jsem v pátek taky tušil, že jakmile v Letovicích uhnu na západ, tak zmoknu. A taky že jo. Nejdřív půlhodina stepování v Křetíně a pak jsem se odhodlal do toho vyjet a zbylých 50km jsem dal v survival módu „hlavně nezmrznout“. No a dneska při návratu jsem zase zmoknul…
Nejvíc mě nasrali dva amatéři na zastávce v Pístovicích, kteří byli uplně suší a zrovna si volali odvoz. Já jsem jen posoudil situaci s tím, že do terénu už asi radši ne a vyrazil jsem po cestě přes kopec. Kupodivu jsem ještě stačil najít užitečnou zkratku, aby člověk nemusel tlačit do kopce na žluté z Račic.
Cim se taky zrovna Ty chces v pripade nouze zahrat – na te posledni fotce od Ufona vypadas, ze potrebujes sporaky dva ;-)
Hned po dojezdu jsem použil osvědčenou metodu v dostatečném množství :D
Byl z toho nakonec docela pěkný večer ;-)
Hlavně se ty lokální srážky nějak záhadně vyhýbají severu Brna – tady za poslední dva týdny s bídou milimetr :(
Se na to vys*** V celým Brně slejvák jak prase, jen u nás ani kapka :( Vysadil bych olivovníky, ale ty by v zimě pomrzly. Na zahradu není pohled úplně veselej :( Nemáte někdo mapu srážkových stínů pro Brno? Tohle fakt už není normální :-/
no já teda dneska zmokl docela slušně … na severu Brna .. pokud teda lze Českou/Kuřim označit za sever …
Sever ano, Brna ne ;) Mluvím o Řečkovicích. Já taky zmokl cestou z oběda – ale tady je poušť :(
Zalejvám, nějaká ta stovka litrů denně. Ale když musím začít zalívat i stromy a keře – v květnu – tak to už není normální. Dlouhodobý srážkový průměr za květen je 60 mm – a to, že letos je tomu jinak, je v přírodě postupně čím dál víc vidět.
Přidej nějaký sádrový trpajzlíky barevný, ať je zahrada veselejší. ;-)
Raději ne. Už teď jsem nasr*anej, a ti trpajzlíci by mne vytočili tak, že bych skončil buď krymu, nebo v šaškecu.
to máš za to že se nemodlite. :-)
Já su v rodině černá ovce ;)
No, tihle se modlili a jak to dopadlo ;)
To je dobrá perlička.
dyby to byl vyztužené monolit, tak to spadnout nemuselo :-)
nebo likusák
Já už jsem taky nasranej. Můžou za to komunisti, Babiš a určitě i Ťok.
Jan Tleskač…ještě.
Putin sypal stříbro do mraků aby mu nepršelo na oslavy 8. května. Asi nasypali poněkud více a teď už nahoře není voda.
Tak aspoň s těma značkama to Dan pěkně zařídil, nu ni? :-) Co by tam tak mohl mít Pepek…
Seč, jízda v bouřce, alko večer … bylo to na hraně. Na nějaký BF nebyl vůbec čas.
alkohol nechcu vidět měsíc, v sobotu ráno jsem se vzbudil v koupelně a v devět mne odváželi na další akci, kde jsem se jali po bečce 11° poličky plenit archiv španělskejch vín … i to prase ví kdy má dost… :(
Po včerejšku si to zase nemůžeš asi odškrtnout :-))
museli sme s panem spravcem lesa rozebrat jistý skutečnosti… :-)
mels jet s nama. my mame rozum a v bource jsme ze zasady nejeli. ;-)
Nové kolo už kupovat nechci:-)
takže tufo kalibra plus u mne končí. novej plášť, zasyčí 2km vod baráku a jen co to vyměním, tak sprcha a dom prochcanej jak sněhulák.
To je tím, že sis připlatil za pluska. :) Já mám po Vláďovi ty bez pluska a jsem spokojen.
Nemáš experimentovat s pičovinama. Silniční pláště už přece byly jednou pro vždy vyřešeny ;-)
tak Continental sem viděl diravej naposledy :-)
Náš ústav, se mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politováníhodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně…
Chlapci, jakej je teda definitivní termín na Ostružnou ? Potřebuju to šířit dál. A hlavně taky ubytování. :)
29.6. – 1.7.2018 jsme se domlouvali ;-)
Co bude na Ostružné?
většinou tak 10 Šeráků :-) tebe ale do béčka neberu :-)
Dneska si vem světlo, ne jak minule.
kdyby ses nudil, tak můžeš dojet na brigádu. žádná motyka, jen prolamování zalistku. projedes se na kole a este budeš trochu uzitecnej. :-) okolo 9 jdu do vincku, tak v 10 ať seš tam :-)
…
Jednou jsem Ti o tom povídal. Pohodová akce. V pátek tam, sobota návštěva místních pivovarů, nebo regenerační čvachtání noh u Priessnitza. A neděla dom. Jedou dvě skupiny. A – na pohodu, B – víc na pohodu.
Jestli to není uzavřená akce, tak si myslím, že bych i mohl, akorát bych se vracel v sobotu.
Jasne, hlavne uz musim zazvejknout ubytovani. Do vikenda bych to chtel uzavrit.
Tož konópci, už néni cesty zpět ! Ubytování U bílého vlka, dnes zamluveno. Fčíl už je to enem vo pošasí ;-)
Jako já jedu.
Nevím, zda dám odjezd v pátek dopoledne, ale nějak se tam dostanu.
Konópci, kdo chce odvézt bagáž. Tož do středy, abych to měl doma. Ve čtvrtek to převezu domestikům.
Jinak skupina A, se nám tradičně roztříštila na individuální jednočlenné skupiny. Tak asi jedu sám. Jestli se chce někdo přidat, vyrazím cca 7:30 z Rousínova. Případně dle domluvy.
Nevyjedu dříve než ve 13–14 hod. Jaká je nejmíň bolestivá trasa? Tedy nejrychlejší…
Batožinu dodám.
Pro tebe Jedas, Drahany, Smržice, Litovel, Třeština, Leština, Zábřeh, Ruda…
Tak tentokrát to bude o prsa nedozrálé Vietnamky: https://www.cd.cz/…vyluka04.pdf
Takže v neděli aspoň do Hanušovic.
Já nakonec bohužel nemůžu, neb musím zavézt dítě na odjezd na tábor. Respektive bych to musel pojmout tak, abych se ještě v pátek dostal domů, což asi nedává smysl.
To ja chapu.
Počasí jsi objednal super jako každý rok ;-)
Tento týden někdo někam?
dneska by to šlo, jen mam dilema kterej krám vyvětrat. :-)
No na kombajnu to nepude, ty sou zadřený ;-)
Hlavně si vezmi světlo.
To vozi prece v baglu furt, aji s vrtackou a flaskou vajna ;-)
…srutkou uzenyho a kyselejma okurkama ;)
co furt s tim svetlem? dneska slunko zapada 20:52 a to už budu davno doma.
Co Ti provedli ?
Tak to asi neklaplo :)
Ale tebe potkám tak akorát v cíli ;)
Co s. pepek jako zástupce těch, co nebyli na Fatře? Už druhý týden konečně můžu, a pro změnu nejedou ostatní :-/
S.P. jako vždy v ilegalitě. Někdy ale překvapí.
Ten-co-nebyl-na Fatře je dajaký ustatý
manaslav dnes byl jako kul v plotě. I přes to brnenskej prapor držel hrdě a vysoko. :-)
A jakým záhadným způsobem mám asi vědět, že jede? No nic, vyrazím zítra.
Středa je pevný bod v kalendáři. Bez ohledu na to, co se tady (ne)píše :)
To jo, já mám ve středu normálně trénink :)
Zítra někdo frčí na BUK na Gulášek?
Makám.
pátek?!
POZOR: Na konci ZOO trailu někdo odvalil bokem ten šikmej šutr, co se dal použít jako odpal přes ležící strom. Dneska jsem tam brzdil i očima :-)
O víkendu ho vytáhnu ze žlabu nalevo a dám ho zpět na původní místo. Zhruba před rokem jsem dělal přesně to samý :-/
Já přidám jinou věc jinde – modrá TZ z Jelence u Babic směr U Sedmi dubů (Adamov) je tam říznutej strom jen uprostřed cesty a na obou stranách zůstaly kusy kmene asi tak ve výšce kolen, když jste na pedálech. To by bylo v pohodě, ale postupně se to maskuje zelení, takže pokud si myslíte, že při sjezdových 50 km/h tam jen lehce šťouchnete do zelené větývky, můžete při jízdě mimo prostředek ošklivě letět: https://mapy.cz/s/2ITcS
je to pořád tak zarostlý na začátku té modré jak se to odpojuje z té široké lesní cesty?
p.s. pro info, kolem AMD jsou policejní manévry kvůli SBK závodům, všechny vjezdy do lesa směrem k okruhu zapáskovaný až k Žebětínu … přijel jsem od Helenčiny studánky a chtěl pokračovat směrem na zahrádky co jsou mezi Žebětínem a Popůvkama a nepustily mě, zajímalo by mě jestli to mají kvůli bezpečnosti nebo se bojí, aby jim to tam někdo zadarmo nevykoukal.
To je zase Šíření poplašné zprávy podle § 357
Nevím, proč tě holky nepustily (asi ses jiím líbil), ale dá se projet úplně všude až k plotu, jako obvykle.
tak já tam neměl holky, ale dva kluky od pořadatele u značky zákaz vjezdu a druhá linie byly dvě auta s ostrýma zase klukama z městské a státní policie
a nepustily mě :-)
psal jsi, že byly holky :-)
mohl jsi použít jakoukoliv jinou z mnoha pěšinek, ty pásky jsou plastové, nejsou pod napětím. Když to chytíš a dostatečně zvedneš, tak to podjedeš bez ztráty rychlosti .
Když už ses tam nedostal: vyhrál, jako obvykle, Rea (kawa), druhý Melandri (Ducati)
haha tak tam mělo být měkký i, jinak byl jsem tam v pátek a kdyby to zrovna nebyly SBK, tak bych byl možná nasranej za ty spojlery
Ne, je to tam luxusne vysekany (coz jeste vic navnadi tam ficet rychle)
super, to bude tip na příští víkend, já to jezdím opačně od Adamova
nahoře to bylo opravdu pěkně průjezdný, ale dál dolů jsou tam dva padený stromy … to jen aby byl report kompletní, jo a co se to děje v lese za Babicema směrem střelnice, taková pěkná cesta s kořenama a šutrama to byla a teď tam kácí stromy, jak kdyby to připravovali na nějakou dálnici
Tak ty jsou ale vidět zdaleka a zdržení dvakrát deset sekund taky nikdo neřeší.
U Babic na zelené (u Čihadla) to na mě nejdřív působilo, že to tam při bouřce popadalo a že to řeší. Jestli si tam někdo prosadil další zpevněnou cestou, tak potěš koště.
když jsem tam jel letos poprvé, tak už ty stromy byly označené barvou, takže jsem tušil, že se něco bude dít, bohužel to vypadá, že tam fakt připravují širokou cestu … nebyl tady někdo z Babic, že by věděl víc?
Tak možná protáhnou tu šotku od střelnice až po Babice.
Bacha na modré TZ kolem zříceniny Obřanského hradu:
Dík. A taky dík za opravenej zoo trail. Kdyby náhodou někdo váhal, co s nedávno padlým stromem níže až skoro „u medvěda“, tak se to dá poslat roštím vlevo skoro bez zpomalení. Neobsahuje to nic pálivýho, ani pichlavýho ;-).
Ten šutr na ZOO trailu není moje zásluha. Někdo jinej ho stihl vrátit na místo dřív než jsem se tam znova dostal :-)
Roští u toho nedávno padlýho stromu sice nepálí ani nepíchá, ale ty hustý nálety do výšky stehen úplně příjemný nejsou. Asi to budu objíždět vedle krytého ohniště, kde taky vede užká pěšinka, jen se musí zahnout vpravo kousek dřív před tím stromem.
Pokud někdo jezdíte XCO okruh v Pisárkách, tak bacha ve sjezdu Čertík – nějaký hovado tam skoro na konci vyvalilo kládu co byla na vpravo na kraji pěšinky skoro doprostřed stopy.
Je to v místě kde se nedá moc brzdit, takže jsem to narval a naklopil víc do svahu a nějak to projel ale i tak jsem o ten strom škrtal botou. Jet rychleji tak hrozil polet ze srázu dolů na asfalt…
Prý včera probíhala perzekuce cyklistů dýcháním v Lužánkách, což je blízko.
tak hlavně aby tam nebyli ráno, když jedu do práce. :-)
Nesnáším sokolské hnutí!
u nas byli i Orli. :-)
Tady hraje pitomá hlučná muzika celý kurwa den, do toho na ně řve šílená hysterická gestapačka. A všechny ulice v okolí zaplněný loňtákama, kteří parkují ještě hůř, než běžný brňák (mezera na dvě auta? tak to dej doprostřed, tato.)
vy tam mate nejakou sokolovnu? :)
nacvičují tady vedle na sokolský slet
Existuje repelent který funguje i na tyhle hajzly ?
Tento tyden ctvrtek.
St-So s BílýmBaletem v Brixenu.
stali jste se nepohodlnymi?
Kam se pojede a kde+kdy bude sraz?
Tak treba 16.30 u hrbitova, jednicka a pak nekudy na Buk at stihnem oboji?
Zatracená práce, minulé dva týdny můžu a nikdo nejede, za to tento týden se zasekám v práci a příští su pryč :(
Ne zcela běžně vídaný servisní zásah, první úpravu přímo na noze jsem bohužel nestihl ;)
Kufr ? Nebo : https://www.youtube.com/watch?…
:D kufr
…a v Obranech se mi povolil ten druhej @:-)
Slušnej výkon, máš teorii jak se ti to povedlo?
Ne, ale vzhledem k tomu, ze ty tretry budu mit na podzim 2 roky, je zajimavy, ze se to tak seslo behem par km, asi se ten karbon nejak vymackava, nekarbonovy shimana se mi nikdy nepovolily.
tak minulej týden obešly Fatru, čemu se divíš? :-)
prece by nebral tyto boty na fatru. dyt by mu vodrely paty. :-)
:-D
Na Fatre jsem mel stary Shimana.
To je asi přenosná choroba, mně se povolily před měsícem.
*Kufr je přenosné zavazadlo užívané zpravidla pro přepravu osobních věcí a předmětů denní potřeby. Vyznačuje se pevnou skořepinou, která mu dává stálý tvar a chrání přepravované předměty. Vyrábí se z kartonu, dřeva, plastu či kovu. Kromě zipu nebo západky může být opatřen i zámkem, a to buď na klíč nebo číselným. Některé kufry mají teleskopickou rukojeť a kolečka usnadňující manipulaci.
Klasickým kufrům jsou podobná specializovaná pouzdra (zvláštní kufry) určené pro bezpečnou přepravu dražších a chouloustivějších předmětů (např. hudebních nástrojů, nářadí, střelných zbraní, optických zařízení, měřících přístrojů, audovizuální techniky apod).*
prece vis, ze slovo zarazka polka na buku nikdy nepouziva. to rikaji jen pice! ;-)
Letošní první vytáčení medu – 10 skleniček je vám pánové k dispozici
Wiedersehen !
Gute Reise und Salám alejkum, Genosse!
Gútntág !
nemá někdo tip kde v Brně levně fiskars?
Hornbach. Když jim ukážeš vytisklou nejnižší cenu na netu, tak ti to za ni prodají.
Tento tyden ctvrtek.
Tys teplomil jak byl svého času Orlík.
Vubec ne, teplo snasim hur nez driv, ale jinej den nemuzu.
Mají to tam hezký.
Ze musel byt prafotr Morava tak linej, ze dosel jen na Spilas
Jak jednou prohlásil bratr: Víš jak bysme jezdili, kdyby jsme tady bydleli ?
Cece nevim, premyslel jsem nad tim ve Svajcu. Vem si, ze mas nad sebou / okolo sebe poradne kopce. Na kazdem z nich je jen vicemene jedna trasa, kterou odpoledne po praci tezko das – vzdy jen stejny usek. Mozna by tam clovek jezdil vice na silnici.
Ale jako jo, ja bych chtel byt treba celnik v Livignu / Bormiu – statni zamestnanec, uprostred leta – nechce se Ti na kolo, capnes lyze, jedes na ledovec, druhej den silnica, treti bike, ctvrtej si zaplaves… A ty panoramata
Ale těch kopců je hodně.
Jen tak na okraj, mohl bych se urvat v so nebo v ne…
Tento tyden 0, pristi jeste netusim, nicmene bych mohl v tech cervencovych svatcich.
To zase já ne.
Já su furt :P
WOW !!!!!
To tedy nejseš. Dnes jsem potkal teplomila: dlouhý gatě pod kolena, viditelně teplý dres, pečlivě zapnutý ke krku a pod tím triko s dlouhým rukávem :-)
Já potkávám po cestě z práce mezi Majlontem a Líšní(ul.Jarní apod.) mladýho borce taky v dlouhým, navíc má kuklu přes ksicht. Tak si říkám, že asi nemůže na slunko :-(
takovych teplomilu po statlu chodi, ani nemusi byt teple obleceni. myslim teple jako teple, ne teple jako teple. ;-)
Nevím, já po štatlu nechodím. Tito soudruzi se asi vyskytují spíš v té vaší komunitě, v lese nejsou, nikdo by je tam neviděl.
V nedeli rano jsme cestou na Suchac potkali u Rajce borca v capakach a zimni bunde :-)
Dle předpovědi různých soudruhů, kteří se tím živí, budou bouřky. Vyvozuji z toho pohybovat se poblíž trvalého bydliště, pokud nechci čekat někde do půlnoci až slota přejde.
Nemci zatim nic nehlasi, ale v tom vedru se stejne nikam daleko nepovlecu.
Jak nehlásí? Hlásí!
Ráno modřejší večera.
Jo, hlasi v 10 vecer 0,5–1 mm 0–10 min, to bude hurikan ;) a stejne uz budu doma
Jakým směrem se pojede a odkud?
Neco vymysli ;) vzhledem k teplotam a tem pepkovym bourkam bych se do vetsich akci nepoustel.
silnica rulezzz :-)
Já Polky v Jiříkovicích. Na žiletce bez světel :)
suline mate doma zrcadlo? ja su na rozdíl vod tebe krásnej :P
!!
16.30 Obrany.
To se přátelské posezení asi nestihne ?
?
Chceš projet x bonbónků, nebo jen zlehka vytočit nohy ? Přátelský posezením jsem mínil občerstvení v cíli.
Zlehka projet nejaky (ne x) bonbonek a posedet v cili jako vzdy.
Dále pak směr S, neb SV
To nebylo zatim definitivne rozhodnuto :)
Nicméně klimatizovaná trasa podél vody by byla jistě vhodná
Staci, kdyz to bude ve stinu v lese. Klimatizovane trasy podel vody jsou casto nudne…
Ovšem zejména starším jedincům hrozí nebezpečí infarktu i ve stínu lesa, že.
Návratovka kolem hřbitova, přes Útěchov a kolem Soběšic byla parádní, v lese skoro sucho – jen se neprášilo.
Pozor, na konci sjezdu po odkloněném svahu na žluté TZ ze Soběšic leží na takové teréní bouli před mírnou zatáčkou strom přes pěšinku. Nastěstí jsem s čelovkou jel pomaleji a viděl ho zavčas.
tady jako prselo jo? v krpoli 3–4 kapky a u domasova asi 8 jinak jem zahlidnul jen blesky.
Tady asi ne, v Adamově bylo několik intenzivních spršek a pak trocha mrholení – proto jsme se v tý pizzerii zdrželi tak dlouho :-)
Jak říkáš. Po kalužích v Bílovicích jsem doufal, že něco spadlo i v Žabinách, výsledek 2 mm.-(
Ten strom tam leží už dlouho – to snad ani nemá smysl hlásit. Kdo jezdí na rozhled (já teda rozhodně ano), nemůže mít problém.
To je fakt že sem si pak říkal že už tam asi kdysi byl. Ale minimálně rok jsem tudy nejel tak mne to trochu překvapilo :-)
Ty Tvoje „smyčkové eskapády“ by mohly být pro psychicky labilní jedince nebezpečné.
smyčková eskapáda – jakože se jak ***** motas na fleku a nikam nedojedes? :-)
Ne. To je že když uvidíš novou cestu, tak se tam vydáš. V 90% případů to nevyjde, ale to nevadí. Zmatenost této (a jiných) vyjížděk je způsobená tím, že Paja odmítá všechny libové varianty, kde by se nemohl včas najíst. Nabízené banány a chleba se šunkou ovšem odmítá.
Jakože budeš vozit jídlo pro všechny účastníky ?
To tam není nikde napsáno, sudruh.
Jinak naše vrcholová skupina zvýšila nakonec kilometrový výkon na uspokojivých: 9km/1 kousek
Zmatenost spocivala predevsim v tom, ze odmitas pekne navrhy, Kastanek je spatnym smerem, za Mysi dirou bude prazit slunce – vychodni svah vecer ;) abys nas pak zatahl na zapadni svah, kde to slunko v otevrenych mistech opravdu pece…a vubec ja navrhoval klimatizovanou Naucnou, ze to hoblujes furt a kamaradum pak navrhujes voleje v Marihuanskym neni moje chyba :P
A sorryjako, ja nikde ve skarpe banan a chleba se sadlem veceret nehodlam, odpoledni 2–2,5 hodinova vyjizdka zakoncena v hospode je v tydnu ideal, to, ze jsme vcera vymetli 2 hospod jeste pred odjezdem byla vyjimka, ale v tom hicu, co byl pred destem se stejne nikomu moc nechtelo…
Kdo je to a kde je to?
…a co to tam dela?
bukvice v lese
Vážený člen včerejší vyjížďky zadumaně hledí z vyhlídky do krajiny hledaje další pokračování cesty, která je cílem
Chčije a chčije.
Zatim spis hleda neco v kalhotach :D
co to ma za buzerantskej drez? :-)
To není dřez, to dostal na Pride Parade
Pěkná pink.
Nic, tou dobou budu davat prevyseni 11,000 m.
To tak leda na lyzich s kopce dolu ;)
Jdes B7 tam a zpet?
jen pro uplnost, kdyby to nekomu uniklo. o vikendu krouzil na velasu maxinoha a na cyklistickem foru o tom neni ani zminka. napravuju alespon post. ;-)
BIO RACER :) https://www.mirror.co.uk/…tion-5143424
Dneska jsem se vzbudil nezvykle brzy ráno a už neusnul, tak jsem vyrazil na kolo. Ten ranní chládek je příjemná změna :-)
Trochu jsem zprůjezdnil začátek Karáska, ty tři stromy tam budou ležet asi dlouho:
Ještě bys měl posekat tu trávu kolem, jinak tam nepojedu. V neděli jsem si přivezl klíště.
Už jsem se na to nachystal, teď už to jen vzít s sebou :-)
super, nechceš vzít motorovku a vyčistit Pekárnu ? :))
Dobrá zpráva: ten první smrk už je pryč, zbytek jde objet/skočit, takže je možné opět celého Karáska jet bez slézání z kola. Jen ten šikmej strom uprostřed trailu je celkem past :-)
Myslíš to, kde je jediná šance to přejet vpravo u kořenů?
Jo, přesně to. Tam to musíš po přejetí okamžitě vzít doleva zpět na pěšinku protože v přímém směru je tam vyježděná díra plná prachu ujíždějícího ze svahu…
Dneska jsem tomu pulhodku venoval, ale bohuzel tam v okoli neni jedinej sutr snad. Tak jen dva kmeny pobliz, klacky, kura a hlina (spis prach). Jestli prijde destik, chtelo by to uplacat, nebo jinak zpevnit. Zkusil jsem to a prejezd je vcelku pohodlnej.
Tyjo, krásná práce, dík. Teď to půjde projet s prstem v nose ;-)
Takže na další Fatru jedině s tímto.
Inspirace gumotextilní kopačkou je očividná
Ty si o to koledujes ;)
Slyšel jsem, že už o tom básníš, jak to bylo supr.
Vsak jo, mne se to libilo.
poslední dva bylo (-) první tři (+)
Tak jsem včera koukal že lávka (dvě rozpůlený klády) co byla u hradu Veveří směrem na zelenou a modrou TZ přes potok už tam není. Teď se musí buď přebrodit nebo přeskákat přes dvě tvárnice v potoce s kolem v ruce. Víte někdo co se tam stalo? Velká voda?
Jeste pred 14 dnama tam byla takova jina lavka (zhruba od jara), polozena niz nad potokem (bez zabradli) nez ta puvodni o ktere pises ty. Treba tam neco zase postavi. Jinak se da ten trailik projet az k Pradelne a pak se vratit kousek po silnici.
To prodlouzeni k Pradelne je beztak lepsi nez ta pro me nejetelna lavka a nasledny koprivy. Teda kdyz tam neni moc padlejch stromu jako predloni.
Pridam jednu dobrou a jednu spatnou:
Včera bylo na Bukovince poněkud rušněji,dnes bude poněkud klidněji.Pomaličku frčím.****
Nově se k žalobě připojila také Česká pošta a žádá odškodnění za své vozy. „Jde o celkem 20 aut značky Škoda, které sloužily vesměs manažerským účelům
Není to voĺaké absurdné? Pošta někoho žaluje? Čím se managerům uškodilo? I když za ten dnešek si to VW zaslouží.
Tak tento tyden vzhledem k predpovedi zitra.
Jede dnes nějakej bukvica na buk?
Dneska se nudím jak pes, mám v plánu vyrazit směrem na sever (ode mne) s brendou.
teď mě to slušně vyplachlo z vinohrdu a slo to vod Pozořic. :-)
Kua, do Žabin to pošli !!!
no tady měsíc nekaplo a když ye mi to hodi nejmíň protože to hoří pod rukama, tak do toho nachcije. Vcera když to šlo sem mel rozdelanou masinu a dnes škoda mluvit.
Konečně i v Žabinách zapršelo !
pěstujeme zeleninu? to bude mrkev jak řepa… :-)
Warps Ti moc na víkend nevěřil:-)
nj moje cyklistické dny jsou sečtený a uzavřený…
tady ví každej všecko…
když nějakej ******* z práglu přes bílýho koně v kromclu rozesílá dopisy k odkupu pozemků a více či méně mne sere nevyžádaná pošta ve schránce , tak vztahuje se na to tadle *********?
***** co je? 10h a Brno zasukany úplně všude.????
To je dycky když prší.
Dnes sraz na Smelcu.
Téže pomalinku jedu,včera bylo fajn.
Kdybyste to hlásili dřív, tak bych se objevil. Takhle jsem vyrazil na opačnou stranu :(
Panove, jako obvykle, dnes luxusni svih po staronove trase.Zupa!