Pojede nekdo na 10 k Olympii?
Pojede nekdo na 10 k Olympii?
Anketa: V Nedeli
Chybí tam eště: nejedu-nemám dlouhý blatníky, nejedu-je to tam nuda, nejedu-je tam hnusná krajina…
b)+c) souhlasim, taky me to bavi vic na biku v lese na snehu, ale s „Olympionikama“ jde o neco jinyho. Kdyz nebudu muset jet sam, pojedu klidne po silnici zajimavejsi krajinou na obidek na Buk:o)
Od Olympie nejedu… Pokud pojedu tak po vl. ose.. ještě nevím…
az budes vedet, taxe domluvime:o)
Tak co, synku?:o)
Ja bych jel, ale muzu vyrazet nejdriv kolem jedne…
To nejak zkombinujem…
Tak az budu moct, tak zavolam a domluvime se…
Mě tam chybí: S olympioniky nejezdím. Záleží co nahlásí Pepek: bude chcat, nebude chcat.-)
No asi už nebude, ale mokro je furt :-) Vidím to až na večer…
Nebude, bude jenom mokro.
Jo a klidne hlasuj za b, bo tam vedou vsechny cesty:o)
Tož?
Toz jo, mas nejakej plan na trasu?
Buk? Po silnici?
Prave volal Standa, prej muzes az ve 2, toz ve 2 u vas:o)
Tož dobré to bylo, nic nechybělo… :)
Bohuzel:-P
Buďte rádi :) že vidíte zelenou.
To já na ledě jsem viděla jen bílou, občas nějaká šmouha a slzy mi v tej rychlosti tekly skoro proudem… :)
3 krát jsem se povozila po zemi… no uff..
Kdybys vcera vypila to co ja, tak bys mluvila jinak:-D
Včera jsem měla jakýsi likér:
slivovice+mlíko+citrony+cukřík… nechá se to vyluhovat a chutná to dobro :)
Ale tak Ty…to byl určitě nějaký ples… :)
To zni zajimave:-D Spis takovy predkolo plesu (kterej bude pristi sobotu, to zas bude panaku, achjo:-)
Neachjuj…možeš si za to sám :oP
a to je na tom to nejhorsi, aaachjo:-P
Dobrou, jdu se učiti..
Pájouši… :oP
to brzo:-D:-P
Klasika… ;)
S tema panakama bacha…vis jaks dopadl minule po 3 pivech :-P Cekam odpoved ve stylu „To rika ten pravej“ :-))
Nastesti na ten ples nejedu na kole, ale bohuzel nebude snih, takze polehavani behem cesty domu nebude do mekkyho:o) pokud vim, tak minule sem akorat 3. pivo nechtel – uz me to nenoste:-D ale cestou zpatky sem nikam nedopad:-P takze „to rika ten pravej“ stale plati:oD
nebylo to v deset, ani to nebylo od olympie, ale bylo to dobry ;-). a to je podstatny.
Zalepeno, vyměněno, uvidíme ráno. Nastavuješ laťku v početnosti návštěv dosti vysoko.-) (Myslím během jednboho dne, je to výzva).
Ze by nova meta?-))
pripadal jsem si jako takovy shuttle mezi bilovicemi a bukem ;-). jeste jednou dik za pujceni blikacky ;-).
Ste divní, v lese mimo asfalt se o víkendu dalo v pohodě jezdit (prostor mezi Pozořicemi, Olšanami, Bukovinkou)
Jsem divnej. A jsem na to hrdej.-)
Tys o víkendu taky řádil na silnicích ?
Řekněme, na horskou základnu ne terénem, bo jsem 2 hoďky myl a mazal stroj.
Mno nic, venku pekne, prace malo…idealni na silnicku ;-)