Chtel jsem to puvodne nechat Maňasovi, kdyz ted ma cas ponocovat, ale pak jsem si rekl ne, zadny darky, hned by to zamykal…;)
Chtel jsem to puvodne nechat Maňasovi, kdyz ted ma cas ponocovat, ale pak jsem si rekl ne, zadny darky, hned by to zamykal…;)
To je neuvěřitelný jak ten cas letí, sem na to za mesic snad ani nesednul. :)
Jo pardon, 15.6. Mam zářez.
Tento Yeti se mi fakt libi.
Ta zadní stavba a barevný výběr je hnus (subjektivní). Koukal jsi na tohle? Cenově daleko příjemnější ;-)
Tak ta tyrkysova k Yeti patri
Barvy existují tři: černá, červená a bílá :-D
To chce ještě nějaký teplejší odstín… :D
To, ze jiny barvy nerozeznas neznamena, ze neexistuji ;)
A ja si do ted myslel, ze vse pochazi z hovna (RGB) :-)
Malir by ti rekl, ze misto zelene tam patri zluta ;)
Nesouhlasím, my máme v práci i Fialovou, znám Zeleného a Šedou. :-)
Jo, subjektivni, mne se treba zadni stavba i ta barva libi (nebo treba klasicka Bianchi), to Izzo neni tak netradicni, ale vypada taky dobre.
Líbí?! Nějaký podivný jednocep s kulisou? Kde je tvůj ideál bezudrzbovosti?
Ideal bezudrzbovosti? Nespletl sis me s Romanem nebo Exikem?
Mne se to libi vzhledove a barvou, technicky fully nejsem schopen posuzovat, dohromady jsem na nich ujel tak kilometr.
No spletl, nějak jsem myslel, že píšu Romanovi :-)
To je pekny…cena uz min ;)
jj. Treba az budem velci kluci… :-)
Nicmene i tak, nasobne vetsi radost z jizdy ci cas straveny na biku to asi neprinese. Ale ne ze bych se na tom nechtel svezt.
Koukal jsem na něho a zdá se to bejt dobrej univerzál. Jen nechápu, že na všech fotkách maskují tu trčící spodní trubku klikama. To je to vážně tak hnusný? To je už jak produktové fotky iPhonu a výřez v displeji…
Mně se to nelíbí, bovden vedenej vnitřkem, ale u mufny vyhřezne jak chlupatý vajco ze slipů.
Kamaraden bajkeři, pro mého kamaráda Romana prosím o aktuální info sjízdnosti Bílého potoka z Bíteše na Šmelc.
Se zeptej Romana.
Sjízdnost na kajaku? Ta bude asi dobrá, nebál bych se ani příliš častého přenášení.
Jste večeřeli vtipnou kaši, ni?
Nevim jak na tom kajaku, o kousek vedle je Bobruvka pod limitem ;)
Tak jsem si při výměně šlapátek vzpomněl na včerejšího Obďu a jeho 30 cm klíč. 2 imbusy jsem zničil a nemaje 15 stranové, jsem šel za kámošem a s pomocí trubky se povolení SPD podařilo. Podařilo se, šlapky namontované.
To je on: https://www.kupkolo.cz/…tranny_z932/ :)
:-)
Hned jsem si vzpomnel na Lubosa Lakatosa
Ten model mao-tse-tung je lepší, je ohnutej tak akorát, aby sis neodřel ruku o zuby
Model mao-tse-tung má oproti tomuhle krátkou páku. Navíc je to tak dlouhý, že se zubům bezpečně vyhneš :)
Proc ty pedaly mate tak dorvany?
Tak šlo by to i kratším, ale s tímhle je pohodlná práce :) Zvyk jsem si na to v mládí v servisu, tak jsem si klíč jako dospělej koupil :) A občas se pedál do kliky zakousne, popřípadě výrobce nenamazal závit…
Bych nečekal ze v dílně kde stoji nabrousena husqarna chybi vercajk na blby kolo :)
Kde potřebuješ na Husqvarně patnáctku klíč?
na šlapátka
:-D
Přesně. Dík kamaráde, že ses mně zastal:-).
tak třeba na tlumič XT sem vytočil až po nalezení favoriťácké brašničky s univerzálním starým placatým klíčem, takže ono je to trochu obousměrný. Nicméně to cyklistu nadšence neomlouvá z absence placatýho pedálovýho klíče, kterej je nejpoužívanější klíč na všech domácích kolech
Kromě vody to taky bývá touto dobou hnusně zarostlé.
To taky. Ale ten nejhorsi zarostlej a bazinatej usek je pred Bitesi a ten nepojedou.
Jo, ten bývá dobrý peklo.
Kam zmizelo 100 parkujicich aut po zavedení nocni modré zóny na stankove? Jako bych se vratil 15 let zpatky.
Východní klíče přeju hladkého let pres úrodnou Hanou a dobry pocasi na horní nádrži a cervenohorskym sedle.
Na Staňkově to ale začne platit až přesně za měsíc…
Bernie jak mladý orel
Neco na te silnici je. 23mm plaste nabusene na 110 psu, odsejpa to jak svina, zadnej hmyz, slahouny. Krasnych predobedovych 99 Km s par gravel vlozkama.
Na te treti fotce je byvaly PincLagr Jitrenka (dnes Autokemp na kopci), kde jsem byl v mladi na par nucenych pobytech.
Podle BF bys tam mel mit tak max 60 psu a jelo by to jeste lip :,–)
to by se mu tam musely vlezt minimalne vosmadvacitky. ;-)
.
Letíš z Kraváku? Krásný večer.
Když je to tu samej OFT, jeden přidám…
Dneska mi jedna madam na prázdným parkovišti zaparkovala tak, že sem málem lezl spolujezdcem. To hlava nebere :)
Ale sou horší věci na světě… :)
Ty máš mazdu 2?…:-)
Takhle by meli ve meste parkovat vseci :)
Nevíš, co se to staví v lese nad pozořicema? Vodárna?
Tos asi přibral víc než jsi tvrdil :-)
Ještě že nezaparkovala o ten sloup :-)
Ochutnal někdo Jehnitz?Začíná to být past vedle pasti :-)
Neděla?
Hrozně to letí.
A pořád stejně skvělá akce.
Akorát je to dost složitý ozvučit to a zároveň se zůčastnit…
A kdy pojedem, *****, konecne na tu Milesovku?
Co ze to?
Co děláš v sobotu?
To jeste uplne nevim, ale od Milesovky budu hódně daleko. :-)
Tak dlouho se jezdí stále delší trasy jenom s bidonem a klíčema od bytu v kapse, až se něco posere.
Dneska jsem při návratovce říznul plášť z boku a dal si pěknou hodinovou procházku vedle kola. No mohlo to být i horší, mohl jsem to říznout už na konci Kaštánka dole u Bílovic :-).
hodinová procházka vedle kola je při ryhchlé chůzi do 6km od baráku? pokud bych vzal kružítko, tak kterýmkoli směrem v té vzdálenosti najdu občerstvovnu ze které to posléze dojedu po prázdným kole :)
Ještě tak kilák a půl jsem na tom opatrně odjel balancujíc nad vidlicí aby většina váhy byla na předním kole, ale jak se to začalo už moc žvejkat, tak jsem slezl, vynuloval tachometr a pokračoval 5.97 km dal pěšky.
Kolem několika občerstvoven jsem procházel ale nemaje s sebou ani korunu mi to v ničem nepomohlo :-). A radši jsem tlačil než ještě k tomu dokurvit i ráfek.
S tema plastama bych se o archy pri pomalé jízdě po asfaltu ničeho nebál. Ale chapu ze kazdej se k materiálu chováme jinak.
Jinak v obcerstvovne se to da zaseknout do futra a půjčit si tam i telefon, ale to je jen rada, kdybys zůstal nekde dal. :)
Já jsem to přijal jako trest. Před vyjíždkou jsem si totiž říkal že si nic brát nebudu, protože kolo funguje dobře, mlíko je dolité a není se třeba ničeho bát :-D
Jj, to znám. Silniční tretry, do dědiny +5 km…, zima a soumrak. Taxi to jistilo
Nj lipanek :P
Já měl naštěstí Shimano (vycházkovou) obuv na ploché pedály se šroubama :-).
Platba mobilem ? S kackama uz nejezdim hodne dlouho :) prijde me ze okolo Brna s bezkontaktem neni problem
S mobilem doma na botniku? Asi lepsi oddíl :)
Hodka je jeste cajk. Jinak MHD, odvoz, nebo vypodlozena duse. Nekde jsem slysel i o PUNKu – vycpanej plast listim.
Plášť vycpanej listím je dobré řešení, jen listí musíš nacpat víckrát. Vždycky se slehne, ale tak potřetí je to už slušné.
Galda tu hodinku opatrné jízdy snese – tedy spíš ráfek s galdou. :)
Obojí vlastní zkušenost.
Jednu nasi celodenni jizdu terenem na Praded (160 Km) absolvoval kamarad na vypodlozene dusi – plast proriznul kus od naseho baraku.
Bohužel vše negativ:
No budu teď zas chvíli jezdit s batůžkem. A stavím se v decathlonu pro tu nudli na plavání, kterou použiju jako rádoby insert :-)
Nesmal jsem se ti tu, ani jsem se v duchu neusklib. Dneska spontani akce, vyjel jsem na lehko z Olmiku na sv. Kopecek, a v jednom sjezdu uprostred lesa jsem prorazil gumu, cely, *****, roky vsechno vozim a dnes jednou jedinkrat nemam nic a ***** toch toto, normalne se pochcim a volam potupne vodvoz, nastesti mam prachy a mobil.
A sakra, Nejvyssi jde po nas
To je karma za to ze nestaví z cihel a kamene :)
JEDU.
Furt prší.Ještě,že jsem včera něco málo najel.
ty rohy musí v zimě studit.
Neřeším.
Milošu ten ráfek ale řešit musíš :-)
Jo Bobe,to víš ,že jsem dostal od Favoriťáka nadaný dneska,měl jsem štěstí -no dáreček k Padesátinám......,jinak díky za pomoc tatovi.
Už se mě to taky povedlo :) hlavně, že jseš celej.
Jo,díky,6.8. hraji již tradičně s Fernetama ve Vyškově na Náměstí ,tak se stav na panáka..
Rocket Ron na předek je úplná blbost nebo ho tam pro to moje xc šolichání můžu prcnout?
RoR mi na predku u 26'' prisel jako moc fajn plast
Proč by to měla být blbost? Vozí ho spousta lidí, na šolichání úplně cajk.
Jestli to teprve budeš kupovat, tak Ray je lepší volba. Já mám teď nazuto Scorpion M Lite a taky dobrý, možná ještě lepší.
Ray OK, ale životnost IMHO nižší. Hlavně asfalt tomu dá zabrat. RoR vozím klidně předek i zadek. (Na šolichání…)
Sezónu to vydrží a pak to stejně začne mít poluce :-)
.
Ne, leží mi tu rok a původně jsem ho chcel prcnout na zadek ale osud rozhodl, že musím měnit primerárně předek.
To je ta lepsi volba. Na zadku jde celkem rychle dolu
Mne vzadu vydrzel srovnatelne s podobnymi plasti (performance verze).
V pohodě, moje děcka ho vpředu vozí bez problémů.
A teď si představ, že takoví jezdí proti tobě na Francouzské. Orm ti bude tvrdit, že máš přece právo. A to ještě nemluvím o těch sympatických lidech v černém audi s černými skly, kteří tam objíždějí rajon s rukou venku z okna.
seš xenofob a rasista !!!
Jeden o druhým si myslíme navzájem že je uplná ***** a domluva je prakticky nemožná.
Jak nejvetsi mi prijdou ti, kteri na kole nadavaji na auta a jak presedlaji, nadavaji na kola…
Mně na kole serou cyklisti ještě víc, než v autě.
Kdo tebe nesere :P
Hustý holky na mašinách:-)
ja se teď dal na pinec, tam nikdo nikomu nenadava, jen mi trochu leží v žaludku polňačka u velatic, tam je teď fakt jezero. :D
To je zas demagogie.
Co bys chtěl po někom, kdo rezignoval na morální integritu a profesní čest novináře (což je kdokoliv, kdo je ochoten psát do Babišova plátku).
Jaky platek je dnes bezuhonny? Neco patri Babisovi neco Bakalovi. Denik.cz?
novarepublika.cz
Já odebírám www.denikn.cz a taky Reportér.
Bakala do toho, pokud vím, nezasahuje (mám v Economii známého). Takže já si platím ihned.cz
uf…
To on umí, jede po noze a pak se kolenem a loktem ledabyle odtlačí do jízdní pozice. https://youtu.be/RXQcX7xzdxY?…
Fujtajxl …
Zde přestalo pršet,pomalu jedu ,kiláky jenom valí.
Začíná přituhovat :-(
Neřešit, jezdit!
No a jak myslíš, že sem se tam dostal, súdruh?
To byl jako vzkaz pro ostatní, aby se z toho neposrali :-)
Co je mi známo, tak se z toho zatím nikdo neposral.
Asi tak :-)
Ve vyhlasovaci dokumentaci nic takovyho neni, jen, ze bez predchoziho souhlasu organu ochrany prirody se tam nesmeji poradat hromadne sportovni, turisticke a jine verejne akce.
To, že do rokle ústí přepad kanalizace z Kohoutek a občas se tam nedá dýchat smradem očividně nikoho nevzrušuje…
Taky jedna Dobrota.Dnes jsem nezmokl…
Středa Bukendorf. Scat nemá.
+1
Taky se stydíte? Příliš rychlí cyklisté masakrují hady a ještěrky ;)
Jo :-) Aneb okurkova sezona v praxi, NP Podyji se chce zviditelnit a opet hleda verejneho nepritele, aby vykazalo cinnost a svoji dulezitost.
Osobne mi prijde, ze zrovna zde jsou nejmilitantnejsi. Zatim co o jinych NP v CR se pise, jak se vice oteviraji navstevnikum, kde je co noveho, tak u Podyji jen o problemech, kterym musi chudaci celit.
Technická: může had přecházet silnici? :D
A prdi hadi ?
a nemoc?
Těm aktivistům jebe.
Jedině na přechodu pro hady.
Zastavuji, sbírám, odnáším stranou…
Ano jsem vrah, vím o tom. Jednou jsem přejel v noci žabu a jednou jsem přejel slepýše, k tomu je třeba započítat co jsem přejel a nevím o tom, pak občas nějakýho hlemýžďe, slimáka, nepočítaně brablenců a jinejch brouků.
Musím s tím žít, vždy se s tím nakonec vyrovnám, ale je to těžké.
Ja se stydím, omlouvam se jelenovi za modřiny na prdeli, muflonovi za narazeny zebra i tomu jezevcovi, kterej uz tam ležel. Opravdu me to mrzí a urcite se polepším.
:-DDD
znojemský amatérský cyklista Jiří Dočekal. „Nárůst cyklistů v Podyjí je obrovský. Mnohdy je to o strach, řítí se šílenou rychlostí, oči vyvalené, často i sluchátka v uších. Doby, kdy se dalo na kole kochat a poslouchat zpěv ptáků, jsou pryč. Teď jen člověk hledí, aby nepřišel k úrazu,“ podotýká.
Souhlas.
Jj, jsou přemnožení. Jak ti hraboši polní.
V srpnu tama asi budem projíždět s mladým, tak jsem zvědav :-)
Zadní Hamry-Ledové sluje a pak Sealsfieldův kámen a po žluté směrem na 9 mlýnů. To je nutnost.
Zspomnel jsi na Vrani skalu
To je to co jste jeli tehdy s Romanem? :-) My jezdíme natěžko tvl a zde určitě po stezce, takže max. se mrknout na některou z vyhlídek.
Šak to jsou všechno vyhlídky :-) Tato je luxusní
Nebudeš teď častěji hledat trailíky kolem Bobravy a Hlíny ? ;-)
Tam je to všechno starý. Žádný pěkný šlajzničky.
On asi naráží na Baru2, ale jestli na tebe není už stará.
Ta je hoši na vás moc stará. Ale na starém kole … , vždyť to znáte :-)
Tam by se dalo natočit moc pěkné video se skokem do vody. Zajímalo by mě jak to vypadalo před zatopením. Btw z vody má ta skála moc pěkný zvuk. Jezdili jsme tam na kanoi pro pitnou vodu k prameni dole.
Je tady někdo od dráhy? Dnešní pravidelný příspěvek ČD.
Chceš svézti? Mám nastávajícího zetě rušnovodičem. Toto nejsou ČD.
A říká s povzdechem: Parabola! Ledaže by měl parní rušeň.
Proc stoji Nove sady k rondu?
tak Orbea nahodila na stránky 2021 modely, 2020 modely jsou podle HaPe vyprodané a fakt jako nevím, za stovku mix deore, xt a slx a ani to není komplet karbon, protože má hliníkový vahadlo https://www.orbea.com/…/cat/oiz-m30 kdyby se mi nelíbil ten rám, tak o tom ani neuvažuju a rovnou bych objednal Luxe.
Taková zajímavost, která většině lidí v této době korektnosti unikla. Včera se v Řecku rozezněly zvony na všech kostelích na protest proti přeměně jednoho z největších křesťanských chrámů Hagia Sofia, Chrám Boží moudrosti, v Istanbulu /Konstantinopoli na mešitu.
Chtělo by to nějakého nového Mustafu Kemala
Říkal jsem si, že už je celkem sucho a tak jsem včera nahodil kola s pláštěma do sucha. No můžu tam dát zpět zas ty do mokra :-D
Já teda měním jen zadní, ale vypadá to na drapák. To nezachrání ani Holedná…:)
Hlavně že plachtaři hlásí jen pár desetin..:-)
Naštěstí pršelo velmi lokálně (převážně nad Brnem a nad Holednou:-)), takže více na sever by to mohlo být v suchu :-).
Sucho je už na Jugoslávské, šíříte poplašné zprávy.
Soudruzi, neserte…:))
já už dneska zmokl, hlavně zespodu
Hlásím, že Holedná teď navečír cajk.
Tak dopoledne bylo trochu navlhlo jenom v Žabinách a Řečkovicích. Od Mokré Hory na sever hlína suchá jak troud.
Dnes Bukendorf. Kolem páté jsem tam.
Dosekám trávu, vytáhnu kolo a v 16 začne pěkný slejvák. Ten ráno v předpovědi nebyl. Schovám kolo. V17 má přestat, vytáhnu kolo a po zpevněných komunikacích velmi turistickým tempem směr Buk.
My akorat stihli s prvnima kapkama dozinky
Pěkně vám to kluci vyšlo!
Ale vždyť ten mrak, co přišel od imperialistických soudruhů, byl vidět celý dopoledne, Mlho.
To jo, ale na kombajn cekas – to sou nervy Ty p*co :-)
Tak jo no.. Nechám to přeletět, pak časovka ke krbu. Tady zatím jenom sviní, ale uragán je solidní.
Jabadaba duuu, uz je to tady :-)
Svata Anna – chladna z rana
Podzim se pomalicku blizi :-)
podzim zivota zcela urcite
Cítím to.
19 stupňů ráno není zrovna chladno :-)
Jako jo, vyhrozuji, ze ted bude par dni horko. Podstatne ale je, ze se podzim/zima pomalicku blizi.
Odkud se blíží? Teplo je i na Sibiři.
Nedráždi ho.
Kde máš to ochlazení? Nějak to furt vázne.
Konečně léto.
Venkovni teplomer mi ted ukazuje krasnych 22 stupnu, mam otevrene dvere na terasu a prijemne mi profukuje do obyvaku.
Celou noc jsem větral a podařilo se mi byt v posledním patře minipaneláku „vychladit“ na 27 stupňů :-/
Bourají mi Baťáka v Adamově,jeden čas Bigbítovou nálevnu,4× jsme tam s Mravním Bahnem hráli s Insanií,Dust a Africkým slonem,Nádherný holky chodily........,už můžu jen vzpomínat,a bude hůř,kolegové Zvukaři už prodávají aparatury,nemají co zvučit a z čeho žít........Muzikanti to samý......
soucasna situace nastavila zrcadlo oborum, ktere jsou zbytne.
Ve finale neni zbytnej akorat hrobnik (i kdyz i jeho nahradi ruzna havet). Cokoli se uzivi bez dotaci, je fajn. Jen do toho nikdo nesmi strkat pazoury shora.
Ono konec konců az nebude mit lid cas ani penize na picoviny, půdou dohajzlu i vsechny drobný služby. Strihat se budeme strojkem doma, vsichni, ne jen my co chodíme dohola uz ted, ti co vobrazi na kole hospody budou doma v garáži cucat lahvatory a obnoví se kultura kovozemedelstvi. Presne takhle to soudruhům ve vládě bude vyhovovat.
myslel jsem to spis tak, ze ti predstavitele „zbytnych“ oboru jako je turismus, pohostinstvi, kultura apod. si to doposud nechteli pripustit.
Jenze kdyby je stat umele netipnul, vetsina z nich by problem nemela. Tim nemyslim treba dotovane divadlo, ale kapelu, ktera se bez problemu bezne uzivi koncerty.
Samo pokud nastane velka globalni krize, plati Frantuv model. I proto jsme taky pred ctrnacti lety utekli (vratili se) na vesnici a nechavame si pole, takova pojistka hlavne na duchod.
s tim souhlasim, ze spusta pinglu, keri ke koncu metru calnou najem a jsou na nule by bez vstupu statu takhle vklidesu mohli fungovat dalsi roky aniz by si uvedomovali nejakou chybku. ;-)
Takto funguje mnoho lidí napříč všemi profesemi. Nezúžoval bych to jen na číšníky.
Vono dneska uz spousta lidi co to pole ma zas neni schopna tam neco vypěstovat, protoze na to nema vercajk. Uz jen sehnat secí masinu na zahumenek a kombajn co to vymlati neni jednoduchy :) vázat do snopu a mlátit to cepem by bylo hodne zajímavý řešení :)
Jj. Nam tu v ramci rodiny chybi akorat ten kombajn. Ten tu ma ale zase jeden ze sousedu. No a pak samo erteple – kua, dva radky uz mame vybrane, dalsich osm nas jeste ceka :-(
Zajímavý, ale správný.
:-( právě tady na tom stojí bohatství státu, akorát ten mamlas nahoře to nechce vidět.
Nejsi státní zaměstnanec? ;)
;-P
Takže ty zbytný instituce ti přispívají na živobytí placením firemních daní, že jo? ;)
Mám tóóó! Budem všichni státní zaměstnanci a všechno znárodníme. Pak mužem hlásat taky ;-)
Tak. A jeste i statni bydleni a alespon 1× rocne poukaz na lazne nebo hory
jo..a eště v naprosto zbytný instituci
je to tak. ;-)
Tak treba ve Flyn Carsen se taky vse toci kolem knihovnika
Kruci,Baťák je fuč.
Já tam pamatuju ČH 10 za 10kc
velká kofča za 10kc
No,další věč v propadlišti dějin.
Třeba bude rekonstrukce a v důchodu tam pudem na Olympic…
Tak snad Janda ještě pár let vydrží,,brnkat"
Koukám, že už přestávám být v obraze :-)
Nevím, co to byl Baťák…
Pivo bylo za dvěpade a velká kofola za dvě koruny, malá za korunu dvacet…
Samozřejmě k mýmu věku taky pamatuju ceny co píšeš,ale u Baťáka jsme se zastavovali až když se mnou začal jezdit synek.To bylo kolem roku 2005.
Poznámka tomu pivu: já pamatuji za korunu sedmdesát. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně :-).
Jo: 1,70. A benzín: 2,10
To bylo jeste v osumdesatych letech ne?
Korunu sedmdesát byla desítka ve flašce.
Hospodský ceny jsem neznal. Byl jsem hodný hoch a do hospody jsem nechodil. Ale ten benzín za 2,10 jsem jednou kupoval, od zubaře. Moc to neuměl, vždycky mi polil nádrž a řekl: hop!
No to já taky.Chodil jsem tátovi pro točený do konvičky k Pařezovi(Krpole-Bulharská)Jen pro objektivnost,táta v tu dobu vydělával kolem 800kc.
Ale pořád nevím, co je měl být v Brně ten Baťák :-(
Jestli to nebylo ve Zlíně…
Tak tobe se nelibi ta nase vesnicka, krasna, strediskova?
+1
Tak něco do plášťového vokýnka.
Tufo XC12. Jo, s Barzem asi budouci kandidati
Už jsi to zajel? Dobrý? Není ta směs moc tvrdá? Jaká je reálná šířka? Píšou 57–622, souhlasí to? Ta XC12 asi na zadek a XC11 předek, asi to taky prubnu bo NN za solidní prachy nějak ztěžknul.
Jeste jsem to nenasadil, ale doted jezdim XC11 na predku i zadku a na to ze jsou 2,25 jsou spis sirsi nez uzsi.
Ok, ale ta reálná změřená šířka by mi fakt pomohla ;-)
Jsu do patku na dovci bez bajku, takze zmerim kulovy.
Jeden lehkej prevod proti tobe navic?
Už to neměř. Jsem si až teď všiml, že je na nich něco žlutýho (na Kupkole to vypadalo jen na bílý nápis jak mají ty silniční) a to mi na kolo taky nesmí O:-) Ty by byly tak pro Karoša a jeho žluťáska.
K cemu je ti to dobry? :)
Abych věděl šířku, protože nic pod 56–57mm mi na kolo nesmí? Já vím, teď začneš řešit, že může mít jinak širokej ráfek, ale to prostě neřeš. Ale pokud to u nich funguje jak u silničních, že se roztáhnou, tak by to mělo být ok.
Neboj nezacnu resit nic :)
Vpředu mám 56,3 a vzadu 58,2. Je to cajk? Přední NN 2,25 a zadní RaRa 2,25.
Jo a tlaky 20 psů vepředu a 30 vzadu :-).
To musíš vědět ty sám, jak se ti s tím jezdí ;-) Mně přijde, že na předek by se dal dát NN 2.35" pro ještě lepší grip. Třeba s tím pak sjedeš ten traverz :-P
Tlaky má každej jinak, já třeba teď vozím s 93kg na fullu tak 25/30.
Jakej traverz?
To co jste jeli spolu a pak já minulej týden, je to spíš sjezdík asi no, já tomu říkám traverz.
Aha
Jaké jsou dojmy s novými převody, resp. co říkáš na 1 × 12 ?
Zatim opatrny optimismus, facha to bez komplikaci, odstupnovani taky bez vyhrad. Uvidime trvanlivost. Jediny minus co jsem si zatim vsiml, tak kombinace malo namazanyho retezu se zabordelenim od sracek. To se tomu nelibi vic nez u 3×9. Dela to mnohem vetsi rutyku a rambajz.
Z toho cítím spokojenost. Tvoje spokojenost – moje spokojenost :-) :-)
V jízdě ve sra*kách mi to také hůře řadí, teď na Drtiči řazení začalo být nekonformní asi po 100 km jízdy v blátě. Musím však uznat, že to byla chyba jezdce, který si nevzal s sebou mazání.
hmm, takze uz dosahli dokonaloszi favoritu z 1980?
Hnidopichu! Tady si přečti
…a takova priprava i s fotkama tomu predchazela ;)
No, často uvažuju, jestli to pro mně nebude z 2×9 příliš velký evoluční skok… :)
Ahoj. Jfl jste red nekdo Bilej potok? Jak to tam vypada s tezbou dreva a okdud nejlepe vyjet?
Dik
Dávéte bacha na Račické a od Pěťáku do Olšan,včera u Vodárny dva kamiony plných klad nahoru ,nesvítí jedou jak blázni,neubrzdil jsem to ,skončil jsem v příkopu..Prasata.Odpoledne po 16:00hod.
Kdysi jsem na Račické jednomu uhnul do tarasu, ani nemusel přibrzdit. Jak mě míjel, tak podřadil a vosolil to. Nahodil mě výfukem. Z výfuku lítal krom zplodin i nějakej bordel, asi šupinky rezu. Docela to píchalo do noh.
Polski kierowca ciężarówki jeździ jak idioci..
Na druhou stranu jsem jel včera s děckama na Jedase a na pozemcích ŠLP nám kamion (Tatra) zastavila a nechala nás bezpečně projet.
Říká se Tatra nezná bratra …
Bílá dodávka s polskou značkou tam taky jezdí jako prase.
Konečně jedu,někam hodně daleko na Blansko,zítra mají na Bukovince zavřeno,tak hledat náhradní obyčejnou putyku.Hrávali jsme tam na Rachotě,jestli ten klub ještě funguje…místní vědí.
Uz dlouho nefunguje.
To je škoda,jestli mi zruší v Brnisku Rusty Nail,už nebudu kam si chodit zahrát,je to bída.
Konečně jedu,někam hodně daleko na Blansko,zítra mají na Bukovince zavřeno,tak hledat náhradní obyčejnou putyku.Hrávali jsme tam na Rachotě,jestli ten klub ještě funguje…místní vědí.
Hospodu delaji lidi… najit podobný panoptikum adekvatni kulatými stolu bude vzdycky hodne tezky :)
To si piš,v Jedovnicích,Pístovicích ,pod Hádkem ,Stará Balcarka dřevěná a Luleč u Libuše už to není jak to bývalo,z těch starých Trampů a cyklistů už nikdo..Alespoň já jsem tam jezdil každý víkend.Zkusíme s tatem dneska dojet na Konečnou…
Pozor, na Konečné někdy hrává dajaká amatérská hudební skupina, peklo :-)
Včera tam byl klídek,občas tam chodí Roman Dragoun taky na jedno.
Necháváš to do konce prázdnin, není-liž pravda ?
Ano, proto jsem to nazval prazdninove, leda ze by to moc nabobtnalo.
Prosím o pomoc a radu. Nevíte, kde bych sehnal v Brně tuto součástku: Osa – kit náboje Novatec CrMo pro dutou osu thru axle 12 mm,délka 142mm. Nemusí být CrMo, klidně dural. Díky.
obávám se že to budeš muset objednat…
Už to tak vypadá…
Nejrychleji asi pres demu, lokální zástupci casto čekají az toho bude vic, moje zkusenost je ale stara uz několik let, obednaval jsem ořech a bylo to na dlouhy lokte.
Dnešní vyjížďkové kombo… :)
Dneska někdo hore?
Byl jsem včera aji dneska jedu.
Nejvíc největší pohoda:) 60 lidí
Dyť to eště nezačalo :-)
Ntvl, Káťa vyhrála.. :)
VIP tribuna za plotem :-)
Kudla. Dvaadvacetkrát to vobjedou a šlus. A teď zas budem celej rok poslouchat, jestli stát přispěje na zalistovací poplatek nebo ne. Za ty prachy je tam měli nechat kroužit aspoň 4 hodiny ;-)
Nebo je měli nechat jezdit starýma kohoutkama až k mamutovi, jak říkala tady soudružka.
Jaká soudružka? A to Ty stejně nemůžeš pamatovat, Kohoutkama dolů!
Tak v té době jsme si zvesela klidně mezi sebou zasoudruhovali. Pokud je to můj vrstevník…
Ovšem nadřízeným se zásadně říkalo „pane“ :-))
Po „revoluci“ bývali bývalí opravdoví soudruzi po takovém oslovení poněkud nejistí :-) V telefonu většinou nastala chvilka ticha a pak: . . . . co blbneš?
Včera to bylo slyšet až sem.
Tak prý vrtulník, auta, motorky a čtyřkolky a vyšší počet orgánů stačilo na to, aby odchytili jednoho ožralého, jednoho mlaďocha na kawě a asi nějakého dědu na pařezu?
Dedu zastavili na louce, ale zakon pry porusil tim, ze vjel do lesa :D
Já bych se přihlásil, že jim tam budu patrolovat celý dny na mašině/čtyřkolce a stát ušetří vrtulník a plat několika orgánů. (Dědu na Pařezu a mlaďocha bych tedy nechal jet)
Unmöglich! Cituji „Dalším hříšníkem, který uvízl v síti policistů, byl řidič na motocyklu Jawa 555, kterého se jim podařilo zastavit na louce mezi Lačnovem a Lidečkem kolem půl páté odpoledne. I tento řidič porušil zákon tím, že vjel do lesa.“
Hoši, ta motorka je normální pincek stáří mého, či Pepkova, jak ten pán mohl škodit? Jednu Jawu 555 shodou okolností mám, i s papírama, je rok 1959.
Uplne ten zasah vidim, jak z akcniho filmu :D a pak se za zatackou objevi deda na 50 let stare „masine“.
..a s koženou brašnou
Pincek je luxus. Mladochům to musíš dát po lopatě, ti už to neznají: Pařez
To musel být pohled, když ho to kommando pronásledovalo .
To vis, Ordnung muss sein
Dle mého názoru je toto pařez
Jo, máš pravdu. 555 byl už výkonější: 2,2k, ten se jim musel těžko pronásledovat.
Díky. Už jsem si říkal, že trpím sklerózou, když nepoznám pařez.
Pařez byl pod mou úroveň, tátovi jsem brával toto: https://www.jawa-50.cz/…-export.html
Já taky. Ale ty revmaplechy jsem hned sundal a hlavně namontoval široká řidítka s hrazdou (která jistě velmi snižovala max. rychlost.) Další level byl prodloužení vidlice podložením pružiny, což zase významně zvyšovalo neurčitost tvaru jízdní dráhy.
Samozřejmě kdo neměl zvedlej lauf a na zadním kole drapák jako by nebyl… :))
Drapák jsem neměl, na to byla přece považská devadesátka. Člověk s tím musel jezdit po lese, bo papíry ještě nebyly.
Na výfuk jsem nasazoval všelijaký koncovky, kvůlivá zvuku. Vevnitř ty tyčinky jsem neřezal, to by mě otec zabil.
Dovoluji si tedy ve vší skromnosti postovati zde moji Jawu 50 s drapáky.
Parada
Na te sis dodrbal to koleno? ;)
Ne, to bolo na Jawě 360 :-) .
No startovat to, byl docela adrenalin. Čím víc ses bál, tím víc tě to koplo :-)
Je to rebel!
Takhle na první pohled: Květoslav Mašita
Taky se mi zdál nějakej povědomej.
Hezký fotky:)
Ono to ježdění po lese nevadí místním, ale z města přišedších ekoturistům. Vždyť jsou to převážně místní všech věkových kategorií, co odjakživa na louky a pole jezdí.
Hlavne v dobe kdy se ty stroje prodávaly, tak ti lidi vubec nemohli tušit ze za 50 let ta reklama bude pase.
Pecka, uplne vidim Starkov
Skvělý, fikni to do vlákna „moped – zhouba cyklistiky“ :D
Tak. A jezdit budou.
Ty vole vrtulník ? To honili Ramba ?
Podtéma: ucházející plášť po n-té.
Uchází mi zadní plášť, pokles tlaku se zastaví kolem 0,8 atm. Na plášti není vidět žádné prolínání mléka ( doléval jsem před 14 dny, takže tam je), ventilek utažený. Jak poznat, zda neutíká kolem pásky? Při úniku kolem pásky by to místo mléko nezalepilo? A unikající mléko přes pásku půjde do ráfku a tam uschne. Pokud by byl málo utažený ventilek k ráfku, lze povolit rukou, případnou netěsnost mléko utěsní?
To bude chtít asi rozborku :-(
pučil bych si elektronický cigáro, vyfoukl to, vyšrouboval ventilek, zadýmil to a natlakoval to
Spoj ráfku.
Tipuji na pasku nebo vlozku ventilku. Napumpuj to a ponor do bedny s vodou tak, aby byla potopena cela vlozka ventilku.
Při úniku kolem pásky to mlíko zalepí resp. bude to zalepovat klidně dost dlouho a může se dostat až do ráfku a k niplům, kde vůbec uschnout nemusí a pokud máš niple alu, tak ti to rozežere a seš postupně v řiti :-) Vlastní zkušenost. Nebo může být někde vevnitř ruplej ráfek, takže rozborku to asi chtít bude.
Tož v kolik dnes hore konópci?
Já klasika šestá.
My dnes alternativne udoli Svitavy a prilehle svahy.
Teď je tam peklo na zemi, to chce sjet k propadání a už ztama nevytáhnout paty.
Ventilkem to klidně utíkat může, moje zkušenost je tak rok dva na jednu vložku max, mlíko to zasvini a pak to netěsní.
Trail Hunter vozí sice mapy.cz, ale nikdo mu neřekl, že potřebuje ještě tu kabelku na štanglu :-)
Ahoj, nemáte někdo vyřazený funkční počítač, či noťas, který y ještě posloužil deváťačce, která vyrůstá v pěstounské péči a rodina nemá peněz nazbyt.
No,pomaličku frčím ,stavím se pod Hádek ,pozdravit Víťu.Dlouho jsem tam nebyl.Kde jsou ty doby ,kdy jsem dělal bedňáka a zvučili jsme před srubem Kameloty v nejslavnější sestavě,vše v prdeli…
Tady to vypadá, že WAZE už předbíhá naše stavitele. Borec chtěl asi pokračovat po cestě, která se musí teprve postavit.
Borci, nemáte někdo navíc tělo páky k Avid Elixir 9? Pajšl mám, jde mi jen o obal.
Ráfek s proměnlivou šířkou ;-) Nějak to začíná praskat…a to jsem něco zhubl O:-) Tenhle měl ale asi nárok, 8let tvrdé dřiny aneb American Classic 2012.
Asi to zkontroluju…
Dnešní foto ze o Znojma.
No tvl :D
ECO !
Dnes trochu kopec;-)
Oběd na Pomezkách, zatím bezMozzka.. :)
Zavist :-)
Po druhém hřebeni zpátky…
Coroně navzdory…
Těšíme se! Šíření vítáno.
včera se taky něco jelo, jel jsem od Ochoza na Bukovinku a jezdili tam nějací očíslovaní bajkeři
Výš to nejde… :)
Jak nejde… 1603m ;-)
Z této strany bych to musel ještě 250m vynést na zádech.. :)
Ale je to tam pekné.. :)
Včera jsem byl na jistých 60-nách a pařil jsem jsem s dědou a babičkou Warpsových dětí :-) Svět je fakt malej.
Máte nějaké podvědomí o značce/výrobci KCNC ?
Ano. Dřív jsem od nich vozil nejlehčí rodla a představec co jsem kdy měl. Ale ta kazeta je hnusná.
Tak za jízdy na to koukat nebudeš :-).
Spíš bych se bál té skoro půlky „hliníkovejch“ pastorků.
kazeta je vyrobená z 2 kusov, ktoré sú vzájomne zoskrutkované:
1. oceľ SACM645 – pastorky 9/10/12/15/18/22/26z
2. dural – pastorky 30/34/40/46/52z
V prípade opotrebenia jednej alebo druhej časti je možné ju doobjednať a vymeniť.
Zatiaľ sme sa ale s takouto požiadavkou za 24 mesiacov predaja tejto kazety nestretli.
Za jízdy ne, ale mohlo by to trošku ladit ;-) 352g se holt někde musí projevit, chtělo by to něčí reálnou zkušenost s opotřebením i když u Sunrace zde taky psali jaký je to blato a není to vůbec pravda.
Na SunRace mám kolem 5 tisíc, zatím se jeví v pořádku, ale ta hmotnost je o něco vyšší. 352g oproti 560 g je rozdíl. To je jako. Karošových 50 kg a mých 90 kg :-).
Od kdy ty gramaříš? :-)
Nemám, jen Sh, ale na rozdíl od nejmenovaného soudruha nepoučuji :-)
Nebuď protivný, soudruhu. Porušování technických norem není sranda. Kvůli tomu padají i letadla.
Za ty prachy bych šel radši do Garbaruka, ale standardních 10–50z. Sám se na něho chystám na druhá kola, GX už vypadá, že má doslouženo.
Souhlas. 11s kazeta 10 – 50 na XD orech by se mi libila, ale davat za kazetu pres 5t Kc, na to nemam mentalne.
Kdyz by mi nestacilo 10–42 ani 10–46, tak holt 12s Shimano (za me asi dnes nej univerzalni volba, kdyz nekdo stavi bika).
Ja mel jen lehky upinaky na silnici. Nechci vedet co by to podemnou dělalo dneska :)
Duso, toto jsi uz videl ? Narazil jsem na to v jinem vlakne.
11s kazeta, 9–46, vaha 371g
Ale to je Čína a ještě Čínou dotovaná přeprava, korona, ujgurove, obchod s organy atd. ***** to ne, ne?
..a Tibet…duchovno.
Je to sice povrchni, ale vice me tam trapi ten 9z pastorek. Jsem jen prosty muz.
Pan prezident říkal, že je to OK, že jsou to dobří soudr. ehm kamarádi a budou tady investovat a darují nám medvídka.
Váha pěkná, design se mi taky líbí, cena přijatelná, ale 9, z toho už mám obavu a 46 aktuálně mám, takže do lehka bych si nepomoh. Láká mě Exíkova cesta po dojetí stávajícího vyzkoušet 11 sp 10–48, nebo 10–50 se stávající pilou, nebo pak 12 sp. Na výrobci netrvám, možno i ta Čína.
11 sp 10–48, nebo 10–50
bude asi už potřebovat jiné ramínko přehazky
Zítra bez soudruha ze Šlapek?
Do kolika tam vydržíte?
Nejpozději 20:30 odjíždím domů . Pokud tam tedy dojedeme, ještě je trasa neznámá :-).
Dneska nikdo ?
Ja, Dusan, Jarda, obda.
Jo.
Tak včera to bylo i s VIP :)
Musim konstatovat ze pohyb na kole s myšlenkou co vsecko sem mohl stihnout a nestihl misto zevlovani po lese mi radost nepřináší. Dořešit barak, pak, sklidit a poryt vincky a na mikulaskou se mozna znova ukazu.
Nechodíš na seance s hajným? Včera jsem se za ním zastavil…
BTW život je otázka priorit. Někdo má dobrej pocit z porytýho vinohradu někdo z vyjeté modré a někdo z pluskovejch kol. :)
Ježdění na kole je koníček, vinařství je poslání, údržba baraku a prace nutnost :) o zadny priority vubec nejde, ty se mohou v časové ose lišit. Kdyz ti bude chcat do baraku, tak se na kolo asi taky vyseres. Nekdo si to umi poskladat lip nekdo hůř.
vinařství je poslání – můžeš to nějak rozvést? :-)
:D
No já znám jen to:
„Dá sa, dá sa svařiť, Nedá sa-dá sa pražákom. Nepi to, oslepneš“
Tak nevím, kde je to poslání.
Krajinotvorba, sulinum z brna se na to dobre kouká, kdyz jedou okolo na bicyklech. :P
Eště taky těm motorizovaným, kteří si zkracují cestu, když stojí dálnice :-)
Stavět singly, DH a motocrosové tratě je taky krajinotvorba. Co tam máš dál?
tady moc nechápu co s tím máš společnýho…
Tak to mne nikdy nenapadlo. Holt jsem zaostalej.
No tvl, kdejací komedianti, zelení fašisti, nebo dokonce politiici mluví o tom, jaký mají poslání. A teď i amatérský vinaři.
sak to je prece pekny, kdyz je nekdo tomu svymu tak oddanej. navic tou vinarinou na rozdil od motylem zminenych singlu nikoho nesere, pac si hraje na svym. ;-)
Kazdej nekoho sere…
to kazdopadne, ale nekdo zcela objektivne, kdezto jinej subjektivne. ;-)
Hezky:))
Zda subj nebo obj rozhoduje pouze volba vzorku posuzovatelů
…hlavne se u toho „stihani“ neuhnat ;)
To jsi odjel tak brzo, ze jsme te nezastihli?
Chvíli přede mnou i s Fanóšem.
Po čtvrtým škopku:)
Nj, ty odpoledne vyrazis tak ve 2, ze?
Von taky chodi do prace dřív jak ty :)
Ja posledni dobou brzda drivejsich odjezdu nebyvam, to spis Dusan nebo Jarda (kterej chodi na sestou O:-)
Treba dnes bych klidne mohl vyrazit ve 2 ;)
Jezdíš čím dál dříve, ale navrchu později, to mi nehraje do karet.
Oproti standardnim 16 jsme vyjeli jen o 15 min. driv a nebyt reseni Dusanova defektu, jsme tam klasicky 18.45, a to jeste proto, ze jsme si pod Hadkem dali kofolu, bo jsme meli dobrej cas.
Odjizdet v 18.45 neni uplne obvykle.
Odjížděl jsem v 19 a vůbec …
Jo, v lese na Lhotky jsme te potkali chvili po 19, ale vzhledem k tomu, jak dlouho trva nez odjedes, ses urcite k odjezdu hotovil uz ve 3/4 :D
Ale o to nejde, ani v 19 se nikda neodjizdelo…
To odjížděl akorát Karoš ;)
Ten Bukem vzdycky jenom projizdel ;)
Zas meruňky?
… byl zádumčivý…
Byl jsem doma pochválen po dlouhé době a pěkně jsem se vyspal.
Kdybys jezdil ve ctvrtek na osmou, vyspal by ses i tak ;)
Vis jak… ;-)
Vyspal ses sam nebo pekne ?
Jarda vi, proc to dela.
Jak pozdeji, normalni prijezd na B. je mezi 18:30 a 19:00, ne?
Jarda furt tlaci 18.00 ;)
V 16h jsem zamykal továrnu. Čekali jsme vás dřív.
Jezdit naprimo nas nebavi.
Nikdo neříká naprimo, musíte do toho vic šlapat :)
Jasne, v 16 z prace, v 18.30 odjezd z hospody se 4 kouskama a nejedes naprimo ;)
90km dům – dům. (Žiletka)
Na ziletce jo…a s tvym tempem jsou to tak 3 hodky, ne?
Přesně:-) ale fučák byl odpoledne přísný.
co se dělá nad Jinačovicema tady https://mapy.cz/s/pokerakere opravují jen cestu nebo to připravují na další výstavbu baráků?
Když jsem tudy jel tak 14 dní zpět, tak jenom vyrovnávali tu cestu směrem k lesu.
Na strništích už je ve vzduchu cítit podzim…našich životů. Je třeba se na to připravit.
To je tak depresivní! A eště ten vítr a strniště k tomu, peklo. Na to jsou asi ta elektrokola.
Naopak, pomalicku zacina vubec nejvic nejlepsi rocni obdobi ;-) Jen teda to drivejsi stmivani mi lehce vadi, ale co uz.
Období nevadí, ale ta krajina tam, to musí být pro bikera smrt. I když může to hodit do auta a popojet kousek někam, kde se dá jezdit, že :-)
..do auta…popojet…hanba by ňa fackovala
Toto jeste neni tak hrozne, kolem Zidlochovic je to podstatne horsi. Zde se opravdu da jen zalezt do sklepa a slopat. Nebo silnica.
Židle – to je eště dobrý, Pravlov-to je peklo.
Mám radši brzké jaro. Už to v lese pomalu vysychá, stromy a keře bez listí (takže je vidět do zatáček) a lidi jsou většinou ještě stále zalezlí doma (takže je možné jezdit rychleji než obvykle:-)).
Už je to v luftě.
Konečně jsi to vyhodil do vzduchu?
Nikomu to neprozraď!
Borci, dneska jsem si odškrtl několik věcí z bucket listu:
Za mokra twins byly teda na morál, zadní kolo předbíhalo přední, moc jistoty tam nebylo. Mokrý Extrem skoro nikdo při rozjíždění nesjel, tak nám ho odpustili.
Za mokra ta trať dostává jiný rozměr, protože do všech kamenitých sekcí přijedeš s koly obalenými prachem a do toho mokré šutry, no klouže to parádně.
Slyšel jsem nějakou podporu, i u Twins, tak kdo jste tam byl, díky!
Velka gratulace
Připojuji se k Romanovi, you are the Champion!
Gratulace! V jaké váhové kategorii jsi jel? :-)
Masters 35–45 :-)
Gratulace a kloubouček.
Dobřes to dával, respekt!
Sportsoft k tomu má i video :-)
Gratuluju k 7. místu, mrknul jsem teď na záznam. Přehlídnout nejdeš :) Ty mokré šutry teda brrrr, to bych nechtěl. I na tlačení z kopce to chtělo skill ;)
Dík, twins bych pěšky asi nedal, to je fakt lepší jet.
Jsi borec..:)
Návratovka přes Lesnou nově
Bude tam cyklisto slez z kola?
Tak večer to nikdo hlídat nebude. Ale je to dost vysoko, snad tam bude zábradlí :-)
Bude to podobný dřevěným lávkám přes Zwittawu nebo Oslavku řekl bych.
Kde to je?
Přes Čertovu rokli
Chlapci severovýchodňáre :), nutně bych potřeboval vypilovat zhruba tuto trasu. Může být rozděleno na dva okruhy. Začátek a konec Jedovnice. Stačí body, nebo úseky. Sjízdnost. Možnost jídla…Dík moc..:)
Nejvíc by mně zajímalo něco pěkného z Nového hradu na Hádek nebo na Buk.
Dneska RomanTycka vyjizdka k nasim na chatu, krasnych necelych 100 Km. Podzim ve vzduchu, mlhy, bahynko, uprostred trasy venkovni vyrivka, a na zpatecni ceste par Km od baraku lehke osvezujici mzeni.
Stále se snažím představit si tu výřivku, a moc mi to nejde :D
Tu fotku sem nedam :-)
Jo sorry :-) virivka, no :-) Koupal jsem ptaka Vyra.
Je mi to jasné, vířil si s Výrem ve výřivce :D
Sem myslel, že máš ovčáka a on to asi bude spíš vlčák…;-)
Ty jsi byl u nas ? Lajka, takovy maly vlcek :-)
Někdy mně musíš ukázat něco kolem komína..:)
OK. Akorat teda, spousta peknych neznacenych pesin vzala kvuli kurovci za sve. A do toho par privalovych destu. Je to fakt uplne jine nez na jare. Za chvili to zacnu prochazet v ramci honu a nahanek misto vedle mista, tak jsem zvedavej na detaily te spouste, budu si to muset zmapovat.
Dneska jsem jel od nas na Kunstatsko, a je to taky pohroma. Kde byla pred par mesici pekna pesina, kam by Vas clovek zatahnul, tak rozrajtovana vymleta cesta s nahazenymi klacky :-( Ono se to zaceli, ale bude to trvat.
Tak na kůrovce bych všechno nesváděl. Teď, stejně jako dříve, vám tam někdy na značené cestě rostly stromky nahusto.
No, mne ty lesy po Vysocine prijdou jako Klondike. Radi tu od velkych profi spolecnosti po male zivnostnicky (jedni vcera s elektrocentralou svarovali v lese prastary mini harvestor), kempuji tu ve starych dodavkach, proste dobrodruzi.
Druha vec je, ze letos celkem prselo (konecne), tak na tech vykacenych pasekach roste spousta bordelu. No a par bourek taky udelalo sve.
Hmm, devastace ve velkém…
fňuk
Hosi, co to je ?
p@x 31.8.2020 07:58
Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
Do toho uplne rozhozena grafika, pokud mam zapnuto tmavy styl BF
Jo já to samý.
Vypada, ze to nerozdychalo tu reklamu na Koloshop. Ale proc Patovi blokli odkaz na YT, tomu nerozumim.
patas dal asi vodkaz na sve hambate fotky. ;-P
Alespon ze uz jede ten tmavy vzhled.
Ad blokovani : Pochybuji, ze to Admin bloknul rucne, spise nejaky nepovedeny automat.
Konspiracni teorie zajimave, ale blokl jsem to omylem asi ja, kdyz jsem si rozklikaval odkaz na TH ;) Nevim proc, ale BF uz nejakou dobu pise blokovano adminem i u toho, co blokne zakladatel vlakna.
Šprýmař :-) .
Spis ten Romanuv nepovedeny automat :D
Dekujeme za osvetu :-)
Neděkuj, jednou si to natáhl na dva měsíce a už to organizačně nezvládá :-) Kdyby nehrozilo, že si to vezme za svoje Ten-co cenzuruje a zamyká, tak bychom mu měli odebrat hodnost nástěnkáře.
Říká Ten-co jezdí tak, aby ho nikdo neviděl:-)
Vole, organizacne nezvlada, to blokovaci tlacitko je hned pod odkazem, ty by ses netrefil ani s brejlema :P
Bez brejlí nenajdu ani myš.
Kurzor na obrazovce nebo toho hlodavce na stole? :-)
hlodavce
:-))