roger
Co říkají barevný šipky na windguru?
Kurník už je březen vy tajtrlíci…
Vidíš, objevili jsme Josephovu slabinku -:)
Fakt jo? Tak dík..........K-va, tak to už su měsíc ve skluzu !
Tak si to vsici uzite, ja nemozu – viz foto :-D Zacinam mit dojem, ze letosni sezona bude velice zajimava ;-)
a ja chtel pomalu zacit jezdit do prace na bajku. asis me odradil… :-/ preju brzky srust.
Síla…přeju ať jde ta sádra rychle dolů. Zas tak moc sem tě neproklínal, kua :-(
V utery jdu na kontrolu, je to „jenom“ nastiply.
Do p…e, tak to sem dopad zlatě. Tak ať to neježdění nějak překlepeš.
uff. uzdrav se.
Bikerský stůl; číslo ze závodu, „pětadvacítka“ východ Brna a to na čísle vedle klíčů – je to kompl ? :-)
Brzké uzdravení přeji …
Tam je veci.. I lyzarske boty se tam daji najit…
Ty jsou tam taky – priste asi udelam dva obrazky a budete hledat pocet rozdilu :-D
Jj, je tam ;-)
pekna sadra:o) tak brzke zprovozneni
No sádra je pěkná a co kolo? Teď Ti dají eště 50 000 pokutu, že ses zranil :-)
Jel jsem bohuzel na Apacovi, takze odreny sedlo a lehce rozcentrovanej crossride. Pokuta nebude – to by me musela jedine ta babka s dedkem + cela zastavka prasknout ;-)
A co se stalo, nabrals babku s dědkem, nebo ten Peuegot?
Peugeot me zavrel. Babka s dedkem se o me strachovali.
Doufám, že budeš do Chřibské ready:) Tož ať to srůstá :)
Dik vsem. Snad to do Chribske stihnu ;-) Kazdopadne s pribyvajicim slunecnim svitem se nam nak vsem (ridicum i cyklistum) opet rozprouduje krev v zilach, tak si bacha na to!
Myslíš,že přestat řídit a jezdit na kole je recept jak zamezit návalům krve z mozku dolů při pohledu na postupně se odhalující exponáty na ulicích?! :-)
Myslel jsem to tak, jak jsem napsal tzn. dbat zvysene opatrnosti ;-)
Já vím,Bohumile,já vím!Prostě při otáčení hlavy neztrácet přehled co se děje vpředu…Kdysi jsme se takto s kámošem kochali,borec před náma zastavil za šalinou a už to bylo…kdybychom aspoň zaujali,ale madam si v klidu kráčela dál a my tam stáli jak piškoti,motor maníkovi v kufru :-) Pepku,sorry,už mizím ať ti zas neodvádím téma diskuse! O víkendu nemůžu,jedu na hory(dej mi další,již třetí,černý puntík!)
Hory nevadí, ale jestli budeš sedět doma a čumět na fotbal, tak máš červenou kartu na půl roku :-)
hm ty jo „hezky“:-/ at se co nejdriv uzdravis!
ted sem zacal jezdit do Brna do prace na biku a ten provoz..to neni nic pro mne
boží schéma kolize!!!! :-DDD
Tentokrat bohuzel, tou dobou uz budu skorem kárvovat v Risůlu
A v kolik Pepku, opet v 10h? Muzu az ve 12h. Ledaze bysme se potkali nekde po ceste.. Uz je nejaka predbezna trasa vymyslena?
Nevím o ničem, nevím dokonce, jestli vůbec pojedu-hrozí rodinné záležitosti. Chtěl jsem se naopak zeptat soudruhů, na kdy něco plánují, abych případně upravil rozvrh, tak tedy: sobota nebo neděla:??
Tak soudruzi, máte nějaké návrhy? Trochu iniciativy by neškodilo. Alespoň hlasujte, kdo chce jet v sobotu a kdo v nedělu a kam ?
Jestli zúčtuju s nachlazením úspěšně, tak bych v nedělu vyjel. Kam je v podstatě jedno, pokud to nebude furt po silnicích nebo naopak furt ve sračkách. Můžu aspoň něco navrhnout…třeba Klajda-Ressel-Hornek-Pekárna-Hádek-Tři javory-Rakovecký údolí-Jedovnice-Rudice-Křtiny (zde krpál po červené, naposledy mi to skoro nahoře podklouzlo, grr)-Býčina-Máchův památník-Adamov- (pokud by to bylo málo, tak Alexandrovka, Babice) Bílovice (kdo furt nebude mít dost, tak ještě na Spálenisko, Muchovu boudu…) a dom…třeba :-)
A kde máš tu Bukovinku,soudruhu? S takovým návrhem tě tady soudruhu soudruzi nepodpoří, když tam není Bukovinka, že? :-)
Jinak to vypadá spíš na nedělu, bo v sobotu má (podle Windguru :-) trochu pršet a v neděli bude taky trochu tepleji. Rekonvalescence bude pak muset proběhnout až v pondělí, během pracovního procesu. Myslím, že bychom touto vyjížďkou měli uctít památku soudruha Polky, zraněného v boji. Vzpomeneme na něho všichni při konzumaci na Bukovince, kterou má tak rád.
Kaji se, já zapomněl…ehm chci říci do Rakoveckého údolí ze Tří javorů nejezdím jinudy než přes Bukovinku :-) A když nepodpoří, neva, jsem přizpůsobivý, tak se přizpůsobím…pokud teda pojedu, že.
Sem myslel, že bychom to mohli dát trochu po novu: nějak do Adamova (nejlépe žlutým sjezdem z Utěchova, z Adamova k Novému hradu, pak Čertův hrádek, (někteří soudruzi eště neznají), pak podle obrázku do Olomočan, podívat se, co je to tam: „U Tetřeva“ (zespodu se to nedá vyjet) a pak nově objevený prudký výjezd z Olomoučan do Klepačova a z Klepačova po modré už volně směr Rudice (pěkný rychlý sjezdík po zelené)Jedovnice Bukovinka atd.
Dneska sem jel z tech Olomucan do Klepacova a ten spodek toho kopce fakt sotji za to. Pak je to o neco mirnejsi (cti 15%) a na vrchu se to zas utahuje, ale na su spodni cast to nema. Pak sem jel dole kopcom k CKD a tezko rict, ktere z techto dvou je prudsi. Uz byla tma, spatne sem na to videl:) Chtelo by to nekoho, kdo ma tachometr s vyskomerem – mozna Splinter?
Myslím, že v těch Olomoučanech je to rozhodně prudší. Jaký převod jsi tam měl?
to nebudu komentovat:-D
Tak, kdybys aspoň naznačil :-)
no nejlehci..pekne na kasparka:) nj, 70km v nohach a unava celyho dne byla znat..
:-) No ale vyjels to a o tom to je,že?
zelenou z Novyho hradu na Certuv hradek nedoporucuju, pred 14dny byla nesjizdny, ale i dost obtizne pruchodna, lesaci radili. Asi po 200m jsem zeveleli k ustupu, protoze jsme nevedeli jak daleko to jeste pokracuje.
Dík za info, v tom případku je k dispozici elegantní změna trasy: od toho Novýho hradu pepkovým sjezdem dolů, pak do olomoučan a od toho tetřeva sjedeme (?) na Čertův trail a pokračujeme čertovým hrádkem.
Prekvapuje mne, ze tak klidne vyjizdis na tu cestu smrti Lipuvka – Blansko. Nechcete se radeji vratit k Novemu hradu normalne po cervene (nebo znovu po Hradske ceste od Zalmanovy studanky) a odbocit k Tetrevovi po modre, kterou jem Ti dokreslil do mapky ? Samozrejme si muzete objet Tetreva kolem dokola (modra carkovana). BTW Melo by jit o znacenou cyklotrasu do Olomucan k hajence, ale tu zlutou cedulku jsem na ni videl jen na zacatku pri odbocovani z Hradske… P.S. Pokud nepojedu, nebo tam nedojedu, dej mi pak prosim vedet, jak to na te modre carkovane a na sjezdu z Tetreva na Certuv trail vypada, tam jsem jeste nejel, diky. P.P.S. Nebylo by take od veci, posilat cas od casu nove identifikovanou obtiznost cest Shocartu k doplneni tech novych cyklomap 1:60000 (zjednodusena napoveda: plna cara – sjizdna i za mokra na silnicce, carkovana cara – sjizdna i za mokra na trekkingu, tecky – technicky obtizne, spise pro MTB, sipky po spadnici – sjizdne jen dolu, kratke kolmice k trase – krome Pepka nesjizdne, krizky – zakazana cesta).
No máš pravdu, lepší bude vyjet zpět po červené a na hradskou. Do olomoučan pojedem pak, abychom zkusili ten výjezd na Klepačov.
Ten výjezd z Olomučan do Klepačova, který máš červeně nakreslen na svém obrázku, je ale asfaltka, takže kromě slušného sklonu nic zvláštního. Bohužel jsem měl v den výjezdu t9mto m9stem svoje staré kolo bez úchytu na naviiON, takže mám jen podélný profil ve tvaru „čas versus stoupání“. Pokud jsem jel tenkrát 4 km/hod byl by z toho sklon kolem 16,5%, pokud 5 km/hod tak cca 13,4%.
Cesta smrti to bude az ted uzavrou Brno-Svitavy v Lazanech nebo kde a budou to odklanet na Blansko. To fakt bude mazec:-/
Vzhledem k tomu že jsem z Olomučan – dovoluji si tě upozornit na spráné psaní – ani jednou to nemáš správně :-)
Tož, omlóvám se, trochu toho nářečé snáď nevadí, ne? (Jsem rodilý skorohanák). Za domácí úkol napíšu stokrát Olomoučany: Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany, lomoučany, Olomoučany, Olomoučany, Olomoučany.
K–va s tím Ctrl C, Ctrl V ani ty dětské tresty nejsou, co kdysi bývaly :-)
No, tak jsi sice napsal (ne ovšem zcela stokrát) Olomoučany, ovšem patrně jako mnohanásobnou provokaci, bo správně je to Olomučany. :-)
do Rakoveckého údolí ze Tří javorů nejezdím jinudy než přes Bukovinku Dobře ses z toho vylhal :-) … doporučuji od Tří javorů se přesunout nad Račice a pak ve svahu zařízlý singlík do Rakoveckého údolí (na Meridě se jezdí do kopce) … třeba se tam někde potkáme :-) …
Vím, že bajkovinka je modla, ale já uvažoval, že bych si projel trať B52.. Tož, soudruzi, soudružko?
Chrti ať jezdí chrtí tratě sami, tady jde o romantiku a samo také o tu Bukovinku, že? B52 každý zná, mám podezření, že tam chceš na nás provést bikový exhibicionismus :-)
Tuhle tu B52 si myslím moc lidí nezná :-)
Tak jestli myslíš tu novou trať, tak snad jo, ale to podezření o exhibicionismu stále platí :-)
Tož už jsem takový, nezapírám :-D A když na to přijde, tak i skáču… skáču dobře, skáču rád.. :-D ;-)
..říkám si..skočím :-)))
Cink, cink :-D
Tu co má teď 73 km?
Jj, přesně tu: www.b50.cz/…asaVELKA.jpg Jak řekl soudruh Pepek, je to chrtí záležitost, ale nejspíš né každej bude mít celej den na skoutění po stopách Bukovinky :o)
Hmmm, tak je to presne tak, jak jsem cekal. Vse vede po tech sirokych cestach a ty pekne pesiny okolo zustanou ladem.
ono se tomu ani nedivim po precteni clanku o brnenskych lesech, co tu nedavno probehl…
Ja taky ne. Jenom me udivuje, proc to nekde jde (Sudety, castecne i Drasal), a nekde se ta bariera proste neprolomi.
do toho bych šel…trať vypadá zajímavě, viděl bych to na neděli, ale pokud bude víc sedět sobota tak neny problem
Konecne uz tam dali mapu te B73, jo?:-) Sem nevdel..to je fajne. Jinac vic by me to sedelo v nedelu.. Ikdyz mozna by se i ta sobota nejak zaridila..
Jak se divam na tu mapu, tak u toho Vranova se to nebezpecne blizi k pepkovu trailu:)
Neboj… Tam nikdo netrefí :-D I já jsem měl problém :-D
U Vranova vubec nebudem, a kdyby: co máte proti Pepkovu trailu? (nic lepčího tady není :-)
Pokud se bavíme o trase B52 tak u Vranova budem;-) a co se týče Pepkova trailu..... :o)
jasny, my dva se bavime o trase B52, ale nekdo na to nebere vubec ohled..:-)
No tak to by se tím pěkně oživila ta nudná chrtí trať !
Už sem se zmínil, že Arsenal a Real vypadli z LM? ..to máš za ty chrty furt.. ;-)
arsenalu je skoda:-/ meli prevahu, ale bylo to takovy bezzuby, zadna poradna golovka..
Nechte toho, nebo to zamknu !
To sem chtěl slyšet :-D Dobrou noc ;-)
Vypadá to dost silnicově,ale některé věci se mi na tom líbí…jak se vrátím z hor,zkusím tu trasu trochu polidštit a můžem ju prubnout… Slavnostní start je velice inspirující-panáčka po ránu na zahřátí do každé nohy…Slovo „ostrý“ by se mohlo posunout např. někam k černohorkýmu pivovaru,že,taková poctivá dvanáctka až tři ke svačince… Vidím tam 3 bufety-to by mohlo stačit,přes pár vesnic se pojede,snad bude otevřeno.No a doplnil bych slavnostní cíl-takový řízečky v České u pana Excela třeba jsem myslel :-) Pro puntičkáře,kteří bez ostrého cíle neusnou,se pak můžem dorazit někde v Řečkách,třeba U Němců na zahrádce…nebo kdyby se to protáhlo,tak nás pan Blade může pozvat za děvčaty do Prasečáku-pokud bláto vydrží,tak tam docela zapadnem.
Podle divoch.net bych to viděl asi na neděli.
Dyť je to samej asfalt, jste bikeři, nebo cykloturisti ?
Tak tu B-52 asi odvolávám, podíval jsem se no to jako z politickýho hlediska a koukl jsem se kdy se to jede a projedu si to pozdějc, je čas… . :-) Takže bych se přidal k té druhé delegaci.
A bude reportaz ?