Sraz 10:30 v Mokre Hore na odbocce na lesni silnicku do Sobesic, lehce terenem a do hospody na polifku:o)
Sraz 10:30 v Mokre Hore na odbocce na lesni silnicku do Sobesic, lehce terenem a do hospody na polifku:o)
To je pro mě hrozně z ruky..
Nj ale to bys moh jezdit jenom na bukovinku:o) na prigl je to jeste vic z ruky, 10:10 Tomkovo namesti zni lip?
A směr? Tomkovo je OK…
10:10 tomkac, 10:30 Mokra Hora:o) smer nekam do Krasu (takze smerem k vam:o) sraz bohuzel menit nemuzu bo jsem se nejdriv domluvil s kamosem a pak to hodil sem.
No snad vstanu..:o)
No teď mi volal kamoš… zítra nic neslibuju.. Buď tam 10.10 budu nebo ne…
Kdybys nejel tak mi posli SMS at tam necekam.
Tak co? Nikdo nejede?
Halo spite? Romane bude polifka!!!
Ten sraz bych dal někam víc na východ…
sem si nevsim tomkova…
Zrovinka jsem se vrátil z malého okruhu (teda už v 18h, ale teprv teď to tady čtu)a čtu, že bude polífka ?! to zní neodolatelně :o) Jenomže v so – ne vyrážím jen na malý okruh a to v 7:00 což asi nikoho nepotěší :o(
Nespím, ale v současné době nemám nosič na kolo a do kufru nebo na zadní sedačky se mi s bikem v tomto počasí nechce …
Škoda, něco už mám…jinak bych se přidal… vědět to o 2dny dřív tak bych jel.
Zas uz neco mam…Leda ze by se dal nasup v nedeli po obede, nepojedete nekdo?
Potkal jsem tě u výjezdu z tunelu, ale teda v autě :-) Jsem zatroubil, tak doufám že si na mě moc nenadával.. Jaká byla vyjížďka?
Ne vubec.......................................se te neslysel:o) musis vic troubit, WS cepice trosku tlumi zvuky:)
Tak co, jedete i zítra? mě je to teda uplně jedno, já jsem stejně z práglu:)