Navrhuji sraz v 10:00 na Klajdovce, horské směr kamkoli :-) btw v případě zájmu bych jel i v pátek po páté provětrat silničku..
Navrhuji sraz v 10:00 na Klajdovce, horské směr kamkoli :-) btw v případě zájmu bych jel i v pátek po páté provětrat silničku..
Noo bude hezky … tak si to pěkně užijte :)
Jel bych, ale budu si užívat: …slivovice … piva … a masa na grilu :)
Něco nafoťte a natočte :)
a co basnicka?-)
Jaka básnička?
Tady někdo básní?
O tom nic nevím :))
dukazni material viz. vyhledavani:o)
Tam nic takového není :)
To je jen pár neuměle smotaných slov…
Ale, aby se neřeklo … tak jsem ukradl pár minut z pracovní doby a smotal zase něco do sebe, když se teda nezúčastním :)
V sobotu se u Klajdy, banda chrtů sleze. Na trek spolu vyrazí, po pěšince v lese.
Sluce bude pěkně pálit, v lese bude chládek. Tam nahoře v Bukovince, pivkem schladí splávek :)
Ze sklenice pivo plyne, ladně hrdlem stéká dál. Spolu s prachem lesní cesty, dobrý skutek dokonán ;)
Nohy si už odpočaly, hurá, jedem lesem dál. Na helmici lehce čnící, Soňák už je přidělán.
Chrťáci to fičí lesem, tenkou lesní pěšinou. Na helmě se Soňák třese. Japončíci prominou…
. . . .
Tož doufám, že pojedete… když už jsem da čo smotal ..
Zdarec ;)
no vidis Mistre ani to nebolelo:oD
Basnicka pekna, ted uz jen aby nekdo jel :-)
Tak to už se musíte domluvit sami :)
:D
No já už jsem domluven s Polkem na neděli.. Trasa: Alexandrova rozhledna,Adamov,N.hrad,Šebrov,Hořice,Blansko,Babí lom,Trnůvka,Křížová cesta,Bítýška,po prýglstezce zpátky.. Jedem točit videoo:)
A v kolik byste v nedeli vyrazeli? Eventuelne bych mohl odpiskat sobotu a jet s vama v nedeli, ale az po 12te..
A v kolik byste v nedeli vyrazeli? Eventuelne bych mohl odpiskat sobotu a jet s vama v nedeli, ale az po 12te..
At zije IE :-)
Jedem uz brzo rano
Musime vyjet tehdy, aby bylo jeste dost svetla, az se budem vracet kolem pryglu – kvuli tomu videuu ;-) Takze se spis nekde scuknem.
Tak bych to viděl v 9 se odlepit z Líšně směr Ochoz a Alexandrova… Ale pojal bych to ch… tempem.. Zase jednou:)
Se mě chceš mervomoci zbavit, co? to jsi mohl říct dřív!!!
ú¨§!@#ů\-,–.$%^&*(
System halt…
:D Ja nemuzu :D to Marťa: sorry, ale kameramani musej drzet pri sobe ;-)
:o)))))))))
Rada bych,ale dopolko So i Ne jsem v praci,muzu az cca ve 12h,ale treba si na vas chrty nekde pociham :-)))
Poledne neni problem pro mne – viz vyse, ale kazdopadne v ramci zachovani smiru pojedu jen v jeden den :-)
Tak muzem dat se Splinterem a Polkem v Ne nekde sraz,ne?Treba Blansko,n. Babi lom?
Jo kdyžtak si dáme vědět.. My vyjedem tak v 9–10 ráno..
No ja mam s Krizovkou nevyrovnane ucty,tak se treba pred chrtama hecnu a konecne ji dam.Takze v nejhorsim na vas pockam tam,to ji uz budu znat nazpamet a mit nekolikrat sjetou a budu machrovat :-))).
:o)))
OK, já bych mohl po 12. volným poobědovým tempem vyrazit z Líšně, takže bysme mohli nahnat Blansko po silnici, anebo se scuknout všichni až v Blansku?
Tak to shrnu, bude to neděle po 12té, stíhací jízda za Splinterem a Polkou a Sonkou na pecce :-) Stíhačka to bude patrně do Blanska a pak s nimi dál..
Neboj já je zdržím;)
Zatáhni je v Blansku do hospy a vydržte tam až do 13:30 .-)
Zitra dopolko budu jeste na mejlu,jinak 732/935483.Vyrazim z centra,tak kde sraz?
No z Líšně se nabízí Ochoz – Babice – Adamov a po silnici na Blansko.. Ale nevím jestli se Ti bude chtit šlapat na Klajdu..
Viděl bych to tak na 12:30 sraz na Klajdě, kdyby ne, napisu SMS..
Škoda ,jsem nemocnej.A tak ted nechci riskovat a šetřím se na čtvrtek.
Srry,ale v praci kam o vikendech obcas musim chodim je nejakej pruserovej stav,takze nestiham a budu rada kdyz vyrazim po 15h :-(((.
Myslis? :-)
Bacha, važ slova.. Ségra trpí utkvělou představou, že nás brzdí…
A v kolik zitra? V 9 na Klajdě?
Jezis, ta me to zitra zase vrati :-) 9:00 je dobrej cas.
Jo taky bych byla rada kdybych ve svych 16ti letech takhle krasne zdrzovala :-),aneb kdyby mi to takhle jezdilo :-))).Ale to jsem jeste nevedela ze kolo vubec existuje :-).
Jste se mi nejak ztratili, ale bylo to dobry, ackoli chrtu moralka byla nizka :-) Furt jsem je musel odhanet od nejakych stromu po ceste..
Mno, mně jste se ztratili hned na startu – letěl jsem na Klajdu s jazykem na vestě, 12:30 jsem tam byl … a nikoho jsem tam nenašel :-( Tak jsem pokračoval sám: Adamov, Blansko, Lipůvka, Kuřim a domů ;-) Dobře mi tak, příště se s váma líp domluvím.
Sorry, za to muzu ja, nestihl jsem 12:30 a prijel az po 12:45…Vzhledem k tomu, ze mela jet Eva a ta odrekla, tak jsem to nejak neresil..
No ujels nám.. My odbočovali na Tržní a směr Slatina… Víš jak byly ty špendlíky dobrý? :P
Ségra žije, Polkovo koleno snad taky ok.. Ale celkově fajn vyjížďka a ani mě nebolí za krkem:)
Ja taky ziju! A koleno dostane klidovej rezim = pouze jeden poradnej sjezd denne a bude :-)
to Splinter: ten muj pad neni na tom videu poradne videt :-( Jinak ta moje levotociva klicka pred Babicema je naprosto bomba – sem se za bricho popadal ;-)
Tož pošli link – Martula fotky a neco zajimaveho :-)
Je to video někde na netu?
Dočkej času:) Nic se nesmí uspěchat:)
To zas vypadá,jak kdybych čekal až někdo napíše:) Ale já teďka dorazil a zase mizim v offline vodách:)
mix hudby, střih… si myslí že si prdneš a je to. :)))
Dávám mu rok… Maximálně dva! :-)