…
…
Květen – Jára u kulaťáku s Cubem…
Květen – Jára u kulaťáku s Cubem…
Motor je doma :-)
Krásnej motor :)
Zajimavy jmeno pro psa ;-)
šedý medvěd
co to zere? :-)
vsechno :-)
Není jeden málo na slušnej zátah?
To je jenom na takove prislapnuti
Jaro ještě bych přehodnotil pláště. To co tam máš, jsou strašný šlupky. Aby to časem nedělalo potíže, když to půjde na bezduš.
Vypadá to, že na přehodnocování všeho mám času dosti:-(
Snad jsi to nevzdal, fčíl když přišlo :-O
Co je? Volal pan Kyjovsky? :-D To bude jak s Bobovou kostkou.
To máš recht, přehodnoť to
Před chvílí jsem na to taky narazil. Nicméně ode dneška přesněji od 13:27 již není potřeba něco přehodnocovat.-)
V tom pripade OBROVSKA gratulace pane Manas! :-) Ted uz jen jezdit.
GRATULUJI
Tak a teď hurá na křížovku, pumpičku s sebou a ladit: to máš tlaky pozitivní, negativní, komprese high a low, expanze high a low, vyměnit olej, futra. . . . . a nebo ty krámy zamkni a fertig :-)
Stejnak dopadne jako ja ze to nafoukne na kameň. :)
fulhtjatořikal
ja to říkal esli si to treba nemel poskladat na LV :)
Po víkendu ve Valticích bych vám ten slavnej košt rovnou shodil ze stolu někam do kouta.
nonono. portugal ti chutnal a rulandu jsem ti z pochopitelných důvodů ani nenabízel :D
Pro Portugal mám slabost.
to je hezky, ale stejně už není :)
To mně bylo jasný,že nevydrží.
Huraaaaaaaaa
Gratulace :-) BTW, Zitra jedu do/z prace na biku ;-)
Fotečka by nebyla?
Normální kolo,s tím naděláte …
přiznej že parkuješ v kanclu :)
V kanclu parkuju i Moduse :-D
Taky, bud serverovna, nebo kancl – momentalne ho mam vedle sebe na sirokem parapetu a pres nej hozene obleceni.
Momentalne jsem na Trebonsku a objednavam si druhy pivo ;-)
A ja sedam na bika a vyrazim domu za detmi a vlcici ;-)
… dracici ;-)
Dracice ma odpoledni :-)
:D
:-)
Romane dnes jsem měnil prasátko,ale ty Shimana jsou tak blbý brzdy,že si to vůbec neužiješ: nový prase, hadice, j e d n o u natlačíš zespoda olejíček, bez bublinek, bez třepání, poklepávání, otáčení, špekulování a čarování, J e d n o u seřídíš třmen – fertig. To je nuda, to člověka nemůže bavit :-)
Ale u normalního kola prase měnit netřeba ;-)
Prase mělo 13 let a měnit nebylo třeba, důvodem bylo, jak jsem ti již jednou marně vysvětloval, obtížné soužití starého prasete s novou vidlí :-)
Spravnej adaptér pyčo! Jak jsem ti jednou vysvětloval :-)
Koupíš spešl indiánskej adapter, kterej je prý gumový (psali na BF) : 200Kč – výsledkem je staré prase se sklonem k přehřívání na gumovém adaptéru, které se nedobře šteluje.
Koupíš nové prase: 760–200 (deščičky)=560kč+ 275 za hadicu=835Kč, takže za 635 navíc máš nové mladé prase, které se teoreticky přehřívá méně a lépe se šteluje (Olej jsem vyžebral za 50Kč)
A má to vůbec cenu kvůli takové vidli? :-) Už jsi ji projel teda?
Jo, no . . . .
Ja vim. Ale rikal jsem si, ze dam Katce radsi k narozeninam tretry nez brzdy, prislo mi to takovy vice zensky darek :-) Ne, zcela vazne, jak se ty Elixiry zacnou srat, koupim ji SLX.
Třeboňsko? To je bikerova noční můra, ne?
Bikerova jo, ale ja jsem na vylete s deckama.
vcera, kdyz jsem te mijel u perly jsi jel uz na novym? ja to nestihl postrehnout a tys nezastavil. :-)
Těžko. To nový je nedělní.
Viz níže.
Aha, tak viz výše.
:)
Středa v 16 hod jedeme s Bobem 2kořenářka13.
Mame BP v Bilovicach, ale dojedu hore. Teda…pokud nebude chcat :-)
Zkusím zlákat kazatele.
Pičasí nic moc :(
Ano, bude líp… V sobotu mi to Andrej řekl do očí.
Jenže Andrej je **** :(
To se shodneme…
Vedle fašisty Ťoka vypadá Babiš jak matka Tereza
Takže tohle se už k diskusi u kulaťáku ani nepokoušej vytahovat:
To je jak když v Blesku někdo hodnotí hadronový urychlovač
Kazatel bez reakce na SMS. 16 hod odjezd platí.
Pokud nezačnou padat hovna, tak platí :)
Tak to vám fandím.
Nejak tu predpoved na zitra zhorsili.
to bych třeba i mohl, když se nebude dat dělat venku :)
To mění každou hodinu…
Podle Zárybnické by to nemělo bejt tak strašný.
Tak až se vymotáš z lesa dojeď k L.
Zatim nakonec nevim, mozna dam jen BP.
Cca vo šesti to vychází v cíli.
Včera jsem dovezl domů připínáček v předním kole, soudruhu. A protože jsi odcházel nezvykle brzo, tak jsem se chtěl zeptat, zda o tom něco nevíš? :-)
Já to nebyl. :-)
Kdybys mel notubes pyco, tak ho jenom vytahnes ;-)
Dojel si ? Dojel. Tak vidíš.
Vcera jsem vam zavidel soudruzi, z toho nealka by clovek zvracel :-)
A mam tady pro tebe ty moje vysledky z BP, je videt, ze sezona teprve zacina, ale driv to byvaly vetsi ztraty, papirove bych mel jezdit tak max. do 10min. za vitezem (elitou):
1 BP – U Buku – pozice 7 v muzich, ztrata 22min. – vice viz. http://mtbo.tbm.cz/…sledky16.pdf
2 BP – Bilovice – pozice 7 v muzich, ztrata 17min. – vice viz. http://mtbo.tbm.cz/…sledky16.pdf
A jeste zejmena pro Motyla a Pepina…o nadchazejicim vikendu mame CP u Rychnova, ackoliv je to placka, tak je to labuzo pro orientaka, hustohusta sit cesticek, uz se tesim :-) V sobotu jedeme ultralong, kde bych nemusel byt marnej.
Koncim report a du se ****** z prace.
Ja zase záviděl tobě když došel Jiřina. Sem se dostal do betle až někdy okolo 2h. Jenom ústupovejch bylo 6. :)
Konečně v tréningu ! :-D
S Jiřinou bych nemoh pít a ještě odjet :-))
Budeš se snažit jet na celkový pořadí v sezóně ?
Tak to asi ne, s formou to zatim vzdycky bylo bohuzel nahoru/dolu, zadny vyborny stabilni vykony, ale na tu bidu…
Zatim jsem byl 2014 – 3.misto celkove v C-ckach, 2015 – 6. misto celkove v B-ckach, v ackach to asi o moc lepsi nebude :-) Hlavne jsou delsi trate a vic kontrol, takze je to zajimavejsi, lepsi, o to mi jde predevsim.
Až teď jsem si uvědomil, že ses asi ptal na BP, tam nic, to je trénink, já to vztahoval na ČP.
Teď honem nevím co je BP, ale loni jsi byl úspěšněj, nebo se pletu ?
Dedukce Mesány, dedukce ;-) Tam se pletes, to bylo 12., 8., 13.celkove, neni to priorita.
Jestli kolem Ivaňáku, tak si kopce užijete. Neboj.
Asi ne, Zdelov a Sklarka, imho pohoda.
A jo, to má Milan za barákem. Mu napiš ať dojede na pivo :)
Soudruhum se do kopca moc nechce :-) A uz z toho prvniho videa je patrny pro me tupy jezdeni a skakani z kopca, ale nemam s tim zasadni problem, na tento usek totiz nejezdim.
neni nad tupy ježdění a šlapání do kopce viď. :P
Potrefená husa… :-)
To asi tezko, kdyz z kopca me to nebavi a do kopca nemozu :)
Tak to jsou opět novinky, já žil v domnění, že dolekopcom je u tebe ok.
Koukam v Jedovnici uz se melou pomali s rychlejma. Holt kolotoce.
Pojeď zítra s náma a uvidíš sám…
No všecko nachystaný. Už se bude jenom otvirat. :)
Včera jsme se u piva shodli, že 700 je moc, stačilo by 200 vzorků, ale samozřejmě temu hovno rozumíme ;-)
U kulaťáku musela být po tom včerejším 3:0 parádní atmosféra, vidím Laďu, jak nalívá vítěznou rundu.
Ver ze nestacilo. diky Obdovi ze podrzel prapor BF. :) se aspon poznaji kamaradi…
Tak pokud to máte tak, že 1 vzorek = 1 flaša, tak to pak jo.
1vzorek 2 lahve. :) musim uznat ze Obda ma napitý. Zejmena umi ohodnotit bílý vína. Cerveny este bude muset doladit. :D
Tak bile od cerveneho poznam i ja, a to hodnotim vina az druhy den rano :-)
Hlavne ze se motam:)
A kdyz se nedaji pit, daji se prepalit :-)
V červených mám jasno ;)
Já taky děkuju, bylo to fajn :)
Vesnický košt se 200 vzorkama – to teda nevím …
když bude jen pro 80 VIP hostů proč ne :)
Po víkendu ve Valticích bych vám ten slavnej košt rovnou shodil ze stolu někam do kouta
Povídej, přeháněj ;) Upřímně mne není jasné, jak po víkendu ve Valticích může mít někdo ve víně jasno. A to ani po návštěvě legračního podniku jménem Salon Vín, který se tváří, že je tam k vidění 100 nejlepších vín ČR. Což není ani ve snu :-/
Samozřejmě že ví hovno, ale zní to vznešeně poněvač Valtice nejsou Tvarožná. A pochybuju že se ve Valticích napije takovýho skvostu jako jsem našel tu zapomenutou Andre. :)
Na tebe nemám zdá se. Ale vůbec mi to nevadí.
tak uz zase jezdim. ;-) v plne sile to zatim neni, ale pracuju na tom. https://www.zonerama.com/…lbum/1576175
Umělec na kole, vražedná kombinace :-)
Fotky moc pěkné, výlet asi taky.
Zitra bych to videl naprimo na singly, rad bych se konecne svezl po 3.
Sejdeme se v cíli.
Tak to musíš aspoň na 7-ou do práce :-) Ale vážně, k věci: jsem tvůj.
Třeba Klajda dálnice Ochoz, lomem do Březiny, Křtiny, Proklest a pak palba 3, 1 a dvojkou to zakončit. Fajné
ty křtiny jsou zbytečný, z Buku to je blíž a neztratíš výšku. Akorát musíš zavřít oči, projet kolem hospody a nezastavovat.
Možná to ani není přes Buk blíže, z Březiny pěkně padneš do Křtin a pak na Proklest je to od 400 do 574 metrů, což jde, a jsi tam (Duchoslav)
Jel bych lom-N. Dvory-Lhotky-Buk-2–3–2-Buk
pojedu kolem 16té do jedovky směr krpole, husov, klajda a 2–3 soudruzi by se vlezli…;-)
v rámci ušetření sil na tu trojku..:)
Dekujem soudruhu, my mame sil dost, mozna pepek, ten rad jezdi na kolo autem ;-)
To bylo dost ostrý na kamaráda.
Vzdyt je to pravda…
Tvůj prvmí nick je Všudenakole?
Vsude na kole nejezdim, ale na kolo do 20 km vzdalene lokality jo :-P
Děláš jako bys v životě nezalhal:-)
Nedelam, s lhanim to nema nic spolecnyho.
Dej vědít v kolik budeš vyrážet. Doufám, že brzy.
16.00?
Kde ?
Vyrazet = z prace.
Oreon: „Máme už Buk, budeme sestřelovat…“
Bugrov: „Ano, vím o tom.“
Burjat: "A kam máme tu krasavici naložit, Nikolajeviči?
Chmuryj: „Kterou? Tamtu?“
Burjat: „Ano, ano, tu, co jsem přivezl. Jsem už v Doněcku.“
Chmuryj: „Je to ta, na kterou myslím?“
Burjat: „Ano, ano. Buk, Buk.“
:-D
Lhotky, potok, bukovina, proklest. Nemusite riskovat prujezd vokolo knajpy. :)
My mame silnou vuli B-)
Já teda bych ho poslechl.
Kolem potůčku je to fest rozjebaný
ten jenom křižuješ soudruhu.
Nebo se zase odpojím.
Nevyhrozuj
Naopak, musis se pripojit
Da se jet prece mym epesnim obchvatem Bukovinky.
Soudruzi, s tema stredama mi nedelate vubec radost. A na singlech jsem jeste nebyl :(
Ale tak na Matějský jsi někdy byl, ne? ;-)
Vo kolika se budete vyskytovat přímo na těch singlech? Možná bych dnes provětral Konu, cukrovou vatu tam maj?
Cca 18.00–19.30?
OK. Já tam byl jen v zimě, prej je tam nahovno značení, ale jestli je hudba dost hlasitá tak to snad najdu. Čas by seděl.
Pojedem pres B., tak se muzem kdyztak srazit tam.
už i metro
takže počkám na základně
Jak myslis.
no nedal jsi mi moc na výběr, 18–19:30 je rozptyl dost na hovno :-)
Jakoze prijedou v sest a do pul osme budou krouzit jak pice. Takze v sest na Proklestu, co na tom neni kua jasny? :-)
jo táák, už su starší a pomalu mi to zapaluje
Jak pise Polka, neco pred 18.00 prujezd B., a pak hodku – hodku a pul traily + navrat na zakladnu.
S Polkou startujeme 16.15 z Buku, takže se budeme míjet v protisměru na sexyterénku.
Nebyl, no ;) A se slzou v oku vzpomínám na doby, kdy se jezdilo ve čtvrtek. Teď je to z 90% jen středa.
+1
Nicmene ted jsem si rikal, ze kvuli Manaskovi pojedu i v tu stredu, ale bohuzel dneska fakt nemuzu. A na druhou stranu, tento tyden je vzhledem k predpovedi ta streda asi posledni moznost.
Stejně na novátorovi ještě nejezdím.
Jakto kua? Zadny samolepky timpadem :-P
Cos poridili nakonec?
cyjo, triatricet kvaltu. :-)
Pěkné, jen těch kvaltů moc :)
Ať slouží!
Přesně tak, soudruzi, moc kvaltů. To bylo první co p.Kyjovský předělal (2×11).
A co následovalo?
Osa v prednim kole tak, ze to Maňas nemuze dat dohromady :-D
Sedlo, gripy, ráfky+výplet.
na dotaz :-D
Bez novatora, presto ucast az neskutecna (11 kusu) :-)
Mam největší hlavu :)
Já péro.
coboli jsou pokrokovi. :-D https://ride.sk/…ovej-studni/
Všechno špatně.
taky si myslim, ze tech 5 nabijecich mist je malo. ;-)
Čoboli dobře. Doufám, že se to brzo rozšíří i tady.
Dnes jsem potkal hipstera na festce v kopcu do kohoutek a nevypadal vůbec happy a free :-)
Na co, na jednu nadrz si clovek uzije srandy az az :-)
Ti elektrikáři mě začínají lézt krkem čím dál víc:-((
Nejak se nam zatahuje:)
Tobe pred ocima :-)
Tak teď zase Ťokošisti otočili a prý že už zase nový vesty ne. Ale od STK tě za to vyhodí?
Když spočítáme ty opačný kruháče, katastrofální stav silnic a předražené zakázky, fašistický perzekuce řidičů a teď ty vesty-nevesty, tak už by Ťoka mohli vyměnit, ne?
Nech si to ke kulataku, tam to bude urcite vsechny zajimat.
Určitě, příští měsíc mi končí technická…
Tu rychlost… tam bych byl přísnější.
Teď ještě srovnání 1×11, 2×10. A slušnej HT carbon rám.
Tomu říkám trapas.
Kdy pojedeš testovat Kubíka do těch Rychleb? Bych se připojil
Na to bych byl taky zvedavej. To bych vzal třeba i dodavku. :)
pojeďte do Ráje ..:)
neni to zbytečně daleko a zbytečně na západ? :)
Myslíš, že zítra navečír bude na základně někdo z mých kamarádů ? Pojedu asi náhodou kolem …
Slavek zcela jistě:) ja jedu na bigbit do Lysic.
Budu. Ještě poladím Polku.
Není tam teď příliš bahnito?
Za půl hoďky projedu s mladým 2, 1 – doma vezmu silnic jedu do Prace na dětský den (žena s dětmi vozem) a pak zpět ke krbu.
Myslím, že k debatě nejen kolo, ale i včerejší svatba platonické lásky.
Plus „Jak Ťok dělá pravidla podle fejsíčku“. To je peklo, totok
S novým? V kolik asi? Odpoledne bych povčelařil a pak ke kulaťáku to mám, co by kamenem dohodil.
Mozna tam dorazim na silnicce.Kolem 17te bych uz ale musel zpet.
Huz tu s Exikem sedime
Vecer na 22 jedu do Lysic. Tak te muzu stahnout. :)
Tak ne ze tam bigbitakum neco nameris ;-)
Nic, davame ustupove kafe a mazeme.
Znas je? :)
Jestli tam zvuci Dejan, tak ***** ze ano :-)
Zvuk byl nejakej polamanej. Moc jim to nezvucelo. :)
Dneska to hodilo 113. Od Manasa to byl vychytralej plan jak nas vo sobote dostat na Buk. Ja tam takhle nebyl, ani nepamatuju.
To je pro východ klasika. Aspoň podám ještě info o dobré Plzni a příjemné obsluze i dole na základně u Olšovca, povedlo se jim to moc.
Tak je to stejně daleko jak do Rychleb…ale na xc je to tam lepší…:)
Je to takhle lepší, než přes Svitavy a Hradec?
+/- je to na stejno…třeba na HK jezdivám přes Svitavy už kolem páté ráno a to je pohoda, kamiony dva tri max po ceste a osobaci to vetsinou taky ženou po ránu slušně přes kilo, po sedme už to bejvá o dost horší (cesta se protáhne klidne o půl hodiny). Po dalnici na Havl. Brod a pak na Kolin se da mnohem líp predjíždet. Aspon mi to tak prijde. Neni to taky ale žádná výhra.
po silnici smrti už nejezdím víc než deset let…
na Kolín je to rychlejší, bezpečnější, lehčí atd…obchvaty a tak
Smutny je ze se to svede na malou kapacitu silnice. To ze jsou lidi dementi nikdo ani nezmínil. Ale srovnam li prujezdnost havlbrod kolin tak mas pravdu, teda pouze za predpokladu ze nezvostanes nekde na d1 :)
Smutny je ze se to svede na malou kapacitu silnice. To ze jsou lidi dementi nikdo ani nezmínil. Ale srovnam li prujezdnost havlbrod kolin tak mas pravdu, teda pouze za predpokladu ze nezvostanes nekde na d1 :)
Clovek se u toho muze divat i na telenovely. :)
Franta (a nejen on) by jim po nasazeni tech simulacnich bryli vytrel zrak :-)
To sou kecy. Max jedno nebo dve piva. Vic rozumnej cyklista ani nevypije. Kdo tvrdi opak mel by si to sam vyzkouset.. Po jednom pivu tvrdnou nohy, po dvou pivech usina obsluha. Je to nechutny co z toho noviny nafouknou.
Apropo co to je za vzorek obyvatelstva kdyz neumi porovnat jizdu pod vlivem a za strizliva. To je snad trochu debil.
Apropo co to je za vzorek obyvatelstva kdyz neumi porovnat jizdu pod vlivem a za strizliva. To je snad trochu debil.
Tak je to info z BD, takže tak je k tomu i potřeba přistupovat.
Ajo. Na to se neda zvyknout. Ja uz vas tak beru normálně.
Ajo. Na to se neda zvyknout. Ja uz vas tak beru normálně.
Pane Jaroslave.
Navecir u Vladimíra:) bez vodmlouvání. :)
Hoši, prosím vás, nechte mě žít !!! Jinak včera z Lanškrouna první kilián, akorát moc zastávek jak jsem ladil.
Ja myslim ze tomu prijdes na chut. Teda pokud ten kilian nebyl na silnici. :) ale mam radost z toho ze ty mas radost. :)
Převážně bylo, bo tam v pátek večer a v noci byly bouřky. Ale zkusit jsem to musel, když jsem měl volno.
gratulace:-)
Soudruzi…existuje, dneska jsem ho konečně viděl :-) Nechápu teda tu extra manitou osu pro lepší tuhost, když se to i tak kroutí jaksviň. Ještě mu nějak poladime vidlu, aby chodila aspoň 110 a bude to gut.
Nepada to trochu?
To si lepil soudruh sám ;-)
Aha
Špatnej fotograf, špatnej foťák. Real is good.
mas to dobre. kopiruje to modrou hranu. ;-)
Proč to ješte nemáme na kolech taky? :)
Nálepky už mi na áčka dávno nesmí. Co bys tam chtěl? „Superotec no.1“? :-D
Starobrno :)
Až v počtu dětí předběhne Karoša, zatím nemá nárok ;)
Motyl ale dava prednost kvalite pred kvantitou!
Je videt ze delal marketing a na rozdil od vas ostatnich to umi prodat. :)
Važ slova!!!
Pche, akorát by nezvládl ve vyšším počtu kvalitu udržet ;)
Mas SZ a email
Na rovinu nezvládl, ani nenaložil. :)
Mam spoluzaka z gymplu, co ma 9 deti (a stale stejna zena). Prvni meli uz na vysce. Na rovinu jsem se ho ptal, v cem je vozi, jestli ma ridicak na autobus. Pry nee, za ma nejakou mensi dodavku (Peugot Partner / Boxer), nejstarsi pry s nimi uz moc necestuje a jedno tam vozi v pripade potreby nacerno (kdyz jede i se zenou) a spoleha, ze by to ukecal.
To mělo být minuskama!
Apropo dneska mi zas po dlouhe dobe nevadilo ze jedu do kopce a ze je zima. Taky sem prestal mit srach kdyz jedu potmě a nevadili me haranti u oběda. To jsou nebezpecny signaly. :)
Tik…tak, tik…tak :-)
To se říká u bab, ne ?
Jo, u bab a Franty.
a ty mě taky… :)
Franto máš tam nějaké zbytky z té koštovačky? Že bych ti od toho trochu pomohl, nebo co. :)
Neni to u mne ve sklepě, tak nemám přehled. Už to asi bude dost přebraný. Nejak nestíhám a prakticky to jde už mimo mne.
Tento týden bude trenál ve čt?
Aby nám někteří soudruzi nezpohodlněli že…:-)
Moje vize: středa-kulaťák-bez tréninku.
Som za.
Dnes určitě, beru silničku. Polka tuším závodí.
Máš recht, závoďák závodí zapoměl jsem kde.
Zvažuji nový bike…
Vypadá to érodynamicky …
Skoro jako MII. :) me se to tvoje libi i ve 29 rozhodne vic nez N1
Ještě že ten Laďa není takhle neodbytnej pokaždý, to bych byl brzy asi taky přetrénovanej:-))
Cenovka 2.900.
Cenovka 2.900.
No je to moc, ale třeba by se dala ukecat sleva.
Stovku dělá Jamajský sprintér, na tomto stroji za 9,7 s !
Aha tak vo tomto jsi včera mluvil.
Začals konzumovat ten matroš ze zahrádky? :-)
Hle závoďák, vyhráls ?
Ne, minule jsem se tady o tom rozepisoval, NIC nepochopils ;-) Ale Roman tam má kolem pěkný lesíky – jehličí, borůvčí, rybníček…
Asi jsem nepochopil. Kocháš se a ještě za to platíš ?
:D
Myslis tech 30,– za mapu, kontroly v lese a lahvace/spekacek po dojezdu? :-)
Spravnej skaut zadnou mapu nepotřebuje, staci hodinky a slunce. :)
A ty kontroly vycte z kristalove koule :-P
Tak beru zpět…super volba. Už to dorazilo i k nám na venkov :-D A oproti tomu i 1×11, to je kontrast.
To RB je nádherný. Cena teda bude raketa, ale váha 8 kg max.
Kdybyste někdo už nechtěl sledovat ten hokej, tak 22.45 bude na ČT sport opravdový sportovní zážitek
Dnešní opravdový sportovní zážitek
No pekne :-)
Aby tě ekofašisti na fleku hned ukamenovali!
To je v Rumunsku?
Pekny, to jste nekde v Rumunsku?
Jojo, Romania, hranice s ČSR před rokem 39, zhruba naproti Rachev.
To musí být paráda.
Dneska azúro, už se ale těším na středeční vyjížďky.
Hoši běžte k šípku s takovejma fotkama
Nechápu proč např. Franta nemá už dávno motorku.
Protoze bych se do tech cmoudu zkurvenejch nemohl trefovat. To je snad jasny voe.
Mas recht, sem si kvuli tomu dal v parku 3×Matouse a ti kokoti to stejne projeli.
…tour :) po stopach Nika Cartera https://youtu.be/EunkDvehFho
Taky hezký…
hosi, vo sobote jsem si byl projet tu nadheru v jedovnicach. domotam se oklikama na gulas na buk, vyrazil jsem. dojedu k tomu nastupnimu jednotnemu vyjezdu. cestou nahoru si rikam: „ty pico, zatim nejhorsi usek dnesniho vyletu!“ fakt me to sere, motat se jak curak v lese, kde nic neni. a jeste do toho me predjede nejaky sulda na elektrokole se sedlem proklate nizko. :-) pak prijde sjezdik a otacim o 180st. je to dobry. na rozcesti pokracuju rovne na numero uno. pod stromama vlhky, ze na tom drzi i me pres deset let stare onanoraptory. :-) ve vyschlych pasazich na proslunenych mytinach hazu zadek bokem i bez brzdy. :-) jednicka dobra. kdyz vim, kde se okruhy deli, odpoustim si ten zajebany vyjezd a beton. jedu rovno na rozcesti a pokracuju na cislo dve. jsem trosku nazlobeny z hlucheho prijezdu. po dlouhe leve klopce zapomenuto. ;-) jen nektery ty boule ke koncu mi prisly dost ostry. skakat jsem to nechtel, ale musel jsem, jinak by me to poslalo pres rodla. :-) dvojka taky dobra, jen konci na blbym miste, ze se nahoru trepu zas tim zajebanym vyjezdem. tentokrat mi uz prisel lepsi. ;-) odbocuju na tri, at to mam komplet. trojka neni nic pro me, zjistuju. O:-) ta se musi jet rychle a proskakat, ne jak ja, priposrana pica, probrzdovat kazdej hup a vlastne z toho nic nemit.
celkove dobry, jeste bych se tam tak jednou otocil a pak rok pauzicka. :-) oproti zmrdovi mi to prijde zbudovany bytelnej a citlivej. tem dolamanym lidem z otviracky se vubec nedivim. kdybych tam nejel sam a s nekym to hecoval hned prvni jizdu, nejpozdej na trojce bych se vykostil. O:-D
Tu dvojku sis mel dat hned na zacatku, jestli jsi do toho vychoziho mista jel jinudy, akorat jsi zbytecne ztratil vysku.
Kdoví, kde bloudil. Já jsem tam byl skoro celý den a žádnou fe(s)tku jsem neviděl :-)
Akorát rodinky, šklebáky a turisty.
cely den? za hodku a pul projeto a pila do pice z tama. :-) stodvacias mi to hodilo. bez auta, voe. ja tam nepotkal vubec nikoho krom enduristu sedicich na zemi kolem prijezdovych cest. ;-)
Tak tos tam asi byl až odpoledne, ráno to bylo pro rodinky se šklebáky, v poledne pro enduro specific ridery v zelených a žlutých přilbách a odpoledne pro tebe.
Já si to dávam 2× i třikrát, (taky bez auta)
Včera jsi mi říkal, že může být i modrá.
v krajním případě
To značení je tam slabší, ale když už víš…
V tomto pripade to neni o znaceni, ale o tom, ze je zbytecny z Buku do vychoziho mista jet jinudy nez po dvojce. Treba znaceni od vyjezdovyho trailu k dvojce mi prijde uplne v pohode.
ja se vubec pred tim nedival do mapy, jen jsem vedel, ze to zacina nekde u kempu. po prvnim okruhu jsem uz byl zorientovany. znaceni je ale kazdopadne pro nekoho, kdo prijede prvne v zivote do jedovnic, dost bida. ze se tam vyzname my, jako skoro mistnaci, neni zadny meritko. ;-)
Měl sis nafasovat mapu, voe!
Jakou mapu ? Má dojet na Buk.
kde? tam, co jsem se tomu snazil vyhnout a jel si tu kucu prohlidnout az pri odjezdu? :-)
Ano
Kdyz vis jen to, ze jedes do nejakyho kempu v Jedovnicich, tak jo, ale podle
mapek na jejich strankach by tam snad nemohl zabloudit ani Maňas, kdyby tam byl prvne v zivote :-D
na nejaky mapy na internetu se kazdy muze ******. sipku k trejlum jsem tam nevidel ani jednu. ;-)
****** na internet? Soucasna virtualni generace? :-D
ale to je přece pěkně hipsterské
…stejne ma kazdej hipster v kapse jablecnej telefon ;-)
myslim, ze je normalni, kdyz te navedou sipky sipky k ruznym pametihodnostem nebo atrakcim. ze nekdo projede pres ta prkna s jednosmerkou jako bagrova skupinka mi taky prijde zarazejici :-), ale opravdu to je znaceny spatne. kdyz jedes po singltracku, cajk. ale ty hluchy spojnice jako siroka betonova cesta po vyjezdu… tam jsem si nebyl jisty, jestli jestli jsem nekde neprehledl odbocku. to stejny prijezd na zacatek cisla dve. vsude jsem jel sam, nikdo prede mnou ani za mnou. stesti, ze jsem nemel zadnou mapu a zbytecne se nezdrzoval jejim lustenim. :-D
tos tam musel být až večer. To už mají zavíračku, řikal Motyll
v jednu jsem tam byl a fakt nikdo. az jsem byl prijemne prekvapeny. ;-)
Takže se tam trmácíš celý ku*wa den, nic si nepřipravíš-ani na mapu nekukneš, bloudíš kde se dá, jednou si to objedeš a jedeš do p*če ztama? Proč sis to neobjel třeba 3×? To bys tam nemusel příští tři roky zase bloudit :-)
kdes vzal, ze jsem bloudil? :-) kdyz jedu za humna, mapu neberu. jen davam za pravdu tem, co rikaji, ze to je spatne znacene. ;-)
no a tím bychom to mohli uzavřít: bordeláři to nenajdou, bo je to pro ně špatně značené.
Prkna s jednosměrkou?
Směr ke stoupacímu trailu nám ukázal borec u základny, no stejně jsem ten nástupní bod minuli 2× a jeli špatně (prvně za závorou doprava nahoru, podruhé zase po té spodní asfaltce až do míst, kde se kříží s trailem, což je bratru kua daleko :)).
spatne jsem te pochopil. myslel jsem, ze tou zavorou jsi myslel ten konec cisla dve, kde jsou v zemi prkna s jednosmerkou namalovanou. doprava nahoru pres zavoru je to spravne – usetris si zbytecnou jebacku tim ofiko vyjezdem. ;-)
No řeknu to takhle – byli jsme tam ve všední den, 4 kusy, mapy předem nestudoval nikdo. Směr ke stoupacímu trailu nám ukázal borec u základny, no stejně jsem ten nástupní bod minuli 2× a jeli špatně (prvně za závorou doprava nahoru, podruhé zase po té spodní asfaltce až do míst, kde se kříží s trailem, což je bratru kua daleko :)).
Když už jsme pak věděli kde co a jak, 2× jsme potkali jinou skupinu která bloudila víc než my. Ty šipky jsou prostě blbě vidět.
Když jsem na konci dne řekl, že je fajn že tam jsou ty vykřičníky, borci na mě čučeli „jaký vykřičníky“, takže tak :)).
Ani šipek ani vykřičníků jsem si nevšiml i když jsem tam byl už 4×. Asi jezdím moc rychle.
chlapi poraďte nějakou co nejrychlejší a nejmíň bolestivou cestu Brno-Jedovnice start Ivanovice (Globus) , mám pocit, že se vždycky zbytečně nadřu, nebo objedu půlku krasu a pak chybí šťáva na trailování :-) …
Nejrychlejší a nejmíň bolestivá trasa je po silnici, ale to si nejspíš slyšet nechtěl ;) Do Jedovnic asi nejlíp přes Mácháč a Rudice. Jak se dostaneš na Mácháč je na tobě. Jedna možnost je přes Vranov nebo Útěchov, sjezd do Adamova a výjezd po žluté z Josefovského údolí.
no včera sem jel cesta tam
ivanovice-lelekovice -a dál po červené turistické vranov pak zas červená ka kateřinskýmu mostu (ten konec nic moc ..) a pak zas na vrch na Novej hrad (zase výšlap nic moc :-) a po červené kolem máchova památníku (to je asi ten mácháč) do rudic a pak zeléná až k rybasu
a zpátky Proklest – Bukovina – Křtiny – k jeskyním a u odbočky na babice tlačenka červenou navrch a pak po červené přes babice do Bílovic
tak jak tak koukám tak asi moc nic jiného nevymyslím
Jak jsi pochopil, po červené z Vranova na Nový hrad to není žádná hitparáda. Výjezd po žluté z Josefovského údolí je snesitelnější, a navíc tam jako bonus máš ještě jeden ze žlutých sjezdů (Útěchov/Vranov) do Adamova. Tlačit není potřeba nikde. Z Lelek na Vranov po červené je docela masochismus, předpokládám, žes jel po silničce přes Lelkovadlo ;)
jj samo po silnici, tu červenou navrch takhle ze startu fakt ne, jednou sem tam zabloudil a stačilo :-)
tu žlutou z adamova navrch testnu , ta žlutá z vranova dolů je paráda jezdím ji dost často.
díky za tip
brno, bílovice, červená, modrá, křtiny, žlutá, zelená proklest a seš 1km od startu dvojky a ušetřil jsem ti výjezd z jedasu
neni zač :D
Tvl, psal od Globusu a do Jedovnic, a ty ho pošleš z Obřán na Proklest :D
to je napohodu na mokrou horu navrch do Soběšic a dolu na Bilovice napohodu cesta, jel sem tama zpatky
Vím, znám jak svý boty. Nicméně Bílovice-červená-modrá-Křtiny men moc nebaví, navíc to bývá rozdupaný od koní.
nevim, kdes prisel na obrany. :-)
Autopilot ;)
Pochvala za report Ex style.
Jaroslave co ty koliky? :)
A hele zubní implantáty.
To je naka hadanka z Kufru?
B2B z minulé středy.
To myslíš vážně ? Copak jsem kůň ? V Brně už se mi s nima nechtělo rozčilovat tak mi je kámoš přivezl z Jihlavy.
Teď mě nejmenovaný kolega navedl na myšlenku, že je to něco do vinohradu.
Kdyby někdo neměl na sobotu program a chtěl a vytáhnout děti do Líšně. Propozice níže.
Jinak hoši toto je jinej level modré elegance. http://www.ceskatelevize.cz/…ve-vysilani/
Dobře Lůca. S tou srbochorvatskojugoslávskou švýcarkou prohrály nedávno Kvitová i Plíšková.
Nový idol po Gábiny svatbě ? A to se ti ta moje španělka nelíbila.....
Ta tvá španělka je věčně od šmíru …
P.S. Rozbij prasátko, zítra bude vestička.
Ses zamiloval do Berdycha?
Píše modrá, takže do Jazirise.
Tož udatným cestovatelům vinšuju vítr v zádech. Pak napište, jak se jelo. Kolu zdar !
ja myslim že to je tak akorát, vem si co ze mne dělá už jenom čtvrtý :D
Vod toho žlučníku seš spravedlivej už za střízliva :-D
To je zmenou filozofie. Nadarmo se neříká ze pravda bolí. :)
Hlavně sluníčko a ať nemáte po cestě takovou průtrž mračen, jak je teď ve Slatině. SKOL
My to stihli pěkně na kulaťák…
Tak traily zametený a i po dešti bez kaluží a skoro suchý – hoši to je n e u v ě ř i t e l n é.
Začíná leto, vyrojila se havěť a ja voprasuju silnicku a bajka davam na hak.
tak boční sklon a dobrá směs..do dodělá svý..si s tim soudruzi vyhráli
Hoši hodně štěstí!
Štěstí, to budou potřebovat
Tak snad jim to nějak rozumně vyšlo. Zato v Brně zase nic. Na zahradě totálně vyprahlý, kdybych nezalíval, chcípne to komplet :(
Chce se mi napsat ze nic nevíš a za trest mi zita umejes kolo a voskrabes velatickou zluticu z hader a batohu. Pi..o.!!!!
Hehe :-) Tady ale fakt nepršelo :-)
A velatickou žluticu určitě znáš, tak proč tam jezdíš? Autopilot selhal?
Z pochopitelnych duvodu se mi nechtelo jet z lisne po statni silnici. Skody sem minimalizoval temer na nulu, ale ti blbi jezedaci vobdelavaji i polnacky tak tam chybelo asi 5m travy.
V pátešek jsem tama běžel z odpolední a gándya v poho, zatím co Velas-Tvargl prochcaný. Voda stála už na panelce.
Sem jel vrchem z velatic vod krizku k bozi muce. Tam je trava. Trochu blata sem chytl jen u predniho vincku, pak uz je navezena sotolina. Nesu debil abych jel v destu spodem. :)
:-D V sobotu jsem viděl prostředního bráchu na hájence v Pozorkách. Byla tam fain akcička pro děti.
Hele, tady vcera i predevcirem jen par kapek, ktere stezi dozenou, co se pres den vypari. Poslednich par tydnu ty vody na zalivani padlo fakt hodne, i par set litru denne :/ O tom, ze bych tady chtel bourku, kroupy, nebo privalovy lijak jsem nepsal ani pismeno. Jo, a bavim se o Brne, ne o nejakejch vychodnich provinciich ;)
Přidám se, včera po 9 . večer parádní bouřka, vody spadlo tak akorát, na blesky osvícené nebe bylo radost pohledět. Prostě krása pro oko. V lese bude mokro, louky a cesty budou za chvíli suché.
Tady spadlo vecer nekolik Pryglu vody, ale to uz jsme relaxovali v hospode.
Zapili? :)
Jasne :-)
V pořádku. Jinak slušnej výkon :)
I pres technicke potize (proriznuty plast kamarada hned 2km od startu, odjeti Jirika jinym sjezdem, Exikova pichacka) bychom to stihli (Bradlo jsme teda museli ojebat, bo jsme se zamrdali na nejake kopcovite modre, museli jsme si po ni dat polivku + kofolu a celkove by nam ta hodina asi chybela – nakonec se to ukazalo jako stesti, pac by nas na Bradle stihla bourka). Na Skritek jsme dorazili 17:15, takze i s veceri by byl Praded dobyt jiz vecer. Clovek mini, priroda meni, na hrebeni burilo, tak jsme to museli nechat na rano (v 5 budicek a trada do hory, abychom byli z hrebene pryc pred prijezdem prvniho kyvadla).
Par (nechtelo se mi tahat mobil z baglu) mizernych fotek tu.
Ano, ano duse byly tentokrat bezdusemi porazeny na hlavu, z sesti kol to bylo pul na pul, duse 3× defekt z toho jeden rizlej plast (nutno podotknout, ze s tam by to tmel rozhodne nezachranil, rizly to bylo snad 2 cm), bezduse bez ztraty kyticky.
nutno podotknout, ze jediny nepichly duse byly v mych prastarych nanoraptorech fouklych na 2.5/3atm. ;-)
Presne tak, proste sikovnej pilot ;-) … + to, ze s tou pevnou vidlou se ty sjezdy proste tak rychle jet nedaji.
vic nez pevna vidla me v rychlosti limitovaly stary klouzavy gumy nabuseny docela na kamen. :-D
Jak pise Paja. Kdyz to pustis rychleji z kopce, je tam samo velkem riziko, ze jakykoliv XC plast pichnes / prorazis. Kdyz pojedes opatrne na celopevnakovi, staci Ti slupka. Riznout bok se da samo vzdy, to bude o nahode.
Tak to mám před sebou slibnou budoucnost.-)
Jste dobří…:)
Co borůvkový schnaps? proběhl?:)
Až budete chtít, tak vás vezmu luxusním trajlíkem na ten nejvíc největší kopec v čr..;-)
Dik ;-) Boruvkovy snaps neprobehnul, jen Praded.
Co je boruvkovy schnaps?
No toto, toho jsem si tam nevsiml…jinak bych to serviroval hned po tom Pradedovi ;-)
vedle u stolu to lili a jeste se ptali, jak se to vyrabi. tys asi jeste spal. :-)
Recept je prosty :-)
Me doma ucili, cizi rozhovory se neposlouchaji a lidem pres rameno a do talire se nekouka :-P
To tě chválím.
Par vycvaku od Pajarazziho
Kdo fotil 17-ku ?
Paja. Ten vedle mne je Aleš
Pardón.
Paja, voe.
Jak jen bych ten výraz Páji nazval …
„A teď to celý pojedem nazpátek! Celý kurwa den!“
well done!
Kde je Maňas?
Pá:Brno-Seč, večír totálně vypitej kiosek
So: Seč-Brno přes Blansko, kde jsme na Sýpce počkali až přejde bouřka
Ne: bez kola, těch 332 km stačilo.
No pekne ;-)
Jste ďábli ! Mám ranní, bude nějaká tiskofka ? A nebo nechcete už kurvakoloanividět ?-)
Nevím jak kamarádi, ale např. já první den v sedle něco přes 7 hodin, druhý přes 8 a večer jsem doma pomalu nemohl ani sedět na židli. Přičítám to jinému posedu než na Maňáskovi I. Dnes ale po dni volna ráno do práce naprosto v pohodě. Je otázka kdybych měl absolvovat zase takovou časovou nálož, to opravdu nevím. Je pravda, že jsem si zadek nenamazal, to jsem podcenil.
Kamaradi prvni den lehce pres 10 hodin cisteho casu, druhy cca 4 a pul. Opet jsem nechapal jakou ma telo schopnost regenerace, i kdyz jsme vstavali i druhy den v 5, nakonec se mi ten druhy den jelo snad lip nez ten prvni O:-) hodne me prekvapil Exik jak mu to slapalo jak do kopce, tak i ve sjezdech.
Dva dny po sobě vstávat v pět je pro tebe nelidský, co? ;-) U mě běžnej pracovní den.
Tak tak. Ja treba i dnes 4:30 :-)
Clovece na takove akci ani ne, ale normalne bych tak fungovat nemohl, jsem zalozenim spise sova, ty tak brzo vstavas kvuli preprave do buzerantovic nebo ti to vyhovuje?
… aj plavat sa naučíš :) podle mne si tělo řekne kdy chce spát a 1–2h neřeší. Já to mám domotaný že někdy vstávám v sedum a někdy ve čtyři a přispat si mi problém nedělá. ve čtyry vstaneš normálně pokud jdeš spat v devět. Nic jako sova nebo králík neexistuje :D
Mně nevyhovuje vstávat do práce, na čase už tak moc nezáleží. :-)
nejaky sovy a podobny blbosti si vymysli shnilosi, aby si omluvili, ze se nejsou rano schopni vykopat z betle. ;-)
:) takhle hezky jsem to rict teda neuměl. :)
Tuhle diskuzi bych nechal treba napriste ke kulataku, at ma depka nejakou zmenu od plastu ;-), nicmene jsem to o vstavani v pet myslel spis tak, ze ja tak brzo vstavat zvyklej nejsem a navic jsme sli spat tusim nejdriv v deset, tj. cca 7 hodin spanku, coz po takove strece neni (pro me) taky ideal.
prave proto jsme den predtim sli spat o pulnoci a vstavali o ctyrech, abychom si zvykli. :-D
Tak tak, a z puvodniho predsevzeti „maximalne 2–3 predstartovni“ taky moc nezbylo :-)
Ve světle těchto informací dostává váš výkon úplně jinej rozměr :)
A ve svetle techto Yura z Holomoca nechape :-)
P.S.: Je to snidane ;-)
Znám, snídaně šampionů.
Ja vedel, proc se do toho opileckyho doupete s krycim nazvem Ususi nehrnu…:-D
Velmi poetické.
Z cílové fotky to vypadá jako banální záležitost, tak přidám i fotku ze zákulisí.
Foceno s úlevou, po nahmatání krční tepny.
Podle zpravy naseho investigativniho reportera Usama nezemrel, byl spatren v Jesenikach pobliz sedla Skritek B-)
Dobře že jste ho vzali mezi normální lidi:-)
Jj, s nami poznal veprovy i pivo :-)
…k tomu pivu se jiste jeste vyjadri ;-) shrnul bych to asi tak, ze to byl pravy opak dalsi planovane akce B-)
Prisel, videl, Litovel… Bohuzel :-(
Litovel je v poho, ale v sobotu jsme meli asi lepsi vyber… :-)
Aha, Ferdinand.
Už to sice patř do června, ale na kdy je plánovaná tiskovka? Tento týden dám i středu :)
Středu jedu.
Nevím, je MDD, tak pokud bude junior chtít, pojedu s ním.
Ale dáš jim prostor pro diskusi, že ?
???
Dnes jo…
V povodí Svitavy včera trošku pršelo (foto dnes dopoledne před Adamovem). Na druhé fotce pro změnu mlíko – takto vypadá pár let starý Schwalbe SS plášť, když se do něj dolije NoTubes tmel :-/ (Zadní, asi rok starý to dělá stejně. Ale ten už bude stejně sjetej, tak dám dozadu RR Performance.) BTW na fotce kolo s klasickou sedlovkou – dva týdny zpět mi teleskop poprvé od koupě začal zlobit. Po nasednutí zajíždí tak o 3cm (zespoda pak fučí vzduch). Tak sem si alespoň vyzkoušel, že s teleskopem je jízda z kopce řádově větší zábava :)
Nemas trosku jine datum? ;)
Jinak lilo tam fest – sledoval jsem v sobotu vecer https://www.lightningmaps.org/ – docela dobre kino.
jo. to jsem spletl. ta soucasna mela byt totok https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/…877347_o.jpg ;-)
de toho sem nasypat vic naraz, tak toho vyuziju. ;-)
1 – alesuv rizly, kdy jsme nikdo neverili, ze s tim dojede.
2 – pred timto stadem vedenym kravou s divnym vemenem a krouzkem v nose jsme museli projit. :-)
3 – takova tradicni uz
4 – kuci vymekli a ztracene kameny jsem si vynesl sam. jejich chyba. :-P
5,6,7 – bez komentare
8 – vrcholovka
9 – zelena do koutu
10 – sanatorium v sumpru
Čudo jakési zrnité.
To je umělecké čudo.
takhle mi vypadaji skeny negativu vzdycky. na papire zrno tolik nevyleze.
5 je jak z Merida kalendare!
to je trochu trapas u kilovyho pláště na polnacce u velasu.
Proč vozíš takové těžké pláště, Franto?
sucho a bezpeci i bez mlika. A nerad furt prezouvam.
musim konstatovat že značení cyklotras v oblasti Rajhradice Rebešovice je poněkud slabší :) ale zavidim depičovi že se dá jezdit do hokny mimo auta i když je nachcaný.
Čtvrtek bych se nahoru svez.