Má být supr počasí.. Tak bych to viděl na něco delšího… Hm?
Má být supr počasí.. Tak bych to viděl na něco delšího… Hm?
Co si pod tím představuješ ? A figuruje v tvých představách hospoda coby mezipřistání ?
Klidně přistanem aji víckrát:)
Někam na Sloup, co třeba Vavřinec na rozhlednu?
Tobe ta rozhledna neda spat, co ?
Tak minule sme tam nedojeli a nic jinýho mě nenapadlo. Eště sem tam nebyl..
To bych byl docela pro. Při startu z Brna min. 80km, co? To bych asi měl přežít, pokud se nebude moc spěchat :-) …
No kolem těch 80ti.. Jde o to kama to vemem:)
přes Duklu, ;-)
Dojeď taky:)
To je cesta na dvoudenní výlet. :) Ovšem výhled je pěknej.
Esli nemáš co dělat já ti nějakou práci vymyslím. :))
Ty mlč!:))
Já bych taky jel, to bude na silničkách? :-)
Nee,na silničce jezdím celej život, tak sem si říkal, že to chce změnu a pojedu na bajku:)
Jo, jo, jo … léto na krku, tak jaká silnička ? :-)
Žádná:P
Tak to bych se taky přidal,bude někdo brát mapu at nezabloudíme??
Kde chceš zabloudit?:D
Až zabloudím ,tak dám vědět.Kdy a kde bude sraz? KAM SE POJEDE?
Bych dal sraz tak v 9.30 na konečné 4ky v Maloměřicách.. Jen návrh.. Dal bych tu rozhlednu..
do ted sem vahal jestli mam jet taky nebo ne, ale utvrdil si me ze nemam..v sobotu v 9:30 jeste dobrou hodku spim :))
Můžem jet klidně v 11náct.. Mi je to fuk:) Jak se domluvíme je jedno..
Aji bych jel, ale nikde nemůžu najít klonovací přístroj ;) Saaakryš, tož nic. Tak ať Vám vyjde počasí.
To by šlo,později totiž může být pořádný horko.Na konečné tramvaje 4.-to je v Obřanech?
Jo u toho mostu přes řeku.
Vybral jsi dobře; jediný číslo, o kterém vím přesně, kde má konečnou :-) …
Pája nic? Kdo to potáhne?:)))
Hadej:o) Paja vyckava, ale zrejme v sobotu bude soucasti jedne demolicni cety:-)
Co budeš bourat?:)
Sterou verandu, aby mela firma kam dat tu novou:o)
Pokud je tak špatná, že potřebuješ novou, tak by snad mohla spadnout sama ?
to by taky mohla spadnout s kusem baraku:o)
Já bych taky potřeboval zbořit verandu tak, aby chata zůstala stát celá.. Jedinej rozdíl je v tom, že bych potřeboval postavit novou a nemám na to firmu..takže asi nejedeš k nám co… :-)
Nevim, kolik platis?-D
1000/veranda :-)
Můžu mít jen otázečku (vlastně asi víc otázek)?: Jakou jezdíte náročnost? .. Myslím tím AVG rychlost, vzdálenosti, terén, kolik obědů a tak … :-) ? THX .. kdybych se chtěl někdy vetřít ;-)
No, Pájo.. Teď mu odepiš :-)))
Jak kdy… Dá se chrtit a taky jet na výlet… Já obědvám většinou ráno, v poledne a večer…
Pozn. Nejlepší je chrtit na výletě :o))
Taktně upozorňuji, že pokud jsi mněl v úmyslu zítra chrtit, tak po prvních 500m budeš tuto činnost provozovat beze mne, poněvadž budu mít 350m ztrátu :-) …
… „měl“, stydím se…
to vypada lakave, jenom nevim jestli stihnu polepit defekty (jestli se mi bude chtit) abych mel na cem jet:) jinak jeste netusim kde je konecna 4, ale s mapou to snad pujde…
to jedeš po kolejích tak dlouho, až se otočíš a jedeš zase zpátky. Ale neboj to poznáš. :)
ale kdyz ty koleje se sem tam rozchazeji…:-D
No nejhorsi chrt je tady Splinter, takze zakladem vyjizdky je se ho udrzet:o) :-P Ne podle predchozich hromadnych vyjizdek muzu rict, ze se umime prizpusobit a prip. na kopci pockat, takze nemej zadne obavy a prijed, obedy taky nezanedbavame, zvlast pokud jede Roman, ktereho clovek vylaka na svih jen pod slibem nekolika polivek:o)
hlavně mu nesmíte vyset moc blízko za zadkem, to si pak myslí že jede moc pomalu a začne zrychlovat. :)))
To mi pripomina jednu historku, na znamyho na cyklovylete, kdyz bych zrovna na „spici“ volali „stridej, ale jak tak foukal vitr a bylo spatne slysel, rozumel "pridej“ a vsichni ostatni se furt divili, ze tak zurive slape:o)
:) nebyl to Splinter? :))) Ale ne ten to byt nemohl, na toho se volá zpomal. :)
Kurník, člověk to tady nechá chvílu bez dozoru a jak se to zvrhne…
Tak co bych to nějak shrnul? 10.30 na konečné 4ky? Kdo teda pojede?
Já.
vypada to ze ja asi taky,jestli berete novacky
Vypada to, ze bourani se odklada, takze mozna ja.
oj, jela by som, ale s vami by som zrejme pluca, mohy i kolena nechala uz v Bilovicich, alebo kadial sa to pojde :-)
Myslím, že to nebude tak horké; moje přítomnost v pelotonu srazí předpokládanou průměrnou rychlost na polovinu :-) …
Neboj, s Bilovic Ti s nima pomuzem at to mas lehci:)
diky diky, ale i tak si berem mapu, keby som sa NAHODOU odpojila :-) Ak nepojdem s vami vobec (lakaju ma 2 kamaratky okolo bieleho potoka), poslem sms, mam cislo na Lisaka.
Pokud vubec po dnesku vstanu, tak se pojedu protahnout taky ;-) Kdyby byly nahodou jeste naky zmeny, tak dejte zavcas vedet. V sobotu rano se stejne radsi jeste mrknu na net.
Vypadá to, že pojedu taky. Pojedete přes Bílovice? Že bych se rozhodnul až ráno, jestli pojedu na sraz do Zábrdek, nebo do Bílovic.
Zatim to na sraz v Zabrdkach asi moc nevypada ;-)
Myslím že z konečné 4ky to je kolem řeky do Bílovic tak 10minut:o)
Já su debil! :-D Vždycky byl sraz v Zábrdkách, tak sem to bral jako status quo…
10.40 budu v Bílovicích u Sokolovny. Pokud bude nějaký problém, tak mám foun na Páju.
Ale jo já taky pojedu, jen musím oprášit a přezout horáka…
No pokud se rano vzbudim včas a vzhledm k tomu, že prý má být příští týden nic moc počasí, tak snad taky dorazim. Popojedu par kilaku v grupě a odpojim se :) – mám toho zítra nějak moc.
Pokud nedorazim tak čekat nemusíte :) bo se budu válet v betli :))
10.30 je snad dostatečná doba na to, aby si se vyválel a přijel, ne? :-)
NO no mo no… jak kdy :) Je třeba se vyspat na večerní akci.
Ale rozhodně zítra budu fungovat asi jako brzda :)
Ještě že tak! Přece nepojedu sám, několik kilometrů za výpravou?! :-)
Jedeš celou trasu nebo jen kousek?:)
No měl bych se mezi 2 a 3 dostat z5 dom abych stihnul zbytek dne :) Takže kousek.
Ale po dnešku mi bude i kousek stačit :)
Uff…
Pochopíš to až zítra…
NO na to bych třeba tak moc nesázel :)
Uff… To ste mě teda dali! Jsem víc mrtvý, než živý, ale je mi fajn :-)
97,5Km.
Já mám 98,85.. Hezká vyjížďka… Na Bukovince je stejně nejlíp , co?:o)
Stihl jsi to nebo jsi zmokl ?
Co myslíš? :/
Když jsem projížděl okolo, tak lilo jak z konve :-) …
Na polňačce tak 300m od baráku mě to vzalo… Jak jinak
jj, nebylo tam zle:-) jenom po prijezdu domu se projevily ucinky minule probdele noci, tkze jsem usnul a probral se az ted. vzdalenost nevim, zatim jsem byl liny se podivat, ale bude to asi nekde mezi 80–100km
My Lisenaci to mame „jen“ za 81,76 km. Jinak za moralniho viteze dnesniho „zavodu“ bych zvolil jednoznacne Lisaka ;-) Ja bych to po rannim pivku asi nedal :-)
Jak to,že já to jen 90,8km když bydlím až v Bohunicích??
Že tys jel dom šalinou?!:o)
Nj, ale Lisak je pivem ziv a pouziva ho misto energetickych gelu:o) 82,5 km/1250m.
Já Líšeňák jen 78,1km takže přes Bukárnu si člověk ani moc nezajede.. btw kuchyň září novotou… :-)
85.61 km.
Neeeni nad pivko :) koukám, že jsem si to ani o moc neochudil (myslím tím km) mám tam nějakých necelých 78km/1035m.
Tož tak.
Tak tos mohl jet rovnou s nama:o) Fotky: album.volny.cz/ppaajjaa/browse.php?album_id=61866&browse_page=
No asi ne, to bych jaksi nestihl dopravit se v řádný čas na další akci. I když vzhledem k času jsem stihnul pod H.Hradem pouze jednoho kvassara ale i tak lapší jak drutem do oka :)
Pekny fotky. U te z rohledny dolu se me ale malem navalilo :o)
Souhlas:)
Ranní pivo ve tři čtvrtě na jedenáct?? :-)
Dost Te podcenil, co?-)