zdarec, narazil jsem na tuto brzdu a nějak se mi nezdá ta cenovka… kdyz normálně stojí okolo 4.000Kč… co myslíte, nebude to nějaká šméčka?
zdarec, narazil jsem na tuto brzdu a nějak se mi nezdá ta cenovka… kdyz normálně stojí okolo 4.000Kč… co myslíte, nebude to nějaká šméčka?
Je to nějaký OEM, ale všimni si, že maj jen předky s hadicí 80cm… Ale maj 3KS skladem, takže můžeš z jedný přední udělat zadní, protože páky jsou Flip-Flop.
to je dobry, ze lze po vymene hadicky pouzit i jako zadni… Kdyz je to OEM, tak by me zajimalo jak to bude asi brzdit:(
A proč by to jako nemělo brzdit? Je to stejná brzda, jako se kupuje v krabici, jen je v pytlíku.
Shodou okolností, ten webshop je VO. Kdybys chtěl, můžu tam ty brzdy koupit a rovnou je předělat na P+Z a pak přeposlat tobě :)
A mne by si ich neposlal ? Kolesá by som asi v tomto prípade oželel :).
Klidně, stejně čekáme na ráfky pro Brana.
Tak ak ich ešte budú mať tak mi zober 2ks a prerob na prednú/zadnú. Ak mi pošleš číslo účtu tak peniaze možem poslať kedykoľvek. Prípadne paypal.
No, mam dojem, že KEJMI nám to pěkně podělal :-/
a ten druhej odkaz?
Dovol, abych ti to osvětlil. Bike4U je VO, který to prodá tomu shopu na druhým odkazu :-D
to ja nemuzu vedet :))
Proto ti to vysvětluju :-)
To ovšem vysvětluješ špatně.
bike4u.cz rozhodně není VO, alebrž maloobchodní e-shop velkoobchodu BP Lumen.
Ako dalo by sa to tak že by mi to Hnoj objednal v druhom shope ale:
1, príde mi to ako zbytočne komplikované. Nie je to VO, takže by sa buď zvýšila koncová cena alebo by Hnoj znížil maržu. Kedže chcem aj úpravu na zadnú, 2-há možnosť je blbosť. Ak by aj znížil svoju maržu pripadal by som si ako otravný debil čo chce za 5 korún raketoplán.
2, mohol by som si to kúpiť sám ale fakt sa mi nechce prerábať brzdu. Zrovna s týmto nemám žiadne skúsenosti a ten čas radšej venujem rodine.
Ak nebudú, nič sa nedeje. Sh486 ešte chvíľu vydržia, akurát sú trošku gumové a tažšie :).
Vyzerá to tak. Ale ak máš nejakú zaujímavú ponuku na Elixir 5/7 tak to možeme poriešiť aj takto. Tie kolesá až tak nehoria, brzdy potešia viac.
uz maj poslední kousek:)
Možno budú mať ešte niečo v kúte :).
A já si včera objednal Elixiry… :(
Nemáte někdo porovnání Elixir R X Formula The One ?
V tom testu byl tuším novější model.
tak jsem je nasel jeste levnejsi za 1682Kč:)
A link nemáš? To dosť šialená cena.
TřebaTu
a kde? : )
tak vcera mi konecne volal chlapik z obchod23.cz, ze mu dodavatel jeste nasel posledni dva kousky tech prednich Formulek… tak mi tento tyden dorazi. cena 3400Kč za pár je hoodne solidni. Budu ale potřebovat odvzdusnit (obě jsou přední). Chci se optat, je realne provest odvzdusneni formula the one bez specialniho vercajku? Předem diky za info…
jestli torx 10 (aspon myslim, mozna 15) a strikacka s jehlou neni special naradi (coz dle me neni) tak v pohode
Jak to stema brzdama dopadlo, neni vtom nejakej spek?:)
Moje OEM Elixiry jsou totiz priserny a tedka jsem nasel jedny THE ONE za dobrou cenu.