zdravím B-F,
hledám co vhodnýho koupit na hydry K24, kde jak už jsem zmínil jinde jsem ojel orig. destičky na předku po 3 týdnech/460 km za sucha … Snad to bylo jen v destičkách, případně v rukách, zkusím být něžnější, ale ten předek fakt nebrzdil.
Pročetl jsem historii, něco se dozvěděl, ale konkrétní zkušenosti moc ne, proto tenhle thread. Vím že se dá vybírat z organických (nějaká pryskyřice), které budou možná slušné za sucha, nebo sintrovaných (kovová směs, spékaný materiál), brzdících líp za horších podmínek (na k tomu vhodnému kotouči – snad skoro všech na kterých není výslovně napsáno že organické only …), pak syntetické – nevím o co jde, že by syntetická pryskyřice takže vlastnosti organických ?
Našel jsem tyto, budu rád když napíšete s kterými máte jaké zkušenosti, jak brzdí, kolik vydrží, které doporučujete a proč. Taky jestli třeba víte kde v Brně nebo na netu dostat lepší cenu.
Fastop organické obložení 312 Kč vč. pružinky (dělají i sintrované ?) Gold Fren sintrované obložení 302 Kč BBB Disc Stop BBS-66:ORO – organika 360 Kč Kool Stop 459 Kč (ty červené jsou asi organika, zlaté sintr., ale v CZ jsem nenašel) Destičky ORO Comfortní ORO Comfortní na blistru - syntetické – 373 Kč ORO Organické ‚OVH‘ – co znamená OVH (?) – 419 Kč ORO Syntetické – prý nejvýkonější ORO – 442 Kč