Tak kdo má volno nebo se tam vyskytne? Pokud bude počasí…
foto by: Slou :)
Tak kdo má volno nebo se tam vyskytne? Pokud bude počasí…
foto by: Slou :)
kdybys napsala kdy, nebylo by to spatny ;-)
Kdy?.. no to se tady domluví… bo já nevím kdo, kdy može :) a nebo opět Šmelc?
smelcovna max jednou mesicne. pro unor uz je vybrano ;-), takze buk. ja muzu nejdriv v patek…
:)
Asi těžko :)
Spíš Dub :)))
V Chřibech asi jo… :oP
Napřesrok počátkem léta by to i šlo..
Každý se občas splete, mýlit se je lidské, buďte proto tolerantní.
:-P
Cože co? :o)
Ehm, kucí… asi čtvrtek..já už to brala jako samozřejmost…
:oP
Hezky jsi to napsala. Každý soudruh to pochopí. Bladea si nevšímej, ten točí stejně furt spinning s babama.
Náhodou, dneska sem byl na Buku.. a světe div se, Pepek tam nebyl!
No jo no, nebyl a eště nebudu, to je už 3 týdny :-(
Copak? Nová várka hovězího na gulášek v nedohlednu?
Tak to jsem myslel, že dojedeš dál. Leda že by … Pepek sbírá síly na frontální jarní atak.-))
Ale tak pětaosmdesát kiláčků to hodilo… Musím pomalu, nemůžu tam nerozehřátej po zimě házet hnedka stovky ;-)
No ale vypadals divne, kdyz sem te dneska u Panske Lichy zdrravil…jako bys me nepoznaval :-)
Taky co bys chtěl… jednak sem tě měl proti slunku a druhak já s těma svejma dioptriema vidím taky pěkný kulový :o) Ale poznal sem tě, neboj ;-)
Jaky volno? To maji jen lenosi studentici :( Ale i my co drem, dojedem.
Volno-myšleno volno po práci… nie inak..
Nie inak? Fajne, vo ctvrtok som na Slovensku, ale snad sa do odpoledna stihnem vratit. Vsak bol by som sprosty, keby som na Buk neprisol..
No asi jedu a pokud jo, tak určitě po silnici…
Pojedu taky po silnici, toz napis az budes vyrazet, ze bysme to vzali pres Bilovice, Adamov, Blansko, Jedovnice a tak.. :-)
Vidim to spatne, v pondeli i v utery jsem mel zimnici, na dnesek jsem propotil tri trika. Uz je mi sice dobre, ale nechci to ris¨kovat – pristi tyden chci jet do Alp lyzovat.
Šák jasné, že jo… To za to nestojí. Tak ať jsi fit :)
dnes? v 15:00? na konečné v Obřanech?
Zitra. V 18:00. Na Bukarne.
to tam mám jako počkat jo? :)
Nebylo by to poprvý.-)) Sorry, ale prostě nešlo odpovědět jináč.-))
Budes zapijet odbery? Mohlo by to byt vklidu, bo Lada je v Alpach…
výsledky budou až za čtrnáct dní, takže ještě free. :)
to s tebou zase nebude kloudna rec
To bylo na Fanousa, nejak se to blbe zaradilo :)
máš to dobře woe. :)
Zaradilo se to dobre. Pul jedenacte…a nikdo vozralej :-))
krome me :)
copak? :)
kocovina :)
to sem pochopil, zase jsi někomu ladil kompl? Sem myslel že loučení bylo už v neděli. :)
To takhle přijde Ir do baru, poručí si pět panáků a naráz je vypije. Takhle to jde druhý den, třetí… až se ho barman zeptá: Proč si ty panáky nedáte postupně? Nás je totiž pět kamarádů a jsme zvyklí se takhle scházet. No a ti čtyři jsou daleko, tak piju za ně. Chodí tam dál až jednou si dá místo pěti panáků čtyři. Co se stalo? Umřel vám kámoš? Ne, já nepiju. …
Zakládám odpadlické vlákno, jelikož jsem minule neměl uzené, jedu opětovně na Šmelc, má li zájem se někdo přidat, sraz cca 16–16:30, jako obvykle lávka Bystrc. Čtvrtek.
To vypadá na prima romantiku…Jen my dva,tma jak v řiti,kopce jako prase,přecpaný pupky,možná i opice…
přecpaný opice?:-D
Davam tomu tak 90%, takze snad mi to vynde…su uz relativne v oukeju, tak snad se tam nejak dopotacim!;-) Manasovi se uz beztak po me styskalo…zadna sranda po ceste naz5 a tak!:-D
Nevidím tu nigde „taťku“. -) Lyžuje ?
Určo :)
Fujtajxl… :)
Ten je na sjezdkách.. mám tušení.. :)
Ne na těch tvých neoblíbených běžkách :)
Fujtajxl??? … nj to jsou ti teplomilní blázni ;)
Ať koukám jak koukám tak buk nikde :))
Ale někteří to prostě nepochopí ;)
Tudle hnusnou fotku sem už jednou viděl, fujtajxl :)
heh mladej pán neví o co přichází. Neni nad to brázdit širou pláň v metru přemrzlýho prašanu :)
Kde to v Tvarožné máte?
ze severní strany Mt.Santon :)
ale jinak máš rech, gaučing je gaučing. :)
Ma to jednu…pro me zasadni nevyhodu. Zatez na kolena je v porovnani s bikingem o dost vetsi ;-))
Jako to lyzovani jsem mel na mysli :-) ne gaucing
S těma kolenama spíš záleží co a jak jezdíš na normální upravené sjezdovce to nebude tak hrozný jako v boulích nebo v mokrým hlubokým sněhu.
Kolena spíš dostanou záhul na kobercu než na gauči. :)
zalezi, co mas na kolenach spatnyho. pro me jsou nejhorsi vibrace na tvrde premrzle sjezdovce – chrupavky. naopak mi nevadi tezky snih. nejlepsi je samo tahat zadek v prasanu. kdyz k tomu navic mas adekvatni lyze… neznam nic lepsiho ;-).
Ja to mam obdodny, ale zase hlubokej prasan sem nikdy nejezdil, pac to neumim :) Jednou me muj ortoped rek, ze na kolena jsou lyze blby a kolo dobry, tak se toho zatim drzim. Navic na kole me to de o hodne lip jak na carvech :)
prznit prašan lyžema, to nemyslíš vážně :)))
Pod to se zasádně podepisuju. Na ski jsem si už své odjezdil a v takových podmínkách, o kterých se dnešní mládeží ani nesní.-((
povídej, rád poslouchám senilní vyprávění staříků :)
Túdle.
Myslis Děd(ka) ? :)
myslím obecně „o kterých se dnešní mládeží ani nesní.-(( “
vidím to stejně jako medvěd
Jee, jak ja se na pristi tyden tesim :)
Vezmu-li to z hlediska geo tak ve čt tam Buk bude stát :)
No a z hlediska pracovně-volno-časového … tak je to mírně řečeno v kýblu a budu čučet v práci …
Tož jestli pojedete tak si to tam užijte … pacholci ;)
Tak nic pánové, jedu až v sobotu něco dělšího asi. Haraší mi kolo-převody. Nebudu hrčet a přeci jen už toho mám za poslední dny docela dost..(posilka, posilka, kolo, posilka, bruss-lé, a dokolečka dokola…)
takže den si odfrknu, urobím věco do škole…ať je klid.. a třeba v sobotu tedy.. :)
Tož biku zdar a opovažte se rejpat!
„Haraší kolo-převody“ copak Tobě někdy neharašilo ? :-) Holt 6000km řetězy a zbytek podobně prostě haraší, to není chyba, ale výmluva.
Ne ne ne, sedí bezvadně řetěz…
Jen jsem měnila i bovdeny a lanka, a od přesmyku to prostě nenapnu dvěma rukama tak jak bych chtěla to lanko..
A od tebe Pepku, bych to nečekala… :oP
""a od přesmyku to prostě nenapnu dvěma rukama tak jak bych chtěla to lanko......"" – nechápu :-) Když to nenapneš ani oběma rukama, tak jak mužeš řadit palcem? Neudělala soudružka někde chybku? (třeba lanko zamotaný na uzel?, provlečené lanko pedálem?, prostrčené řetězem?
Ne, chybu jsem neudělala…
No já su jenom nasranej, že memožu jezdit, tak répu… Sorry :-)
Zlomená noha bo copak (bych ti samozřejmě nepřála…) ?
No dyť to píšu hore… Došlo hovězí, guláš není a nebude.. Pepek ztratil smysl života :o)
Kušuj !
Juj, snad sem ti nepodrbal vosí hnízdo ;-)
Mno totok?? Zradkyne! :-)
To lanko od presmyku nemusis napinat dvouma rukama prece…si to dosteluj pak na razeni, pokud to bude volny.
Zrádkyně… hmm, co už… dostala jsem dobrou radu od jednoho nejmenovaného… a tudíž se jí i řídím… :)
Lanko musím popotahnout dolů celé, na řídítkách už jsem zkoušela ..
Myslis…„Bez penez, do hospody nelez“? :-)
To by bylo možná druhé pravidlo.. :)
Musim zostat v praci!;-((
Mládež na to prdí, stařík to musí zachraňovat, pravda za pomoci skalních ml.jedinců.-)
Neprdí… neboj :(
btw. po ceste zpet nas zas prohnal jak maly kluky :-) neskutecny…
Pepkovi: česnek z bramboráčků jsem rozdýchával dnes celý dopoledne. Ale aby to nebylo zas o papu. Kdo si hraje, nezlobí a tak jsem si po cestě tam hrál na „PolkoTvýmKanickým obchvatu“.-)
No jo no :-( Když zítra dám pár km po silnici po rovině, tak budu rád. Kua ale zase má foukat vítr :-(
Nech to na neděli.
Kua a cos teda mel? Me nerikej, zes byl 3 tejdny jenom nachlazenej ;-)
No napřed sem byl týden v raichu, BF jsem tam sledoval jenom vyjímečně (číňani a japonci mi stáli za prdelou a čekali na ten zasranej internet, aby mohli zase urvat více z evropskýho trhu)no a poslední den sem cosi chytl, přijel dom-žena měla : 39 stupňů, tak to mně taky nepřidalo. Su teď takové chabrus na nohy, no :-)
Ha, orlíci už spekulovali, však víš o čem asi … Nohy se musí rozhýbat, ja taky záda rozhýbávám na kole, protože ať jedu, nebo nejedu, je to jedno.
aspon vidis, ze je zbytecny zamestnavat synka ;-)
On měl stejně k nám dom namířeno a mamka ho dycky ráda vidí. Ale hlavně musím opatrně. Včera na Buku pěkně převlíct suchý triko, kožešinku …
Jedete někam zejtra??
Já si sem píšu tralalá… zamčeno nebylo a nebude.. :) vždy s otevřenou náručí.
Nech teho, aktuální teď je ten můj treď :-)
Nekecej.. byl tady zámek a chyběly možnosti odpovědět… Tak to aspoň uznej..
No ale fčera když tady vopruzovali ti dva vohnouti,tak to zamčený bylo,sem jim to chtěl přehodit na začátek.
2Krhac1: Dík za zastání! 2Martula: :-P
Mně se to objevovalo se žlutým zámkem odemčeným.čili můj dred… a nevím, kde se stala chyba..
Já se v tom nevrtala..
Hmmmmmm napřed Maňas,teď Martula.....Si umím dělat kamoše:-( Ach ta moje huba…;-)
No, já to u sebe zamčené neměla, schválně jsem se dívala, jestli tam někdo něco připsal a prdek..
Tak jsem byla ráda… a zámeček se mi zjevil otevřen..
Abych pravdu řek,bylo mě to taky divný.Sem myslel že to bude univerzální,právě bez datumu.Ale zamčený to bylo,sem si říkal že jsi to zamčela,než zmizej ti dva …
No nic, už je asi tedy vše ok..ale čudné to je.
Který dva zase ? Já jsem z tebe fakt tumpach.
Ti dva spameři blbý. Další příspěvky k Buku prosím do dnešního, aktuálního threadu: „BUK?“ :-)
Už mám v těch Bukách chaos. Když jsme u spamerů…dávám tohle tam i sem :
měl bych tip na společensko/vzdělávací vyžití…žial je to zítra-v pátek : v Lažánkách na Kaolince mám dia-besedu v 18 h. Bude se probírat Island. Zvou důchodci.
Ty to tady Martuli bojkotuješ!;-))
Ty jsi je nestihl?Zasvinili úplně všechno,tak je Admin vymazal i reakcema,škoda,mohl jsi se naučit nový slova a mimořádně bez teček 8-))