…pokracovani z minuleho tydne, sraz stejne – 16:30 na Klajde, bez zdrzovani;) presun pres Obranak do Bilovic a pokracovani tam, kde jsme skoncili – pepkova varianta Bilovice – Kanice, Polkuv obchvat, Ochoz – stezka Nimrodu – Nove Dvory – Buk.
…pokracovani z minuleho tydne, sraz stejne – 16:30 na Klajde, bez zdrzovani;) presun pres Obranak do Bilovic a pokracovani tam, kde jsme skoncili – pepkova varianta Bilovice – Kanice, Polkuv obchvat, Ochoz – stezka Nimrodu – Nove Dvory – Buk.
No proto. Je potreba napravit reputaci ;-)
Ja cekal, kdo s tim prijde…
Jen se obavam tohodle – http://www.chmi.cz/…ts/index.php?…
Odkdy se ty bojis pocasi?-)
Nebojim. Jen jsem se pak uz nekolikrat dival smutne na kolo v serverovne, kdyz jsem odchazel domu, pripadne jel naprimo v desti domu sam. No uvidime, co bude ;-)
sem na to poradne koukl a pro nasi oblast je to od 12 do 18 max 1mm srazek, ostatni predpovidaci to maji podobne, trocha vody, ne jak dneska dopoledne;)
taj par kapek, jo ;-) No, uprimne jsem rad, ze ted sedim v aute a ne na kole :-)
už je to trapný..
a co?
Buk, ctvrtek 11.6. MTB (0/9) Paja Vyjížďky/Srazy 10.06.09 15:05
Buk, ctvrtecek 4.6. (0/143) Paja Vyjížďky/Srazy 06.06.09 23:53
Buk tentokrát st. 22.4.2009 (0/176) Maňas Vyjížďky/Srazy 27.04.09 10:36
Čt 16.4.2009 Buk (0/116) Maňas Vyjížďky/Srazy 17.04.09 18:56
Buk, patek 20.2. (0/332) Paja Vyjížďky/Srazy 16.03.09 11:59
Buk, ctvrtecek 22.1. (0/75) Paja Vyjížďky/Srazy 23.01.09 23:03
Buk – Silvestr (0/39) Krocan Vyjížďky/Srazy 01.01.09 17:39
Ususi – Praded – Buk:) (0/190) Paja Vyjížďky/Srazy 23.12.08 13:26
BUK-11.12.08 (0/111) mastihuba Vyjížďky/Srazy 15.12.08 23:22
Buk – Mikuláš (0/187) Maňas Vyjížďky/Srazy 09.12.08 11:34
BUK, STŘEDA PÁTÉHO LISTOPA … (0/119) Maňas Vyjížďky/Srazy 08.11.08 14:31
Brno, St/Ct – Bityska(Smel … (0/73) RomanH Vyjížďky/Srazy 20.10.08 21:26
Středule – Buk – žebra (0/127) Maňas Vyjížďky/Srazy 10.10.08 11:11
Brno – Buk, ctvrtecek;-) (0/306) Paja Vyjížďky/Srazy 03.10.08 10:35
BukSmelc (0/60) RomanH Vyjížďky/Srazy 01.09.08 11:09
BUK (0/152) pepek Vyjížďky/Srazy 27.08.08 10:43
Azbuka (83/83) vijo Off topic 12.08.08 17:40
Věděli jste o BUKOLE (14/14) mastihuba Závody – akce 04.08.08 10:12
Ctvrtek 19.6. Buk x Smelc (0/48) Paja Vyjížďky/Srazy 20.06.08 23:03
Buk, ctvrtek 15.5. (0/56) Paja Vyjížďky/Srazy 16.05.08 11:29
Ctvrtek 17.4. Buk x Smelc, … (0/104) Paja Vyjížďky/Srazy 17.04.08 15:21
Buk ctvrtek 27.3. silnice (0/117) Paja Vyjížďky/Srazy 04.04.08 11:28
Zelený čtvrtek – Bukárna.. … (0/88) Splinter Vyjížďky/Srazy 23.03.08 18:04
Buk ?? (0/101) pepek Vyjížďky/Srazy 01.03.08 11:38
:o)))
Máš to všechno stejný, tak eště jednou a lépe…(A chybí tam asi 50 podobných dredů z minulých let .-)
Ty jo, stejne doufam, ze se te legendy Buku jednou budu mit prilezitost zucastnit :)
Uz ti z toho uceni šibe co? :-D
prej na to jeste nesahl…
Už jo..
Dneska nejedu:( Snad příští týden
A doufám, žes ten Buk nepochopil nějak špatně.. Akorát by to chtělo nějakej skript, kterej vygeneruje náš threadík :)
Btw Krpole je jako výchozí umístění na bajka super..
Už mám oblíbenou trasu:
zamilec, zluta do sobesic, pak nejaka ta bezkarska do utechova (jak sme jeli jednou s Bedou), po zlute pod ronov, adamov, po tusim taky zlute na vranov, proti BCHB do utechova, k ubuku, a zluta do zamilca…
A co naucna kua? :)
Naucna je nah dík těm .. Ty průseky moc zarůstaj a ty svině malý ze sebe tahat nebudu.. Je jich všude až až…
dik, to uz jsem douho nevidel…
Ja sem predevcirem zadny nechytl, zato sem chytl koren :-D
Ta trasa je mi nějak povědomá :) I když tu žlutou VBranov=Adamov si rád dám i v opačném směru.
ale vubec ne;) nahodou na priste uz mam vymyslenou inovaci „Do Racic na pizzu“…
Do Račic? Ty voe víš jak to je daleko?:-D
Ty voe a co sem mel rikat ja, kdyz sem driv vyjizdel z Kamenaku :-DD
si nestezuj naplavo;DDD
Miroslav Naplava, cestovatel, hustej kalic, chodi na koncerty byvalyho Narvanu :-))
ze to vadi zrovna tomu, co si blahe pameti juventusu turin delal statistiku kolikrat za rok na Buku byl a kolik tam vypil piv;)))
dybych todle věděl, tak sis dodávkus řidičem scháněl někde jinde :) F.
ta moje noha nějak furt bolí, zejtra s tim du k doktorce co na to řekne…:-(
snad příště
to tě bolí z toho pádu o minulé vyjížďce?
bohužel ano:-(…pod kolenem se mi vytvořila jakási „kapsa“ jakoby naplněná nějakou tekutinou či co a ne a ne zmizet a navíc celkem bolí, když se snažím nohu ohnout, takže chodit se dá, ale do vyšších schodů to je celkem peklo:-/
Ti mladi dneska nic nevydrzej :) Ja sem se smotal predevcirem na naucne na mokrym korenu, az mne rupla zila na ruce…ruka bolava, koleno bolavy a dneska uz lala, pohodicka. To bude asi tim treninkem z mesta, ze su zvykle spis na auta :-D
tak sem byl v dětský, výsledek je, že mám na noze ortézu, v pondělí du na kontrolu a sestřička říkala že na kole nebudu jezdit aspoň měsíc:-(
zpráva z nemocnice viz. obr.
jézusmarjá, ty jseš smolař..tak leduj leduj a brzo se vykurýruj;-)
dík…ledovat budu;-)
to je pech, chce to padat sikovneji;) nebo nepadat @;) treba to s tim mesicem nebude tak dramaticky…
já bych to taky viděl tak, že akorát sestřička dramatizovala…snad budu moct jezdit dřív:-)
Ze Ty jsi potreboval prachy z pojistky, priznej se ;-)
to bych tam nešel až dneska a nedoufal že se to vstřebá;-)
Svata prostato!
diagnoza exorcista nebo co to tam ctu? domluv si u vlka vymitani dabla a do druhyho dne jsi jak ryba ;-).
Decolement......jakože zákaz ježdění na kole že?
Dneska dřu…
Ani mi nemluv. Vcera vecer kolem 20te hod. jsem si rikal, ze dnes pojedu, sebehnul jsem ke kolu, volal mi kolega a do 22:30 jsem daval do kupy server. Pak jsem ssebou prastil do postele a rano nebyla na kolo nalada. Ted me to stve, no ale co uz nadelam. Snad se projedu na chvili alespon nekde u nas.
To, že vyjedeš z baráku a jsi v lese, ti hodně závidím, já to mám k slušnýmu lesu 8,7 km (klajda). Trochu to vyvažují návraty z Buku za tmy, to ti cestu do úsuší pro změnu dost nezávidím :-)
Pojd to splachnout, fanousi ;-)
Dneska to spáchnete za mě pořádným deštěm… (jak my kdysi s Pájou). Budu na vás vzpomínat z tepla kanceláře
…kdepak, to, co prechazi ted by melo byt posledni, pak uz jen max. nejaky drobnosti…
No soudruzi…nevim nevim, ale zene se na nas pekna varka ze zapadu…
poslušně hlásím, že tady (cca 1,5km pod klajdou) začíná pršet a celkem i foukat…
Podle radaru by se melo celkem rychle prehnat, takze navrhuju operativne vyrazit, jakmile se to prezene…navrhuju sraz posunout na 17.00, to uz by melo byt po desti.
To su zvědavej, kolik soudruhů ti na to skočí, soudruhu…
Nesejckuj, momentalne je po desti a teplota jde zase nahoru..
Viz. obrazek..
Nesejckuj, momentalne je po desti a teplota jde zase nahoru..
Viz. obrazek..
Odkud tyhle data prosím tě bereš?
Nejlepší je tohle
Díky, to vypadá moc dobře :)
A jak z teho vyctu predpoved pro Brno? Furt to tam nikde nemozu najit.
tam není předpověď, stačí to poklikat, jsou tam aktualni udaje z toho kvanta amaterskejch meteostanic…
Ja sem to samozrejme proklikal a jakasi predpoved tam je. Ale je k hovnu :-( Aktualni data mam, kdyz se podivam z vokna ;-)
Jo? 45kamionů, 124 osobáků, 2 letadla, traktor, 4 autobusy a Pája
To dá dohromady pěknej úhrn :)
Kdeze…
20 svetlejch mraku, 4 tmavy mraky, neco se zene tam vod Kamenaku, vitr asi fouka protoze se rajcata ohybaji :-D
Jo ale Paju tady mam… :-DDD
;D to cekas cely rano az pojedu, do hokny?-)
:-D ne, tohle byla fakt nahoda, je to nekdy z drivejska…zkousel jsem Evin novej fotak.
Mne se teda spis zamlouva ten zdroj, z kteryho cerpa ten meteo.amut.net.
A já mám takový podezření, že nejužitečnější je stejně počasí na provařeným idnes. Koukneš na jejich radar a vidíš, jestli se na brno něco žene. Podrobnějším předpovědím, zvlášt když jsou generovaný z nějakýho globálního modelu, stejně nejde věřit.
idnes=chmu(zdroj)
Mne se nejvic zamlouva predpoved na pristi vikend, tak snad jim to vyjde…
Joo konečně Praděd v hicu :)
…stejne tam bude mlha;DDD
…anebo, ze by…?
Můžeš to brát jako amatérskou meteostanici, není nad to se podívat jak bylo před rokem, dvěma nebo pěti touhle dobou :-)
Jinak je to drát vystrčenej ze serverovny, která je na sever.
Je to trochu uchylka, ale někdy když se chci podívat jak je venku, tak se vzdáleně připojím do hokny, abych se podíval :D
…hned nekolik soudruhu a byli radi…;P
Tož dobré to bylo :) Kdo nejel, udělal chybu. Zvlášť zpátky se mi jelo parádně, byť jsem vzal v Nových Dvorech jinou odbočku než hlavní skupina … Zato jsem se málem přizabil na Čemba lávce – holt mokrá kulatina klouže ;-)
Brtnik zavahal :) V tym marianskym teda teho bahna bylo nakonec vic nez dost, ale daleko vic me serou ty popaleny nohy od kopriv…to uz je skoro na kazde me vyjizdce a uz me to nebavi O:-) u nimrodu, kdyz sem uvidel pred sebou skoro metrovy koprivy a vy na me zezadu „jed, jed“, tak to bylo moc teda :-))
Brtnik nezavahal, tak se totiz jmenuje Radim, co s nama jel ;-DDD
Fotodokumentace
nimrodtrail
Tak to je dobra haluz :-)
;D
:-DD
přestávám chodit hulit na dvůr :)))
:-DDD