Který?
Mule 2012 mám a je super, velikost, funkce, odolnost. Líbí se mi víc než 13. Oba budou ok, najdi si co má 2013 nového (záda,…), zkušeností z ježdění myslím moc nebude.
Já už jsem byl skoro rozhodnutý pro 2013, vyjde v podstatě levněji, pokud chceš pláštěnku. Ale pak jsem četl tenhle test a zase váhám.
2012 má taky pláštěnku, slušně vychytanou.
Aha, tak v tom případě půjdu do 2012. Dík.
Odkud ho budeš kupovat?
tam se ale řeší Mule a verze Mule NV, neřeší se tam 2012 a 2013
jen píšou, že ta verze NV s odvětráním vlastně vůbec nic nezlepšuje a je to zbytečné a dokonce pocitově je Mule verze daleko lepší
Mám NW 2012 a záda vypadaj divně, ale fungujou skvěle. Jen koukám, že kupkolo nějak hrozně prodražilo, já ho kupoval pod 2000, jestli se nepletu.
2012
beru teda ten 2012, nevíte, jestli jde ještě sehnat někde ten žluto/zelený (sulphur spring) Díky
Přesně ten v prvním odkazu jsem si včera objednal, barva zelená, rok 2013. Dnes ho měl pošťák donést, ale někde se loudá, takže asi až zítra, sakra.
Nedá, proto jsem šel do 2013.
2013 podle recenze vypada dobre
Ahoj, mám 2012 a spokojenost, nechápu jak jsem mohl jezdit bez „kejmlu“…, i pláštěnka je vychytaná…
Tak a je tady…
a co ten zádový systém, jak sedí?
Mam za sebou asi 15 km, takze tezko soudit, ale prvni postrech je takovy, ze vubec neni za zadech citit, za me v pohode.
Ahoj, prosím tě máš už postřehy z používání MULE NV 2013, chci si ho koupit, ale váhám. Model 2012 se mi líbí vzhledově víc, ale ani nevím jestli jde ještě koupit. Díky
nakonec jsem vzal Osprey raptor 10 a je super
Ahoj zrovna řeším stejný problém Camelbak 2013 vs. 2012. Už máte někdo nějaké větší zkušenosti s verzí 2013 ? Pro model 2013 u mě zatím hovoří jen design. Model NV nechci
Předem díky za rekce