Zdravim bikeři. Nemate nebo nevíte kde konkretně by se dala sehnat tato sedlovka v průměru 27,2.Zkoušel jsem to na Id sportu a tam je v tomhle průměru neumí.Předem říkam že do St se mi jit nechce protože ma jen poloviční zdviz.
Zdravim bikeři. Nemate nebo nevíte kde konkretně by se dala sehnat tato sedlovka v průměru 27,2.Zkoušel jsem to na Id sportu a tam je v tomhle průměru neumí.Předem říkam že do St se mi jit nechce protože ma jen poloviční zdviz.
LT má manželka – kupoval jsem jí ho minulý týden. Bohužel ti nejsem schopen říct v jakém to bylo průměru. Manželka má sedlovku normálně 30,6 (Trekovský standard) a sedlovka byla nějaký menší dvacet-něco-něco a tak jsem to bral spolu s redukcí. Velmi pravděpodobně to mohla být zrovna 27,2. Pokud by bylo potřeba, tak se ti doma kouknu.
Obávám se každopádně, že pokud jí nemají někde skladem (já jí vzal doslova z regálu), tak budeš mít problém – Cane Creek dovoz prý teď nějak stávkuje na dobu neurčitou. Pak by bylo asi nejrozumější nechat si to poslat z venku.
Pokud ji neseženu u nas tak mi nic jineho asi nezbyde.Ještě jsem dival v hystorii a dost lidi tu vychvaluje suntorky za 800kč ,ale obavam se ža kvalita a chod bude i odpovidat ceně…zatim jsem nenašel nikoho kdo by seděl na obou a srovnal je
Já jsem seděl na obou, suntour má přítelkyně a podle mě je ta sedlovka taková nouzovka s malým zdvihem a nic moc chodem. S Cane Creek se nedá vůbec srovnávat.
Já jsem kupoval LT v www.phenix.cz sice 31,6,ale můžeš to u nich zkusit.
To je eshop toho ID Sportu a tam mi řekli že už ji sehnat neumí
O jiném eshopu nevím,když jsem to kupoval tak to byl jediný co jsem vyguglil.
Tak to jsme dva : )
http://cgi.ebay.com/…m118Q2el1247
treba tady
Díky.Puvodně jsem byl proti koupi z venku ale při kurzu dolaru asi neni co řesit.
taky mně to pořád vrtá hlavou, pokud bys do toho šel a chtěl mít poloviční náklady na dopravu, tak dej vědět … asi by to u mne rozhodlo :-)
pokud by jsi chtěl třetinový náklady šel bych do toho taky:)
ahoj taky shanim, v CR v tom rozmeru neni, kdyby neco dejte vedet,dik
jinak ale trosku bacha, tenhle shop ti nenapise „gift“, takze si k tomu pripocti 19% DPH.
už je nevozí nebo co ? jednu mám v daném průměru zrovna od nich
Psal jsem jim a pry ji v tom průměru už přivézt nemužou
taky přemýšlím o odpružené sedlovce a na zdejších threadech jsem objevil i tuto, vypadá docela poctivě provedená
http://eshop.bikezone.cz/index.php?…
ale pokud by byla trošku možnost mohlo by se nás víc domluvit a necháme si poslat Cane creek z Ameriky ceny jsou od 105doláčů
Vypadá to principielně stéjně jak CC,stejný zdvih i cca váha a cena poloviční,otázka je jestli ji už někdo vyzkoušel jak je to s možností nastavení na váhu jezdce.
Někdo tady na foru kdysi psal že si ji tam objednal ale furt to zrdžovali a nakonec to stornoval…ja jim psal ale nikdo neodepsal…v ponděli tam brnknu a poptam se…pokud to neklapne viděl bych to na ten ebay
zkušenosti s bikezone mám takový že na osobní jednání a po telefonu jsou v pohodě, ale meilem se ničeho nedočkáš:)
jinak „výrobce?“ od ní už ustoupil a dělá jen teleskopický
za celou dobu fungovani jsem psal asi 5 mailu…ani na jeden neodpovedeli..pokud domluva tak jedine primo na miste…