hledal jsem v na netu nejaky info ohledne Cannondale v Taiwanu a nasel jsem jen clanek na bikezone.cz nekdy z dubna… nemate o Cannondale v Taiwanu nejaky dlasi info? Bude skutečne od příští sezóny v Asii? nebo to jsou jen spekulace? diky Lukás
hledal jsem v na netu nejaky info ohledne Cannondale v Taiwanu a nasel jsem jen clanek na bikezone.cz nekdy z dubna… nemate o Cannondale v Taiwanu nejaky dlasi info? Bude skutečne od příští sezóny v Asii? nebo to jsou jen spekulace? diky Lukás
üž teď se tam levnější modely vyráběj :O( od příštího roku už tam bude prý komplet výroba :O(
no jsem zvedavej jestli si daj na ram misto Handmade in USA stejne hrde Handmade in Taiwan :)
mno já naštěstí plánuju nákup ještě na letošek :O)
přiznej barvu, co plánuješ ? :-) fullíka ?
mno rád bych někde splašil scalpela ale po včerejšim kreši se to asi maličko pozdrží tak uvidíme :O(
jasně, kdybys náhodou teda kupoval novýho, tak dej vědět, možná bych měl i zájem o rámovku toho tvýho současnýho Cannona :-)
současnýho dostane přítulka takže nochance :O)
Je to smutný, protože v tomhle případě ani nešlo o krach nebo existenční nutnost. Nebude to mít asi vliv na kvalitu nebo design ale značka tim podle mě hodně utrpí, protože spousta lidí si to kupuje opravdu jen kvůli tomu "handmade in usa)
hah a máte to ! :D
ale tam je přece už dělají :-)
Jen nejvyšší modely jsou sestavovaný v USA. To že to bude z Asie neni jeste problem.
a není jedno, jestli ten americkej author montujou mexičani a číňani v usa nebo jestli ho budou montovat na tchajwanu?