Nasiel som katalog pre rok 2010 Flash Carbon + Flash Alloy :
Nasiel som katalog pre rok 2010 Flash Carbon + Flash Alloy :
Anketa: ako sa vam pacia
Asi moc nepohlasujeme :-)
Dneska jsem viděl live – vypada moc pekne … i Rize pro rok 2010.
Jojo, už nad tím slintám asi hodinu, neskutečná nádhera. :-) Tohle teda jako konstrukční zmetek nevypadá, co Fousku?
Jojo, taky bych speeda bral hnedle…a ta váha…už budou i klasicky necanondale rámy, ale cena bude asi katastrofální :-)
IMHO Lefty patří na Cannondale, s jiným rámem to bude vypadat blbě :)
Co som videl lefty na Scott Scale tak to vyzeralo tiez luxusne. No je pravda ze keby som mal na vyber Scalpel vs Spark, tak beriem Scalpel :)
Mno přijet někdo na supovi s Leftynou, tak asi upadnu :D
Uz sem myslel ze lefty bude mit od ted obe nohy, tak zase nic a ani ta prachovka nezmizela, ted to vypada jak maverick s urizlou nohou.
Jak muze zmizet prachovka? Uz jsi copak videl ctvercovy gufera a stiraky?
Ja vim ze nemuze zmizet, proto do toho rejpu
a neda si pokoj a neda:)
Nedam, proste jako Sobi a Cemba tak ja a Lefty:-)
No já jsem třeba viděl motorek se čtvercovým pístem, takže čtyřhranné gufero by jistě taky šlo a kanón by to mohl dělat. (Mohli by si pak za něj učtovat třeba: 5000)
Ctvercovy pist? tak to jsem jeste nevidel, ovalnej jo, ale ctverec ne. Urco by takovy stirak sel vyrobit, akorat by to nebylo tak jednoduchy a trvanlivy jako klasicke kruhove tesneni.
Je to jen taková raritka-vyrobil si to jeden člen rodiny Habsburgů v objemu asi 10 ccm. Prý to aji jelo, kompresi to kupodivu nějakou mělo.
Tu je katalog Cannondale 2010 Supersix :
tak ty můžu!
Tak kvůli trademarku už nebude Rize ale RZ. Tady je ukázka modelů pro rok 2010 se zdvihy 120 a 140
http://www.xcr.cz/…e-9999-.html?…|6
Komplet i s cenama.
Ale notak proč si přihrávat polívku pro svů ehop co takhle doporučit stránky dovozkce ? http://www.cannondale-bikes.cz/
Rádo by se stalo-pokud by dovozce měl na webu modely 2010…
Bohužel vzpomínám na Super-V a Raven, nebo staré XC hardaily F-xx je vidět že odkoupení bajkovým koncernem na to nechává stopy. Nadruhou stranu buť prodavat nebo si hrát na hrdinu.
co říkáte na tento bike? Moc se mi líbí a ještě ráno jsem byl přesvědčen, že si jej pořídím, ale zajímaly by mě ohlasy.
http://www.bike-forum.cz/…le-2010.html
váha neco nad 10 kg a komponenty se mi zdají slušné. Trošku bych měl strach z těch brzd.
jedná se o tento bike
překrásně udělanej hliníkáč :O)
Fakt jedno z mála bílých kol, který se mi docela líbí… Jak z bílé a jejích kombinací s červenou a černou poslední dobou tak trošku ublinkávám, tak tady by mi to ani nevadilo :-).
tak asi si udělám radost a vyměním svou 4 roky starou karbonovou meridu za tento kousek. Právě mě zaujal ten design, který je více než povedený a karbon už bych v terénu nikdy nechtěl, snad kromě držáku na bidon.
Jinak tedy by mě ještě zajímaly ohlasy na to osazení??? Vím, že u této značky se platí dost za značku a kupovat si bike za 100 litrů, tak to už nechci.
v podstatě na tom kole neni nic špatnýho…výměnou za lepší a dražší komponenty už na funkci moc nezískáš…pokud se ti líbí taky bych do něj šel…
proc uz nechces karbon?
kroutilo se to jak papír a pak mi ještě praskl u sedlové trubky. Je však pravda, že teď jsou karbonové rámy na jiné úrovni.
první mrzák který se mi líbí!
Když jsi ochoten dát 60litrů za hliníkovej hardtail, tak proč ne…
tak za ty prachy bych asi pořádného fulla nesehnal… 100 papírů jsem dal za kolo jednu a už nikdy více. Dle mého názoru je optimální poměr cena x vlastnosti okolo těch 60–70ti
Strach z elixirov? Preco???
Moc pěkné kolo,za ty prachy myslim docela hodně muziky,těch brzd bych se nebál,elixiry prý brzdí solidně ;-)
Zdar vsem, chtel bych se zeptat…sli byste do tohoto: http://www.cannondale-bikes.cz/…on-rize120–2
Delsi do zvazuju koupi noveho kola – prvniho fulla a tohle me docela zaujalo. Myslite si, ze z racionalniho hlediska je blbost kupovat Cannondale (cena za znacku)?
Jedine, co me zatim trochu odrazuje je, ze bych si na tohle kolo nemohl dat svoje oblibene Onza rohy, protoze jsou stribrny (jedine je hodit do eloxu…:)).
Kde se dá za rozumný peníze koupit náhradní patka na Cannondale Prophet/Rush? Dřív byly ty ceny trošku mimo, změnilo se na tom něco?