• SamotCZE

Zdravím Vás,

rád bych se zeptal co říkáte na toto kolo? Mělo by být na víkendové projížďky, od cyklostezek po vyjíždky na hory. Jsem 181cm vysoký, 90kg. Bohužel se v kolech moc nevyznám a tenhle kousek mi byl doporučen s tím, že s cenou by se dalo ještě o cca tisíc korun pohnout dolů. Díky moc

http://www.kolago.cz/…7m3-grn.html

0 0
    • Vilém  

Dost bida.

0 0
      • SamotCZE  

A nějak konkrétněji, abych mohl případně argumentovat a po čem jiném se kouknout. Díky

0 0
        • TeryPV  

Ale vždyť je to tu pořád dokola. Vláken milion na tohle téma. Za 16 tisíc si nech kolo složit. Bude mít vzduchovou FUNKČNÍ vidlici. Bude rozumně poskládané a nebude vážit půl tuny. Najdi si uživatele scalar, majkee a další, podívej se co jsou schopni poskládat, případně jim napiš. To že je na kole napsáno Cannondale neznaméná, že je to super kolo.

Navíc v dnešní době kolo s pohonem 3×8, to snad ne :o

0 0
          • SamotCZE  

Díky, proto jsem zde napsal. Kolo prodejce samozřejmě vychvaloval, ale sám dokážu posoudit, jen že to „jezdí“. Díky za podněty a uživatelům napíšu!

0 0
            • TeryPV  

opravdu v cenové hladině 15 – 25 tisíc vychází naprosto bezkonkurenčně nejlépe stavba, teda pokud chceš kolo nové. Na bazaru se dá občas na něco dobrého taky narazit.

0 0
        • maajkee  

Má to špatnou, pružinovou vidlici bez olejového tlumení, přetěžká kola, tristní řazení 3 × 8, který se dneska používá opravdu u těch nejlevnějších kol alá Tesco. Čili za hodně peněz velmi málo muziky. Myslím, že tak 7 tisíc je tam jen za ten nápis CD na rámu.

0 0
    • paciml  

Zdravím připojuji se k tématu a prosím o radu. Kupuji po 15 letech nové kolo, jsem 192 cm, 110 kg, žádné velké terény, jen lesní cesty a něco lehkého. Jaký je názor na tohle kolo: Cannondale Trail 29 1 2017 nebo by stačilo toto: Cannondale Trail 29 3 2017 .

Děkuji za radu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.